Conan O’B: ” fikaky: ” Kupuje se dok je jos jeftino! ” A prodaje se dok je skupo 😉 Za transakciju je, kao i za tango – potrebno dvoje [smiley2] ” Za tango…..hahahah. A gledajte.. istina je da netko skuplja na ovim razinama i da cijena nece roknuti na 230 kao sto neki govore. No istina je i da netko prodaje velike komade od 1000, 3500 a tko to moze biti nego isti fondovi koji kupuju (dobro drugi; ne isti) ali isto tako institucionalni i prodaju.. ZANIMLJIVO KAKO NITKO NIJE KOMENTIRAO MOJ EV/EBITDA OD 24X a svi komentirate Cobankovica koji je naveo vise cijene jer vam to pase..
Slažem se, makar sam i ja jedan od tih kojima bi to pasalo.
Ovi što kupuju vjerojatno to ne rade da bi izgubili ???
Čuj stari ni ti baš neki argument…………nigdo ni vu Ameriki kupoval 2000.g dionice da bi zgubil pak su sejeno svi popušili. Razmeš ……………………moral bi imat još kakov razlog za kupnju osim tega.
ja samo vidim da su svi kaj su kupili na Ipoju vu lijepemu plusu a da onaj kaj je jučer ubol po 375 baš denes i ni tak sretan kak je bil jučer. a zutra bi mogel bit još dešperatniji. jer ak to kupuju mirovinci oni moreju čekati do naše smrti nutra.
mark1: ” Ovi što kupuju vjerojatno to ne rade da bi izgubili ??? ” Čuj stari ni ti baš neki argument…………nigdo ni vu Ameriki kupoval 2000.g dionice da bi zgubil pak su sejeno svi popušili. Razmeš ……………………moral bi imat još kakov razlog za kupnju osim tega.
Zar se po međimurski nebi trebalo reći: sem tega???
[smiley11]
kada tako gledaš samo jednu stranu onda moram reči:
prodaje se dok je povoljno !
analiza pokazuje precjenjenost dionice i to dobrano !
mark1: ” Ovi što kupuju vjerojatno to ne rade da bi izgubili ??? ” Čuj stari ni ti baš neki argument…………nigdo ni vu Ameriki kupoval 2000.g dionice da bi zgubil pak su sejeno svi popušili. Razmeš ……………………moral bi imat još kakov razlog za kupnju osim tega. ja samo vidim da su svi kaj su kupili na Ipoju vu lijepemu plusu a da onaj kaj je jučer ubol po 375 baš denes i ni tak sretan kak je bil jučer. a zutra bi mogel bit još dešperatniji. jer ak to kupuju mirovinci oni moreju čekati do naše smrti nutra.
Baš si se uhvatio te cijene , a neznaš da je bila samo u svrhu “pumpanja” . Koliko je komada prošlo po toj cijeni , ako netko ima podatak?
ovi kaj kupuju (fondovi) ne kupuju radi cijene nego da plasiraju cash… nek sad uzmu par tisuca kom i po 400kn, kad zbroje s cijenom IPOa prosjek ulaska im je jos uvijek relativno nizak.
Ma tko kaže da dionica trenutačno nije precijenjena (dugoročno definitivno nije)?
Bitno je da je party, to je bitno, a ovdje neki namjerno kvare party iznoseći negativnu stranu fundamenata ne bi li kupili jeftinije…zato prodajem svoje dionice i odustajem…vraćam se svojim starim miljenicama…[smiley2]
mene upravo uzicali da posudim lovu, posto nema slobodne love, odlazim iz turbo limacha
Ma tko kaže da dionica trenutačno nije precijenjena (dugoročno definitivno nije)?
Bitno je da je party, to je bitno, a ovdje neki namjerno kvare party iznoseći negativnu stranu fundamenata ne bi li kupili jeftinije…zato prodajem svoje dionice i odustajem…vraćam se svojim starim miljenicama…[smiley2]
ispričavam se ako mislite na mene jer sam ostavio takav dojam.
nemam namjeru kupovati – ima dosta dionica gdje se to može i bolje.
namjera je bila oslikati realno stanje i ništa više !