Ovo neodoljivo podsjeća na CROR. Sretno današnjim kupcima.
pusti ti CROR koji je banana, ovdje ima puno fondova veritas bi ti znao objasniti
koja ljudska jad to je nevjerojatno
Kao i obično oni koji su upisali se manje kaju od ostalih koji nisu.[smiley2]
Kao i obično oni koji su upisali se manje kaju od ostalih koji nisu.[smiley2]
[smiley2][smiley1]
avax10: ” Ovo neodoljivo podsjeća na CROR. Sretno današnjim kupcima. ” pusti ti CROR koji je banana, ovdje ima puno fondova veritas bi ti znao objasniti koja ljudska jad to je nevjerojatno
nije jad, već neznanje; probaju na foru rano nadokupit, a kasnije prodat, što im baš i ne ide u prilog, jer najveće su transakcije one prve,a kasnije se stabilizira cijena..samo ovo tržište nema granica…tako da je sve moguće…
PO 360, bravo CREDOS, duzan sam vam cevape i pivu.
Ok je navijati, meni nije zao ali ljudi, pogledajte malo DCF sto je ZABA radila i multiple molim vas i recite zasto bi to vrijedilo 400 KN??
Minimalna cijena je bila 300kn, nisam pametan samo sa godinama iskusnji. Pozdrav svima koji su osporavali sinoć moje mišljenje, jer i ja sam ponovo nešto naučio, a nadam se i oni.
Ne pričajte glupostii i ne vrijeđajte one koji drugačije misle. Meni osobno je MGMA po cijeni IPO- bila na granici povoljnoga, sadašanja cijena definitivno je pretjerana i to debelo. Da nema fondova unutra, cijena se ne bi odlijepila od 210-240 kn, a ovako je oni pumpaju da sebi dignu zaradu i to je sve. MGMA kao dionica ne vrijedi ovih para, ali da se na njoj može zaraditi – može.
PO 360, bravo CREDOS, duzan sam vam cevape i pivu. Ok je navijati, meni nije zao ali ljudi, pogledajte malo DCF sto je ZABA radila i multiple molim vas i recite zasto bi to vrijedilo 400 KN??
Zato što je takva potražnja, ništa više
…ali da se na njoj može zaraditi – može.
A što je cilj na burzi..?
PS. Nisam imao,nemam dotičnu..
Ne pričajte glupostii i ne vrijeđajte one koji drugačije misle. Meni osobno je MGMA po cijeni IPO- bila na granici povoljnoga, sadašanja cijena definitivno je pretjerana i to debelo. Da nema fondova unutra, cijena se ne bi odlijepila od 210-240 kn, a ovako je oni pumpaju da sebi dignu zaradu i to je sve. MGMA kao dionica ne vrijedi ovih para, ali da se na njoj može zaraditi – može.
Da nema fondova, sve dionica na zse bi imale 5x mannju cijenu!!![smiley1]