posejdone iz dubina,
što nam je činit?
čekati još danas, sutra ili fletno u dokup?
ja sam htio pričekat do idućeg tjedna, ali sad ne znam…[smiley10]
Zašto bi fondovi kupili magmu samo zato što im nije skupo? …
to sm vec objasnio… pogledaj par strana unazad po ovoj temi… fondovima je bitna prosjecna cijena ulaza, a ne cijena svake dionice.
posejdone iz dubina, što nam je činit? čekati još danas, sutra ili fletno u dokup? ja sam htio pričekat do idućeg tjedna, ali sad ne znam…[smiley10]
Ako je pitati plavokožnog, imaš još vremena jer će to ići još dolje. [smiley2]
Ali, ti se možeš pouzdati i u vlastitu procjenu koliko je još ostalo drhtavih paketića po 43.
Trenutno je na Magmi na repertoaru čišćenje knjige dioničara.
Ma to sve treba propuhat, pa ćemo vidjet gdje smo i što smo. [smiley2]
Sve mi se više čini kako su kolega Blueman i Conan O´B ubačeni elementi od strane fondova kako bi širili strah i paniku e nebi li se isti jeftino nakrcali. Kontaobavještajci, ništa drugo. [smiley1]
Jeftino nakrcali? Jeftino….hm… u slučaju Magme to znači negdje tamo oko 200. Znači da imam još puno posla
[smiley2]
(I moderatori šta je s ovim italicom!??)
Iako sam se Magme riješio mislim da je dionica taknula dno i vrlo brzo kreće za gore….
a ti onda opet kupi [smiley1]
btw, dno je stecaj… BV
INA je nakon +40% otišla za -13% dolje, prije rasta. MGMA je nakon +58% otišla za -16%. Vjerujem da se može približiti psihološkoj granici od 300,00 kuna (to bi sa 375,00 kuna bio pad za 20%), a nakon toga ulaze institucionalni ulagači (iako bih ja pustio da padne na 250,00 kuna). Možda i ne, jer treba voditi računa da nas tijekom rujna čekaju dvije javne ponude… [smiley11]
Upravo se igram s tehničkom analizom MGMA-R-A pa VAM javim. [smiley11]
Da, dno je stecaj….
Moguce je da je dionica dosegnula dno jer se skupljau nalozi na oko 300 ali uopce ne vidim razloga zasto bi trebala rasti sa 300 na 330..
Eh, da sam kontraobavjestajac nebih danas kisnuo na rucku vec bi me cekala kola ispred butige..
Dobro da sam prodao MAGMU, sad mogu platiti windshield od auta koje mi je tuca vjerovatno satrala…
Hoće li Magma završiti danas na day-low? tr nr tr nr tr nr tr nr (ona muzika kad je napeto)
Hoće li Magma završiti danas na day-low? tr nr tr nr tr nr tr nr (ona muzika kad je napeto)
[smiley2][smiley2][smiley2]