MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zato prodajem svoje dionice i odustajem…vraćam se svojim starim miljenicama..

Nakon toliko drukanja i navlačenja……

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Strawinsky:

zato prodajem svoje dionice i odustajem…vraćam se svojim starim miljenicama..

Nakon toliko drukanja i navlačenja……

pa ipak je zadovoljan zaradom ako ne ide više na gore.
neka – umjerenost u jelu i pilu = dobra probava i miran san !

još malo pa će magma up,up,up,up….

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Ozbolt_F: ” mark1: ” Ovi što kupuju vjerojatno to ne rade da bi izgubili ??? ” Čuj stari ni ti baš neki argument…………nigdo ni vu Ameriki kupoval 2000.g dionice da bi zgubil pak su sejeno svi popušili. Razmeš ……………………moral bi imat još kakov razlog za kupnju osim tega. ja samo vidim da su svi kaj su kupili na Ipoju vu lijepemu plusu a da onaj kaj je jučer ubol po 375 baš denes i ni tak sretan kak je bil jučer. a zutra bi mogel bit još dešperatniji. jer ak to kupuju mirovinci oni moreju čekati do naše smrti nutra. ” Baš si se uhvatio te cijene , a neznaš da je bila samo u svrhu “pumpanja” . Koliko je komada prošlo po toj cijeni , ako netko ima podatak?

71 komad

Ma tko kaže da dionica trenutačno nije precijenjena (dugoročno definitivno nije)?
Bitno je da je party, to je bitno, a ovdje neki namjerno kvare party iznoseći negativnu stranu fundamenata ne bi li kupili jeftinije…zato prodajem svoje dionice i odustajem…vraćam se svojim starim miljenicama…[smiley2]

Šteta je prodati, netko to jedva čeka, ja se ne predajem. Bit će još borbe.[smiley1]

Ide na 100 kn gdje joj je i mjesto.[smiley4][smiley4][smiley4]

tko se njie skrio magarac je bio 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Ja neznam jel stvarno još ima onih koji nisu prodali ovu dionicu danas……pa dajte ljudi 40 – 50 % za 1 dan, ejjj…moj savjet PRODAJTE jer je zadnji tren da se to napravi……a poslije kad dođe na razine di će se ustabiliti ak ju baš volite kupite i nek vam dionica raste skupa s poslovanjem firme…….

Dobronamjeran savjet !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

P/E = 50
P/S = 2,12
P/B = 11
i revalorizacija 26 mil.
trgovina igračkama.

100 kn je dobra cijena [smiley4][smiley4][smiley4]

samo dajte što jeftinije….to je ono što žene vole…. shoping !!!!

P/E = 50
P/S = 2,12
P/B = 11
i revalorizacija 26 mil.
trgovina igračkama.

100 kn je dobra cijena [smiley4][smiley4][smiley4]

netko je molio K/P pa evo:

Može omjer K/P

TIME IS MONEY

New Report

Close