Nije mi poznat takav podatak, dokaži.
što se s njime raspravljaš stalno ponavlja jedno te isto, isto kao onaj veritas na drugom forumu
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1588&pg=189
dolje na dnu.75000 naprama 2xxxx
Točno. Negdje gore je taj Tenkist naveo da nema, niti je imao dionice Magme pa mu je sada valjda krivo…
[smiley1]
Neki ljudi aktivno demonstriraju svoju zavist. Neka. [smiley2]
tenkista:
“Loše, jučer je bio deset puta veći.
”
Nije mi poznat takav podatak, dokaži.
Nije 10 nego 3,5
bilo je k/p cca 75000/22000… tocni podaci par stranica unazad na topicu
mislim da trnutno nije najpametnije trošiti puno vrmenea oko MGME, jer će stvari se vrtjeti oko svoje osi i polagano padati neko kratko vrijeme… dok se ne preispitaju snage… vrijednije se pozabaviti sa dionicama koje su znatno pale i imaju znatan potencijal povratka i prerasta…
A zašto onda taj Tenkista navodi (namjerno?) netočne podatke? Koja mu je motivacija?
ma frajer pokušava jeftino dokupiti (a možda je u pitanju i nesretno djetinjstvo..ha,ha,ha)
nemojte se čuditi ako u narednih par dana mgma ode i preko 400…
…glad za ovakvim dionicama je veeelika…..
mislim da trnutno nije najpametnije trošiti puno vrmenea oko MGME, jer će stvari se vrtjeti oko svoje osi i polagano padati neko kratko vrijeme… dok se ne preispitaju snage… vrijednije se pozabaviti sa dionicama koje su znatno pale i imaju znatan potencijal povratka i prerasta…
možeš li nas uputiti koje su to dionice
Bravo.. Znam na sto mislis ali to ce jos neko vrijeme Fima shortati..
ALI DOBILI SMO NOVE LIKOVE I INVESTITORE NA FORUMU STO SU UVIJEK POZITIVNE VIJESTI..
slažem se, zato sam stavio nalog ili 2 za dokup 🙂