MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

superhero: daj bar ovogodisnji graf kad ga vec prodajes pod magmu

kolega dragi, to je tjedni graf Ine, prvi dani nakon IPO-a početkom prosinca….[smiley14]

hate red

Završit će ovo isto kao Cror, vjerujte. Onaj koji kupuje Magmu iznad 200 kn a ne npr. DLKV po 1250 promašio je profesiju. jer neke stvari su sad već očigledne. pozdrav!

@LookaBorna

Spominješ cinično LKRI u kontekstu dionice koja raste a nema fundamente – da si uložio bar 15 minuta u proučavanje LKRI shvatio bi da je ta dionica posebna priča a njihovi FI, da se lijepo izrazim, nisu u skladu s MRSevima

@ tsunami

Naravno da mogu usporedit s CRORom. I u jednom i u drugom slučaju došlo je do nepotrebne euforije što su mnogi skupo platili. Evo LookaBorna je na Magmi u minusu 70ak kuna po dionici – za njega je to čisti CROR

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Završit će ovo isto kao Cror, vjerujte. Onaj koji kupuje Magmu iznad 200 kn a ne npr. DLKV po 1250 promašio je profesiju. jer neke stvari su sad već očigledne. pozdrav!

kolega kako ce magma zavrsiti zivo me zaboli..ja sam svoje paketiće rijesio po 331,00kn, iskreno receno, ne vjerujem da ce ni pod razno pasti ispod 250kn, ali isto tako me nije briga, kupio sam je da zaradim 10-20%, zaradio sam 40%.
tu je moja prica s ovom dionicom trenutno, zavrsena.

koliki je vas prinos na CROR?[smiley1]

a i koliko se sjecam, Vama je bilo ocigledno da ce se prodavati ispod 238 i da tu nema nikakve prilike za zaradu, ako ste zaboravili, imate par stranica ispred!

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

@ tsunami

Naravno da mogu usporedit s CRORom. I u jednom i u drugom slučaju došlo je do nepotrebne euforije što su mnogi skupo platili. Evo LookaBorna je na Magmi u minusu 70ak kuna po dionici – za njega je to čisti CROR

da, a koliko je na croru gubitnika a koliko dobitnika?a koliko na magmi?i BTW tu nema gubitnika osim ako nisu prodavali.vidjet ćemo gdje će biti za 6 mjeseci.čovječe tu razglabate a prošla su 4 dana.postoje ljudi koji drže dionice.jesi čuo za to?netko tko je kupovao za 350 možda neće biti u gubitku za 6 mjeseci.a možda i prije.

...pig slayer...

Prodao ili ne prodao na gubitku je. Ako je kupio po 375 na gubtiku je 65 kuna. Unrealised loss. Apsolutno svejedno dali je prodavao ili držao, njegova imovina je 310 kn. Samo je pitanje u kojem mu je obliku imovina – keš ili dionice.

Nemam više namjeru s vama raspravljati jer ste se sami diskreditirali s ovakvim površnim da ne kažem glupim izjavama.

Što se Magme tiče, tko je poslušao prodao je u ponedjeljak. Onaj tko je slušao vas je držao ili što je još gore kupovao i tako u međuvremenu izgubio 50ak kuna po dionici.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

superhero: daj bar ovogodisnji graf kad ga vec prodajes pod magmu

kolega dragi, to je tjedni graf Ine, prvi dani nakon IPO-a početkom prosinca….[smiley14]

pise ime fajla graf_mgma…
ali sad mi vise nije jasno kaj si htio reci… neces valjda to usporedjivati???

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

Prodao ili ne prodao na gubitku je. Ako je kupio po 375 na gubtiku je 65 kuna. Unrealised loss. Apsolutno svejedno dali je prodavao ili držao, njegova imovina je 310 kn. Samo je pitanje u kojem mu je obliku imovina – keš ili dionice.

Nemam više namjeru s vama raspravljati jer ste se sami diskreditirali s ovakvim površnim da ne kažem glupim izjavama.

Što se Magme tiče, tko je poslušao prodao je u ponedjeljak. Onaj tko je slušao vas je držao ili što je još gore kupovao i tako u međuvremenu izgubio 50ak kuna po dionici.

ja nikome ništa nisam preporučao i ne preporučam nikad.
i kad si tako pametan onda primjeti da je UNRELISED.to znači da je vrlo bitno u kojem je obliku jer dionica može rasti (i pasti) držanjem, a novac ne.i prije tri dana i danas je to dionica magme.ako su bile 100 prije 3 dana i danas su.ako ih netko proda s gubitkom baš me briga jer slabe ruke su i tako osuđene na gubitak.

...pig slayer...

Mislim da je i CROR i prije 3 dana i danas još uvijek CROR [smiley2] Znači onaj ko je kupio CROR na 450 po tvom nije na gubitku danas jer nije još prodao?

stara narodna: pametnom savjet ne treba a budala ga ne razumije

koliko energije pojedinci troše na nekim temama to je stvarno zanimljivo. Kupajte se ljudi još dok možete , dok ne zakiši , onda je gotovo.

Ja jednostavno ne stignem pratiti ovu temu. Previše toga se napiše. [smiley3]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Spominješ cinično LKRI u kontekstu dionice koja raste a nema fundamente – da si uložio bar 15 minuta u proučavanje LKRI shvatio bi da je ta dionica posebna priča a njihovi FI, da se lijepo izrazim, nisu u skladu s MRSevima

Sto, i tu igra nerevalorizirana imovina? Ili knjize svaki 2-3 racun?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close