kolega CONAN ja jednostavno ne mogu izgubiti. imam 645 kom. ali jos ne na racunu u SDA. niste slobodni baciti projekcije poslije 10-ak dana kad se protrzi 150 milijunceka I nestanu ponude 43. da Bacimo kladionicu 410-420 a vase misljenje.
Mislim da citiraš krivog Conana ….čisto da znaš….
projekcije poslije 10-ak dana kad se protrzi 150 milijunceka I nestanu ponude 43. da Bacimo kladionicu 410-420 a vase misljenje.
Ja kažem 409. Pa da vidimo ko je bliže.
Iskreno – mislim da ćemo obojica biti jako daleko. Al ipak ja malo bliže
[smiley2]
A vi iskusniji forumaši prestanite plašiti nove jer očigledno kod magme imamo velike kupce a kada imamo velike u igri fundamenti su na žalost nebitni (DLKV katastrofa od polugodišnjeg ali veliki nedaju dolje,VDKT još veća katastrofa ali veliki nedaju dolje imamo ULPL 160 milja na polugodištu a dionica ode dolje jel velike ne zanima )
Da me nebi neko krivo shvatio ja bih više volio da se kupuje po fundamentima samo kod nas to još uvijek neigra
ljudi se regisrovali navodno trebaju brokera za prodat, to nekak resili zaradili iljadu marki I sretni. a na forumu ssam u manjini a to je ono sto me veseli jer mudri ulagaci kupuju.doista nece zaradik kao jaa 25 posto nije za bacit za 10-ak dana….
I ZA KRAJ PORUKA SVIM NOVIM INVESTITORIMA veliki su procijenili da vrijedi od 320 do 340 kuna nemojte panično prodavati odredite svoj target i tu se postavite.
I ZA KRAJ PORUKA SVIM NOVIM INVESTITORIMA veliki su procijenili da vrijedi od 320 do 340 kuna nemojte panično prodavati odredite svoj target i tu se postavite.
a di ti je ukalkulirana zarada?
veliki su procijenili da to do kraja godine vrijedi barem 15 posto više nego danas[smiley15]
Strawinsky:
“”
to su ovi kaj jucer jos nisu znali da moraju imati brokera da bi prodali < [/quote] ...100% točan podatak... mi koji imamo preko 200-300kom čekamo da se cijena digne..... podjednako je ista količina na k/p, a 5x manje kupaca !!! to sve govori....
OK CONAN na iPAQ-u mi ne radi citat uglavnom hvala na ukazanom. nije dobro veliki kupuju nebu nis za forumase od zeljene cijene 300, malo mi dode zao tolko truda a na kraju za nis…
od sad navijam za velke promete a sutra kod bankarice da me predbiljezi za margin u rujnu…
A vi iskusniji forumaši prestanite plašiti nove jer očigledno kod magme imamo velike kupce a kada imamo velike u igri fundamenti su na žalost nebitni…
…Da me nebi neko krivo shvatio ja bih više volio da se kupuje po fundamentima samo kod nas to još uvijek neigra
a ti vidi koliko su veliki kupili na IPO po 238, onda tome dodaj sto su pokupovali u ova dva dana, i nadji si njihov prosjek ulaza… jos su debelo ispod 300