MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolegica SLATKA sad ne kuzim jel ide gore ili dole. niste prihvatili moju ponudu po 300 a zasigurno je najbolja. uh da mi je naci takvu zenu iskrenu a ….

..ide još dole pa onda odbijanac…..
budemo vidjeli koja će biti cijena kad se za par dana ispuca ekipa
iz IPO-a, lock-up period još dugo vrijedi…..

uživaj na godišnjem !

Blueman, samo za informaciju, nisam kupio dionice magme već sam samo htio pogledati fin izvjeeštaje i vidjeti zašto je toliko porasla prvog dana, jeli to opravdano. I bez gledanja mogu pretpostaviti da je precijenjena kao i većina dionica (ako ne i sve!) na hrvatskom tržištu.

Nisu sve precijenjene; izbijte si to iz glave..
Ima dosta realnih dionica…
Ali ako ste gladeali prospekt ova sa cijenom od 238 opravdava tek ako ima spektakularan rast.
A sto bi se tek trebalo dogoditi da vrijedi 400 sto neki kazu???
Zato ne vrijedi ove pare..
I zato mora pasti inace ode cijela berza u k….

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

…zašto je toliko porasla prvog dana, jeli to opravdano…

zato kaj fondovima to nije skupo, a vecina malih kupuje bez pameti…

… i zato kaj HANFA prvi dan zmiri

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

Slažem se s tobom. Mogu li te pitat kako ti računaš fundamentalnu vrijednost dionice?

Moglo bi ovo uskoro na ATL, to se ne viđa često :rofl:

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Kako ne..
Ima ih dosta u zadnje vrijeme..
CROR, JDOS..
Sve neke nove dionice…
ATL bi bio na 237,99 ali mislim da nece..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Zašto bi fondovi kupili magmu samo zato što im nije skupo? To mi se baš ne čini kao uvjerljiv argument. Prema tome bi mogli kupiti sve dionice do 1000 kuna. Njih treba zanimati vrijednost poduzeće, a ne kolika je cijena dionice i zato mi je malo bedasto kada ljudi prate svaku transakciju. Pa pravi investitor koji je siguran u svoje ulaganje koje je proveo prema provedenoj detaljnoj analizi pogledat će samo postotnu promjenu na kraju dana i to je to. A da mali nemaju pameti, to se slažem.

Kako ne.. Ima ih dosta u zadnje vrijeme.. CROR, JDOS.. Sve neke nove dionice… ATL bi bio na 237,99 ali mislim da nece..

Ne ne ne, najniža cijena Magme na burzi je 300. IPO je druga stvar. JDOS je bio na 7,000 kad je krenuo tako da jedino CROR stoji. Uskoro mu se pridružuje MGMA, možda je i JELEN u konkurenciji, ne znam, trebao bi ga provjerit

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Necemo sada pretjerivati…
Sada ce nas napasti LookaBorna (zlatna mladez ne kupuje dionice vec ima porfelj kod brokera od milju eura).
Nece bas Magma ispod 238 iako bi mogla po fundamentima.. Tu negdje oko te cijene vrijedi…
180-220.

Ide do na All time low. BornaLuka ima gubitak 70 kn po dionici. Ne sjećam se koliko je komada skinuo?

Sve mi se više čini kako su kolega Blueman i Conan O´B ubačeni elementi od strane fondova kako bi širili strah i paniku e nebi li se isti jeftino nakrcali. Kontaobavještajci, ništa drugo. [smiley1]

Dečki, vi ste super.

Jedino što ovakvim svojim stilom i meni donosite duplu zaradu….[smiley1][smiley1][smiley1]

Molim vas, nastavite u revijalnom tonu. [smiley2]

La vita e bella!

New Report

Close