kolegice SLATKA jeste uboli stogod, ide to jos dole a ja menjam 3 MGMA za 1 LKRI jer ima 3 puta bolje fundamente, jel tak kolega blumen
Ovo shvacam kao zahebanciju jel???
LKRI nemam i razlog ovog rasta ne lezi u fundamentima vec necim sasvim drugom (neznam sto) jer ako nema nikakve vijesti onda je ovo zaista prenapuhani balon..
Isto tako nemoze se usporedjivati MAGMA i LKRI zbog growth stadija.
MAGMA iako je jos uvijek dosta nisko u growth stadiju (zato su i pokusali nekako dokazati da je ogroman rast u narednim godinama moguc) ipak ima neku stabilnu putanju prodaje i dobiti; bilo to 50% 20% gore; svejedno.
LKRI ako se objavi neka vijest; recimo da je dobila ekskluzivan ugovor sa neznam kojom shipping kompanijom ili tako nesto (neznam sto) moze 4X 5X povecavati pokazatelje te tako moze opravdati svoju cijenu.
Zato su neusporedive.
Jer na LKRI jedan dobar info moze promijeniti cijeli izgled i poslovanje firme a kod Magme ne (barem ne u toj mjeri)..
kolega blumen naravno da je bila sala kad je nasa burza barem za sada tako saljiva… navedeno govori u prilog da fundamenti koje isticete nisu presudni. a u tome cemo se vjerujem sloziti. jedino kolegica slatka je tako iskrena I sve sto zaista misli I napise, a naucice I ona s vremenom… jedino nam se nije otkrila jel dokupila.
Nekako mi se čini da ova Magma svaki dan pada. Vi koji ste u fondovima trebali bi se malo zabrinuti jer to fondovi kupuju Vašim novcem.
A znati li koliko je buk Magme. 45 kuna. Pa sad Vi vidite jel to vrijedi 7 bukova ili ste se malo precijenili.
Bilo kako bilo doći će to ispod IPO-a do kraja godine.
Samo kako kažu, ne znam kako će Vam to pomoći. BSN.
kolegice SLATKA jeste uboli stogod, ide to jos dole a ja menjam 3 MGMA za 1 LKRI jer ima 3 puta bolje fundamente, jel tak kolega blumen
šta si se sad ti napalio na LKRI !? malo smo ušli, pa navuci potegni ha ? dionica već drugi dan zaredom ide u blokadu
kolega MIRO25 mislim da sam I ja tak nesto cuo I jos do rujna u madarskoj I tak jos 30 novih butiga u 90 dana I neki mali distributivni centar od 15 mil ojrica u jaski, nagodinu tak rumunjska, bugarska, nis napuhano tak malo da se prosirimo.a kupili ste na IPU-u, ma I ja Velim ne isplati se citati prospekt…
dokupljeno …i to je to ….
(mora se i mgma odbiti prema gore)
.. što veći rizik, veća mogućnost zarade,
naravno u takav rizik se ne ide sa više od 10-15% portfelja….
a likove poput apoksiomena : “Bilo kako bilo doći će to ispod IPO-a do kraja godine.”
prijateljski savjetujem da izbjegavate…
kolega Principe nisam usao u LKRI nego molim analiticare da ne bacaju projekcije na ovim cijenama za navedenu.svima sretna kupnja/prodaja ode ja na godisnji…
p.s. povuko naloge za prodaju tek tolko da nejdu u statistiku….
kolegica SLATKA sad ne kuzim jel ide gore ili dole. niste prihvatili moju ponudu po 300 a zasigurno je najbolja. uh da mi je naci takvu zenu iskrenu a ….
Nekako mi se čini da ova Magma svaki dan pada. Vi koji ste u fondovima trebali bi se malo zabrinuti jer to fondovi kupuju Vašim novcem. A znati li koliko je buk Magme. 45 kuna. Pa sad Vi vidite jel to vrijedi 7 bukova ili ste se malo precijenili. Bilo kako bilo doći će to ispod IPO-a do kraja godine. Samo kako kažu, ne znam kako će Vam to pomoći. BSN.
Da, evo svi fondovi u HR će imati MGMA 100% u svom portfelju.
Zanimljiv si lik.