MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

P/E = 50 P/S = 2,12 P/B = 11 i revalorizacija 26 mil. trgovina igračkama. 100 kn je dobra cijena [smiley4][smiley4][smiley4]

Skupo je to
[smiley2][smiley2][smiley2]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

još malo pa će magma up,up,up,up….

Skoro..

ja ostajem još malo, tek toliko da vidim što će biti. a i gubitak od 1000-2000 kn je podnošljiv[smiley2]

Čuvajte se poduzaća na čijem su čelu SVETE KRAVE. SVETE KRAVE ne vole promjene: one vole da se posao odvija kako se uvijek odvijao i često su slijepe u krizi. T. E. Deal & A. A. Kennedy

Bok…. Evo gledam i pratim svu tu euforiju… al nikak mi nesto nije jasno… Zasto netko sad prodaje po 323, ako se ujutro prodavalo po 341. Znam da cete me sad svi tu strucnjaci popljuvati, al kaj mogu kad nemam pojma o dionicama 🙂 Ili jucer… je proslo par njih po 375kn… zasto svi odmah ne stave 375 i gotovo…. Ajde sad da cujem kak se formira cijena iz minute u minutu? Inace, FYI, kupio sam dionice na IPO, jer su svi pricali da ce biti ok, ne stvaram si pritisak i ne mislim sad na brzinu prodavat….

Auuuuu, evo ga tobogan kao kod ATLN, sad će bit veselo, uh šta volim ovu igru.[smiley7]

ja ostajem još malo, tek toliko da vidim što će biti. a i gubitak od 1000-2000 kn je podnošljiv[smiley2]

pričekaj da se sve ove penzionerske 43-ice počiste pa hvataj novi val

Znas zasto cijena pada.
Zato sto su ljudi tek sada izabrali prvog brokera i to ce raditi sljedecih dana i samo ce ko budale lupati po bidu jer i da prodas na 300 to ti je zarada od 70KN po dionici.
A razgovarajuci sa ljudima koji su to kupili (tete u banci i takva ekipa), nemaju pojma o nicemu i vjerujte, nastaviti ce se ovo lupati po bidu jos netko vrijeme.
Zato uopce nije bilo potrebno dizati cijenu vec cekati na 260 i opet bi svi prodali..

STA STE SE SAD SVI USPANICILI

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Pa ajmo onda opet u kupnju…

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Samo da vidimo koji fondovi ovo kupuju.
Nadam se da mirovinski ovo nemogu kupovati i da ljudima nemogu uništavati mirovinu.
[smiley16]

. Zasto netko sad prodaje po 323, ako se ujutro prodavalo po 341. Znam da cete me sad svi tu strucnjaci popljuvati, al kaj mogu kad nemam pojma o dionicama 🙂 Ili jucer… je proslo par njih po 375kn… zasto svi odmah ne stave 375 i gotovo….

A ko će ih kupiti po 375? osim strawinskog i Amacora ili kako se već zovu… Vidiš da sad nitko ne želi ni po 328 uzet. Stavi se ti na 375. Malo ćeš se načekat [smiley2]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Samo mi nije jasno zašto veliki skupljaju dok mali prodaju
[smiley8]

SAM PROTIV SVIH

Jučer na 360 sam počeo pisat da fundamenti ne opravdavaju cijenu. Svatko ovdje zna otvorit FI i podijelit 2 broja i vidjet da je ova cijena napuhana

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close