MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo neodoljivo podsjeća na CROR. Sretno današnjim kupcima.

pusti ti CROR koji je banana, ovdje ima puno fondova veritas bi ti znao objasniti

koja ljudska jad to je nevjerojatno

Kao i obično oni koji su upisali se manje kaju od ostalih koji nisu.[smiley2]

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Kao i obično oni koji su upisali se manje kaju od ostalih koji nisu.[smiley2]

[smiley2][smiley1]

Čekam HEP....

avax10: ” Ovo neodoljivo podsjeća na CROR. Sretno današnjim kupcima. ” pusti ti CROR koji je banana, ovdje ima puno fondova veritas bi ti znao objasniti koja ljudska jad to je nevjerojatno

nije jad, već neznanje; probaju na foru rano nadokupit, a kasnije prodat, što im baš i ne ide u prilog, jer najveće su transakcije one prve,a kasnije se stabilizira cijena..samo ovo tržište nema granica…tako da je sve moguće…

PO 360, bravo CREDOS, duzan sam vam cevape i pivu.
Ok je navijati, meni nije zao ali ljudi, pogledajte malo DCF sto je ZABA radila i multiple molim vas i recite zasto bi to vrijedilo 400 KN??

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Još uvijek tvrdim da ovdje ima ljudi koji žele jeftino kupiti…ne nasjedajte na fore

Čekam HEP....

od 7.5 mil prometa na burzi 6.5 mil je MGMA

Minimalna cijena je bila 300kn, nisam pametan samo sa godinama iskusnji. Pozdrav svima koji su osporavali sinoć moje mišljenje, jer i ja sam ponovo nešto naučio, a nadam se i oni.

Ne pričajte glupostii i ne vrijeđajte one koji drugačije misle. Meni osobno je MGMA po cijeni IPO- bila na granici povoljnoga, sadašanja cijena definitivno je pretjerana i to debelo. Da nema fondova unutra, cijena se ne bi odlijepila od 210-240 kn, a ovako je oni pumpaju da sebi dignu zaradu i to je sve. MGMA kao dionica ne vrijedi ovih para, ali da se na njoj može zaraditi – može.

Ignore: KressoM, delux

PO 360, bravo CREDOS, duzan sam vam cevape i pivu. Ok je navijati, meni nije zao ali ljudi, pogledajte malo DCF sto je ZABA radila i multiple molim vas i recite zasto bi to vrijedilo 400 KN??

Zato što je takva potražnja, ništa više

…ali da se na njoj može zaraditi – može.

A što je cilj na burzi..?

PS. Nisam imao,nemam dotičnu..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ne pričajte glupostii i ne vrijeđajte one koji drugačije misle. Meni osobno je MGMA po cijeni IPO- bila na granici povoljnoga, sadašanja cijena definitivno je pretjerana i to debelo. Da nema fondova unutra, cijena se ne bi odlijepila od 210-240 kn, a ovako je oni pumpaju da sebi dignu zaradu i to je sve. MGMA kao dionica ne vrijedi ovih para, ali da se na njoj može zaraditi – može.

Da nema fondova, sve dionica na zse bi imale 5x mannju cijenu!!![smiley1]

Čekam HEP....

New Report

Close