MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ups izdao sam se, nema veze Conan O’B ce moci bolje vodit statistiku kolko kapitala vise imam svaki dan…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Ohladila se magma, izgleda da ostaje sve manje tkzv. investitora koji paničare, sad idemo gore[smiley2]

Nadam se da ste me poslušali i prodali dok je bila još na 330 i iznad. Sad vam više ne mogu pomoći

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

evo decki nemojte gledat burzu za ovako izniman trud ja cu vas nagraditi prodam vam svakom 10 kom po 300. vi cete nes malo zaradit a meni neigra koja dionica gore dole premda cu dobro zaradit na vama….

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ja sam prodao iznad 330

ali ne treba dizati paniku
koji su unutra morat ce ostati malo dulje, cijena se opet biti iznad. Fondovi su se nakrcavali po visim cijenama od trenutne i vratit ce se

Blago siromašnima duhom...

mgma
06.08.-09.08.
165 354 kom
promet: 55.452.390,39 kn …..
prosj.cj. = 335,36 kn

Kolegice slatka dajte stavite i graf kretanja cijene da vidimo kakav je trend?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

mgma
06.08.-09.08.
165 354 kom
promet: 55.452.390,39 kn …..
prosj.cj. = 335,36 kn

to sve govori,
a ko se boji nek proda i spod 300…. !

uh moj ulaz u magmu po pros.cj. je puno povoljniji.ha ha ne prodajem ni po 400 hvala osim forumasima po 2×10 po 300, decki se namucili zasluzili su…

Malo se zacementirala oko 305

ja sam prodao iznad 330 ali ne treba dizati paniku koji su unutra morat ce ostati malo dulje, cijena se opet biti iznad. fondovi su se nakrcavali po visim cijenama od trenutne i vratit ce se

Pitanje je samo da li ulagači imaju toliko vremena kao mirovinci, oni će postojati i kad nas više ne bude ( barem neki koji ne propadnu )

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Prosječna veličina naloga na prodaji je 55 komada.
Prosječna veličina naloga na kupnji je 370 komada.

Uz sve to naši vrlo educirani novi investitori lupaju po prodaji ko sumanuti.
A što reći….
Možda je većina tih investitora napravila dubinsko snimanje prospekta, kao kolega plavokožni, pa su procijenili da firma uistinu vrijedi manje od 300 kuna.

Ili je naprosto riječ o novajlijama…..

La vita e bella!

New Report

Close