I za koliko para ste na kraju dobili dionica?
A po kojoj cijeni, neda mi se tražiti?
Samo oštro prema indolentnima ministre, samo oštro. Najgori su ti koji misle da znaju, a ne znaju da iznose krive informacije. Osobno sam uvjeren u uspjeh IPO-a Magme a tome u prilog govori i interes koji je polučila. Po mom mišljenju cijena će startati oko 300,00 HRK.
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1728&pg=13
ententinis: ” I za koliko para ste na kraju dobili dionica? ” A po kojoj cijeni, neda mi se tražiti?
Pa ono, koliko je svako u prosjeku dobio?
Po prosječnoj cijeni
Će se vidjeti kakvi nalozi prije 10 sati?
ne mogu se vidjeti kada trgovina sutra tek kreće .. a i ne starta na bivšem sustavu varaždinske burze. Mislim da bi Zagrebačka burze sve nove dionice trebala puštati putem tog sustava jer ima preopening a MOST nema . Tako bi se lijepo od 9 do 10 vidio barem neki trend prema postavljenim nalozima. Ovako će biti pikanja na slijepo.
Znam da se već više puta opisivala procedura kojom se dionica s SDA prebacuje na brokersku kuću (s tim da se radi o osobi koja nije registrirana u nijednoj brokerskoj kući), ali da sad ne tražim gdje je to napisano, ponovite još jednom
zahvaljujem
Znam da se već više puta opisivala procedura kojom se dionica s SDA prebacuje na brokersku kuću (s tim da se radi o osobi koja nije registrirana u nijednoj brokerskoj kući), ali da sad ne tražim gdje je to napisano, ponovite još jednom zahvaljujem
[smiley2]
A na što bi ti prebacivao svoje dionice kada još nemaš brokera?
Prvo si nađi brokersku kuću (ili banku) preko koje ćeš trgovati, a tek potom možeš prebacivati dionice na njih.
Budete vi Magmaši mogli noćas spavati? savjetujem vam da odmah ujutro nazovete brokera i kažete mu da vam odmah lupi po bidu, pa kaj bude bude. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani. nebojte se nisam na kupnji. Bit ću drugi dan, dok bude panika veća![smiley2]
300 kn minimum prvi dan. Svi vi koji imate ovu dionicu samo strpljivo, interes pokazuje u kojem smjeru se stvari razvijajau. Findovi su spremni pokupiti sve što se stavi na prodaju. Ovo je za fondove sitnica…..
300 kn minimum prvi dan. Svi vi koji imate ovu dionicu samo strpljivo, interes pokazuje u kojem smjeru se stvari razvijajau. Findovi su spremni pokupiti sve što se stavi na prodaju. Ovo je za fondove sitnica…..
Trebate otvoriti novu klasu na forumu zove se Optimist Q
Kolega Plavi je vrlo kvalitetno objasnio situaciju ove priče ,nažolost će proći još gore nego Nace-r-a[smiley5]