stavio Bare na Kupnja/Prodaja… ja idem u dokup pa šta bude……!
hrabro!![smiley9]
vidim da me se proziva a tek je 19 sati trgovanja ovom dionicom… kako je mi slim netko napisao kad fundamentalisti I nevjernici izadu budemo znali cijenu…a to je 410, piva stoji a sad je na traci I popicu ju u rujnu najkasnije ha…
Očito je da paketići x 43 polako gube snagu , i tako su mogli puno više zaradit da nije panike .
Neka ih je…
Kad prođe akumulacija profita, mi neki [smiley2] idemo po drugu turu zarade.
To se zove “zarađivanje na refule” [smiley1]
Kako je krenulo moglo bi biti po 280 uskoro, a reful ne znam bi li uopće hvatao
ne jos kolegice slatka u dokup. slatki ste mi pa cu vam prodat po 300 da stignem pokupit LKRI barem na 900 jer stvarno vredi jer fundamenti govore u prilog…ili da pricekate bolju ponudu od moje haha na mozda 90. samo brzo donesite odluku plima mi dolazi…
I na 280 je preskupa.
Oko 180-200 je cijena relativno OK i nudi zadovoljavajuci rast..
EV/EBITDA od nekih 12-15 i oko 10-11 za prosp. 2007.
P/E oko 30 i P/S oko 1.2.
Tako nesto oko 200, mozda 230 bih uzeo..
Ovako.. jos ne..
Osim ako ne izbace neku strasnu vijest..
kolegice SLATKA jeste uboli stogod, ide to jos dole a ja menjam 3 MGMA za 1 LKRI jer ima 3 puta bolje fundamente, jel tak kolega blumen
kolegice SLATKA jeste uboli stogod, ide to jos dole a ja menjam 3 MGMA za 1 LKRI jer ima 3 puta bolje fundamente, jel tak kolega blumen
I na 280 je preskupa. Oko 180-200 je cijena relativno OK i nudi zadovoljavajuci rast.. EV/EBITDA od nekih 12-15 i oko 10-11 za prosp. 2007. P/E oko 30 i P/S oko 1.2. Tako nesto oko 200, mozda 230 bih uzeo.. Ovako.. jos ne.. Osim ako ne izbace neku strasnu vijest..
Pa kolega pred mjesec dana ste čekali u redu da uplatite po 238, a sada nakon izlaska na burzu i dobrog polugodišnjeg izvješća, e sada ne vrijedi ni 230…[smiley7][smiley7][smiley7]
imao sam bolje mišljenje o vama, ako ništa drugo jer smo sumještani[smiley5]
p.s. još jednom napominjem prodao sam pola po 338, a ostatak neka se kiseli. A vi očito želite jeftini dokup, i možete reći što god želite o fundamentima i sl.