stvarno taj vip je u banani kupujem t-ht, neci ce zasiurno tvrditi da ne vredi ni nominalu 100 kn a to je druga prica nesretnih ulagaca kojih I ovdje ima napretek….
ma u dubrovniku zagusenje pa mi iPAQ malo steka na UMTSu ali nesekera me ionako imam apartman na bracu, ha ha ha
Biće kiša ka i u Splitu pa se svi zakačili za kompjutere i gledaju burzu.
stvarno taj vip je u banani kupujem t-ht, neci ce zasiurno tvrditi da ne vredi ni nominalu 100 kn a to je druga prica nesretnih ulagaca kojih I ovdje ima napretek….
Počeli su i mali kupovati. Vjerojatno oni koji su fino zaradili 1. dan. No htio bih ukazati na jednu činjenicu onima kojima kupovanje dionica nije kladionica. Naime iz polugodišnjeg konsolidiranog izvješća i prospekta može se iščitati:
Prodaja (mil. Kn) Neto dobit(mil. Kn)
½ godišnje izvješće 330,0 11.1
Plan 2007 (prospekt) 935,7 58.6
Dok je prodaja nešto podbacila ali će najvjerojatnije završiti po planu s obzirom na otvaranje novih prostora, dobit je značajno podbacila, a teško da će se oporaviti upravo zbog troškova otvaranja novih prostora.
…
Ma mislim da oni imaju jaki sezonski utjecaj, 1q im je gubitak. 3q i 4q su bolji. 4q bi trebao biti udaran za njih (bozic i nova godina).
ajoj ne zaradio 500 ojrica ali zao mi sta forumasi nisu dokuupili… drukam za 300 jer ja ionak zadelavam a Conaan barbarin nije dokupil, takva vam je burza kolega niste znali….
deimos: Ma mislim da oni imaju jaki sezonski utjecaj, 1q im je gubitak. 3q i 4q su bolji. 4q bi trebao biti udaran za njih (bozic i nova godina).
prokleto si u pravu, deimos.
osobno uoči božića u turbo limaču u zg svake godine ostavim tri do četiri tisuće kuna: pod bor svojim klincima, kumčadi, rodbini, bratiću od ljubavnice, kćerkici od direiktorice…
[smiley14]
o rođendanima ‘dječjeg vrtića’ da ne govorimo, a većina tih praznika za moj novčanik pada od kolovoza do studenoga[smiley14]
pa, rekoh, kad sam već tako ozbilja poslovni partner goranku i biserki, idem kupit malo dionica[smiley10]
Deimos.
Vidi se iz fin. izvještaja sezonski karakter ( ne moraju se brojati mušterije u prodavaonicama). No ove godine su imali u 1q minus ali prošle ne. Prodaja raste po planu ali ne i profit jer je vidljiv porast toškova više nego porast prodaje. Sigurno će se bilansa popraviti do kraja godine ali da dosegnu planirani profit iz prospekta, s obzirom na povišene troškove, morat će znaćajnije premašiti planiranu prodaju, a to mi se ne čini izvjesnim. Još jednom, ne ostvarenje planiranog profita u ovoj i sljedećim godinama moglo bi imati znaćajnije posljedice na budući planirani optimističan rast.
uh bice jako puno radosnih a Conan o’b a ima I nesretnih. Conan barbarin mi bio najdrazi film a sad sre me totalno razocarali, da ipak trzimo onih 10 po 300 da vam nije uzaludan trud…
Evo, sad će vam Conan – nakon što vas je navukao na kupnju – početi prodavati…al’ vas šiša…ne mogu vjerovati… [smiley1]
P.S. Samo što vam on ne raspolaže s 43 komada nego sa “malo” značajnijom svotom kojom može značajnije utjecati, inače mu se ovo non-stop pisanje i praćenje ne bi isplatilo…logično, zar ne?
Kao što sam i govorio TA i K/P su ukazivali na rast kad smo bili na 305. Sada smo na 315 a upravo se na prodaji pojavio nalog od 1,200 komada. Kokice u ruke i da vidimo jeli netko spreman dati 379,000 kn za nešto što realno vrijedi 300,000 kn? tn nn tn nn tn nn tn nn