” A ko će ih kupiti po 375? osim strawinskog i Amacora ili kako se već zovu… Vidiš da sad nitko ne želi ni po 328 uzet. Stavi se ti na 375. Malo ćeš se načekat [smiley2]
smrdi mi na CROR, i to jako !?!
Jučer na 360 sam počeo pisat da fundamenti ne opravdavaju cijenu. Svatko ovdje zna otvorit FI i podijelit 2 broja i vidjet da je ova cijena napuhana
Nezna svatko, previse trazis..
ne pada mi na pamet izlaziti prije FI za 2008[smiley11]
a da ću dokupljivat – to je sigurno jer imam samo dva paketića.
samo još ne na ovim razinama.
ja vjerujem u priču o magminu rastu, fundamentima i kratkotrajnim silaznim trendovima unatoč. a vi kako hoćete, vaša stvar… samo, ko boga vas molim, prestanite pljuvat po dionici koju nemate ili ste je prodali ili je uopće ne mislite kupovat.
dionica je trenutačno možda precijenjena, ali u cijeni su, za boga miloga, i očekivanja nas investitora[smiley4]
a onaj ko ne vjeruje u magmin rast, prvu kotaciju i kineske igračke – eno mu konzum i tisak pa nek špekulira i mešetari do mile volje.
Ako Magma ima EV/EBITDA od recimo 24 a Zara ili H&M (bezveze govorim) od recimo 10.
U majke li ti.
To znaci da Magma ima vise, a vise znaci bolje (nesto kao dobit).
To ti je prosjecan hrvatski investitor koji je kupio Magma..
Samo da vidimo koji fondovi ovo kupuju. Nadam se da mirovinski ovo nemogu kupovati i da ljudima nemogu uništavati mirovinu. [smiley16]
ti si malo slabo informiran oko ove dionice ??
Iskusnim forumašima priznajem fundamenti su u nebu ali upravo gledamo kako veliki izuvaju male
postavlja se pitanje zašto veliki jednostavno ne puste da to padne još
Conan O’B: ” ” A ko će ih kupiti po 375? osim strawinskog i Amacora ili kako se već zovu… Vidiš da sad nitko ne želi ni po 328 uzet. Stavi se ti na 375. Malo ćeš se načekat [smiley2] ” smrdi mi na CROR, i to jako !?!
Da baš, i tamo su mirovnjaci, fondovi i igrači u TOP10 kao i u Magmi
ne pada mi na pamet izlaziti prije FI za 2008[smiley11] a da ću dokupljivat – to je sigurno jer imam samo dva paketića. samo još ne na ovim razinama. ja vjerujem u priču o magminu rastu, fundamentima i kratkotrajnim silaznim trendovima unatoč. a vi kako hoćete, vaša stvar… samo, ko boga vas molim, prestanite pljuvat po dionici koju nemate ili ste je prodali ili je uopće ne mislite kupovat. dionica je trenutačno možda precijenjena, ali u cijeni su, za boga miloga, i očekivanja nas investitora[smiley4] a onaj ko ne vjeruje u magmin rast, prvu kotaciju i kineske igračke – eno mu konzum i tisak pa nek špekulira i mešetari do mile volje.
Da ali DCF analiza kojom se doslo na 238 samo opravdava cijenu od 238; najvise 300..
Dakle moraju imati i jaci rast ako hoce doci u normalne razine jedne dionice (cak i za RH)
kolega mvusak to je zakon ponude I potraznje a vi samo ustrajte I mudro cekajte. bas me zanima kolka ce biti cijena kad se protrzi 150 milijuncica, bojazljivi odu a slatkica I davids nastupe. tad ce 410 biti dobra kupnja, kazem Vam navlakaci.
Iskusnim forumašima priznajem fundamenti su u nebu ali upravo gledamo kako veliki izuvaju male postavlja se pitanje zašto veliki jednostavno ne puste da to padne još
ima puno velikih [smiley2]