MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da se ne vraćam unazad može netko napisat po kojoj cijeni su upisane dionice “Magme” .

oni koji su puno zaradili na burzi pa se time i hvale neka puste nas koji smo malo zaradili pa se time ne hvalimo čemu jad i ljubomora kod tolikih zarada?
[/q
točno,pošto je forum pun buffeta i miljardera mogli bi malo ohladit i otići na krstarenje svijetom i pustit nas s malom zaradom da pokupimo mrvice koje su oni ostavili…

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Da se ne vraćam unazad može netko napisat po kojoj cijeni su upisane dionice “Magme” .

Mislim 235 ali nisam siguran.

Ti bi kupio, ali ne znas koju cijenu da stavis? [smiley2]

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Kolega Plavi je vrlo kvalitetno objasnio situaciju ove priče ,nažolost će proći još gore nego Nace-r-a[smiley5]

Nece proci gore tj. nece padati to sam siguran.
Ja cu se staviti na kupnju na 240 i prodaju na 300-350 ovisno o situaciji.
Tko zna citati prospekt i tko se imalo kuzi u DCF skuziti ce da je Fizulic namjestao cijenu i da je najvise sto se moglo navuci.
Ako je ovo za fondove sitnica kao sto neki baljezgaju gluposti zasto onda Fizulic nije stavio odmah cijenu od 300. Pametan je on, nebi to propustio.

Mene bas zanima sto ce biti.
Sa nestrpljenjem cekam.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

238

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

upravo tako kolega Blueman.

S obzirom da nisam dobio ni približno koliko sam želio dionica, baš me zanima što će biti.

Mislim da će gore, a ako i ne ide, nikom ništa s obzirom na “paketiće” koje su nam dali….[smiley11]

Ako tko hoćr kupiti, samo nek se javi, dam jeftino…po 550
[smiley2]

još malo…

Čekam HEP....

vidim puno jalnih koji nisu kupoli koliko zele pa sad brinu daae cijena dole. imam ja 645 pa ponude saljite na PM.razmatraju se samo ozbilje 4xx, hvala.

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Dionice Magme danas na burzi (06.08.2007)

Dionice Magme ukupno je upisalo 12 tisuća građana, pet puta više od ponude. Redovne dionice trgovačke tvrtke Magma bit ć …Opširnije
Dionice Magme ukupno je upisalo 12 tisuća građana, pet puta više od ponude. Redovne dionice trgovačke tvrtke Magma bit će uvrštene u Službeno tržište Zagrebačke burze danas kada će s njima početi i trgovanje, objavili su u petak sa Zagrebačke burze. Redovne dionice Magme imat će burzovnu oznaku MGMA-R-A, a riječ je o 4,874.160 dionica, svaka nominalne vrijednosti od 10 kuna. Dionice Magme ukupno je upisalo 12.000 građana, što je gotovo pet puta više zahtjeva od same ponude. To je omogućilo Magmi da odredi cijenu dionice od 238 kuna. Interes institucionalnih investitora, što domaćih što stranih, bio je također velik te je njih 140 upisalo dionice. Inače, Magma je u prvom polugodištu ove godine ostvarila ukupan prihod u iznosu od 342,66 milijuna kuna, što je 24 posto više nego u istom prošlogodišnjem razdoblju, priopćeno je iz te tvrtke čijim dionicama započinje trgovanje u prvoj kotaciji Zagrebačke burze od 6. kolovoza. Ostvarena dobit prije poreza u drugom kvartalu 2007. godine iznosi 21 milijun kuna, što je 4,16 posto više u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, a za prvo polugodište 15,03 milijuna kuna. Ostvarena dobit prije poreza Magma Grupe iznosi 15,63 milijuna kuna. Ukupni prihod Magme u maloprodaji u prvih je šest mjeseci ove godine iznosio 277,56 milijuna kuna, te je u odnosu na lani zabilježio porast od 22,6 posto.

Čekam HEP....

” Ti bi kupio, ali ne znas koju cijenu da stavis? [smiley2]

Svakako nebitno kolega jer i tako prije 10 ništa neće biti vidljivo , tako MOSTICH radi zar ne ?

DA LI NETKO TRADE-A PREKO CREDOSA???
IMAM PROBLEMA SA TRAZENJEM TICKERA MGMA-R-A PA NEMOGU ZADATI NIKAKAV NALOG.

Jeli ovo samo meni ili???

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Inace… ma svi ovdje citaju Grahama :)…:

IPO= It’s Probably Overpriced
ili… Imaginary Profits Only
ili… Insiders’ Private Opportunity

ANASTASIA JE OTISLA!

New Report

Close