MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaše dionice, vaša stvar. Samo sam želio pomoći. Nema me više na ovoj temi

btw mogli ste prodati po 330, 340,350 i sad kupovati, a možda i ispod 300

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Cijena je u laganom padu, nemojte vršiti dokup, neki ovdje vas navlače da sada kupite samo zato što su to oni nedavno učinili…

To Posejdon:
Skupljaju fondovi,uopce ne sumnjam u to sada po 300 jer je njima dosta i da cijena ode do kraja godinei do 340-350. Sto je moguce ako se neke stvari u prospektu ostvare. I tada ce biti jako skupa ali barem ce ostvariti neka predvidjanja i daje nadu za buducnost.
Fondovi vjeruju u rast; zasto ne; moguce je i zasto onda sada napucavati na 410 vec lijepo na 300 ako u to vjerujes kad ce ti i ovako mali sve prodati jer je 30% jako dobra zarada za tetu sa saltera u zabi.
S tim da ne vjerujem da ce kada mali vecinu prodaju sada na 305 ici napucavati na 360-400 jer zaista nema razloga.
Ovo je jedna pristojna iako navucena razina sa koje se moze skupljati ali samo ako se sve pa i vise ostvare pretpostavke u prospektu..

A skupljaju i zato sto je neke druge dionice puno teze skupiti pa i neka plate vise jer oni ulazu na 10 godina a ne na 2 dana…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Cijena je u laganom padu, nemojte vršiti dokup, neki ovdje vas navlače da sada kupite samo zato što su to oni nedavno učinili…

Kolega naglo ste promjenili ploču. Neki dan ste na 360 navlačili na kupnju.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Joj Bluemanu, na kraju čemo se i složiti. [smiley2]
Prestrašno! [smiley2][smiley2][smiley2]

La vita e bella!

mogli bi se svi na kraju slagati….

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Lako sto cemo se mi svi sloziti, nego jel ovih 300 i par kuna dno? Ovako po trgovanju bi se reklo da je…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

mogli bi se svi na kraju slagati….

Mislim da se već sad svi slažemo da je vaš potez na 375 bio pušiona. Al sad na ovim krasnim razinama od 305-308 ne osuđujem nikoga tko ide u dokup. Imamo TA vs FA i ishod neizvjestan

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Svi drukate protiv magme ,a ukrcavanje je veliko .

Mislim da ne ide više puno dole

Počela je rasti.

LookaBorna: ” mogli bi se svi na kraju slagati…. ” Mislim da se već sad svi slažemo da je vaš potez na 375 bio pušiona. Al sad na ovim krasnim razinama od 305-308 ne osuđujem nikoga tko ide u dokup. Imamo TA vs FA i ishod neizvjestan

Conan tebi su ovi svi što na ovim razinama ulaze također pušiona i imaju manje pameti od tebe.[smiley1]

New Report

Close