Necemo sada pretjerivati… Sada ce nas napasti LookaBorna (zlatna mladez ne kupuje dionice vec ima porfelj kod brokera od milju eura). Nece bas Magma ispod 238 iako bi mogla po fundamentima.. Tu negdje oko te cijene vrijedi… 180-220.
Nije mi jasno zašto si ti kupio po 238, ak vrijedi 180-200[smiley10]
pa da… sutra sve ide… up – up
[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
@smutnja…
grafovi ce ti bolje oslikati odnos magme i trzista nego sto bi to ja mogao rijecima…
smutnja: ” kako se trziste bude dizalo rast ce i magma, vec sutra sve ide gore……… ” Ahahhahaa. Legendo hrvatskog tržišta. Investitorus croaticus vulgaris. Mora rast [smiley2]
Iako se definitvno slazem s ovim kolegom s cudnom slikom u avataru [smiley11]
Ide do na All time low. BornaLuka ima gubitak 70 kn po dionici. Ne sjećam se koliko je komada skinuo?
Nažalost nisam mogao doći na red od tebe prvog dana [smiley11], nažalost dokupio sam tek danas, a možda nekaj i sutra …
…
Iako se definitvno slazem s ovim kolegom s cudnom slikom u avataru [smiley11]
A ljepo ste to rekli kolega. Zar ima netko sa normalnom slikom u avataru? [smiley7]
vipy: ” … Iako se definitvno slazem s ovim kolegom s cudnom slikom u avataru [smiley11] ” A ljepo ste to rekli kolega. Zar ima netko sa normalnom slikom u avataru? [smiley7]
Ima par koji mi se svidjaju, ali je to malo off topic…
pa kad se već šamaramo grafovima i prognozama…
daj bar ovogodisnji graf kad ga vec prodajes pod magmu[smiley1]
kolege blumen, conan o’b prosvjetlili ste me hvala vam na tome. danas sam imao ponudu 3 MGMA za 1 LKRI sad kak se situacija odvija dajem 1000 MGMA za samo 250 LKRI pa jasno da zelim imati dionicu koja ide gore I ima fundamente I…, ha ha ha. kako vec imate potpis ne sekera me a vas…
decki tolko ste se trudili pa bi radi vas volio da nekaj I zaradite. samo ako bi bili dobri da kazete kad ste zavrsili kupnju da se udruzimo I pokazemo magmu u drugom svjetlu, zivi mi bili
A ljepo ste to rekli kolega. Zar ima netko sa normalnom slikom u avataru? [smiley7]
Ja!
ovaj conan o Brien osim što ne zna ni računati uspije i usporediti magmu sa cror.hihi pa to je ludnica.što je najgore nije ni jedini.
baš me zanima što bi dali crorovci da im je situacija takva.očito je teško primjetiti da je 238 do 310 koliko?? 30%?
u koji luzeri?past će možda sutra i do 300 ali kakve veze ima.