Ne pričajte glupostii i ne vrijeđajte one koji drugačije misle. Meni osobno je MGMA po cijeni IPO- bila na granici povoljnoga, sadašanja cijena definitivno je pretjerana i to debelo. Da nema fondova unutra, cijena se ne bi odlijepila od 210-240 kn, a ovako je oni pumpaju da sebi dignu zaradu i to je sve. MGMA kao dionica ne vrijedi ovih para, ali da se na njoj može zaraditi – može.
dobro kolega avax…mnogima je sijelo vrijeme bilo preskupo pa nisu kopovali…ali to ne znaći da su oni koji su kupovali glupi…jer su danas svi mogli zaraditi 50% i super…
čestitam svima na uspiješnom IPO-u (s happy endom) [smiley2]
……čestitam svima na uspiješnom IPO-u (s happy endom) [smiley2]
još nije end[smiley2]
”
dobro kolega avax…mnogima je sijelo vrijeme bilo preskupo pa nisu kopovali…ali to ne znaći da su oni koji su kupovali glupi…jer su danas svi mogli zaraditi 50% i super…
čestitam svima na uspiješnom IPO-u (s happy endom) [smiley2]
[/quote]
Kolega jedni će i izgubiti 50 %.
Jedno sam siguran, da sam kupio stavio bi prodaju na 300 kn i dobro bi prošao. Ovi koji sada čekaju na prodaji, neznam baš…[smiley3]
Magma nije moj stil ulaganja i nisam ju uzeo. Ali smisao burze je zarada, pa čestitam ekipi koja je kupila.
Da li mi je žao što nisam kupio? Naravno da da, jednako kao i kod svake druge propuštene prilike za zaradu.
burzom vladaju tri sile: informacija, pohlepa i strah…
Hm, ja nisam ni u jednoj. Moraš još naći nešto.[smiley2]
ako je nekom 50% malo u jednom danu onda zaista nemam rijeci.
Bojim se ATGR.
Poruka Emilu, ma stavi na 25 BV i 400 P/E; sta te briga.
Inace pogledajete transakciju u 10:23:30. Jedan fond se lagano iskrcao.
Nista se ne trzi, svi gledaju MGMA.
Cak i ZSE ne izdaje izvjesca.
Ajde dosta, ajmo sada ispod 300..
burzom vladaju tri sile: informacija, pohlepa i strah…
Mislim da je stah danas itekako prisutan, jer cijena pomalo ide prema 350, a ovo informacija bih promijenio u dezinformacija.
Umjesto da drže, svima koji prodaju bi bilo bolje. Ovako iz straha samo ruše cijenu!!