Ok, ako MAGMA vrijedi 350 sa perpetuity rastom od DCF-a preko 10%; po meni ovako oko 15% onda moze i PODR na 1000 kn; i ADRS na 2000 kn..
Neznam fond managere ali ovo nema smisla jer ako imalo znaju analizirati stvari i ako misle da je ovakav DCF opravdan i da su transaction i trading multipli ovako opravdani onda nemam rijeci..
Steta sto necu moci na Hvar na konferenciju da malo popricamm…
ANRICOM:
”
Malo če te se iznenaditi kad vidite tko je kupovao danas[smiley1]
”
Ajd nemoj biti pi*da pa nam reci. Tko će dočekati četvrtak!
Mislio je na mene! Šala mala. Inače očekujem stabilizaciju cijene na 250 kuna. pošto danas još neću kupovati, odoh na kupanje. pozdrav i čuvajte oči i živce.
Mirovinci ulaze po 350..
Neznam, dodje mi da nazovem ekipu i pitam na temelju cega..
Mirovinci ulaze po 350.. Neznam, dodje mi da nazovem ekipu i pitam na temelju cega..
Od kud ovakve informacije? Mirovinci su ušli po 238. Ako su i malo podebljali poziciju danas to je samo zbog održavanja balona, a projek ulaza im je i dalje tamo oko 240-250. Ponavljam AKO su kupovali danas
Magmi je peer group Varteks. S ovakvom cijenom Magme i sve većom koncentracijom varteksa na retail VART bi mogao komotno na 350. Smiješno tržište sa presmiješnim investitorima.
blueman: ” Mirovinci ulaze po 350.. Neznam, dodje mi da nazovem ekipu i pitam na temelju cega.. ” Od kud ovakve informacije? Mirovinci su ušli po 238. Ako su i malo podebljali poziciju danas to je samo zbog održavanja balona, a projek ulaza im je i dalje tamo oko 240-250. Ponavljam AKO su kupovali danas
Jesu, neznam tko je ovo ukucavao do 350 sada..
Toga se i bojim kenone, ovo je odrzavanje balona a mislio sam da smo stali sa time…
Izuzetno žalim što nisam danas dioničar Magme. Ali ovo ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti niti ikako mogu opravdati ovakvu cijenu (niti približno). Što će se tek desiti s Atlanticom i HT-om onda?
Suludo, suludo, suludo.
Čestitke svima koji su danas prodali!
ali ti mirovincii moju lvu notra ubacuju, a ja sam ol svojih dionica prodal,,,kaj su onda oni tak puno pametniji od mene ili samo im je lakše tuđim K… po gloginjama mlatit….
kuda ide ovaj svijet,,,još malo pa će magma vrijediti više nego podravka i končar i dalekovod skupa
stalno pričaš o balonu kao i da sam nisi u to siguran izašao si oladi, spamaš temu nepotrebno
to je jal kolegice…ništa drugo[smiley2]
dobri stari hrvatski jal