što će biti akcije u ponedjeljak [smiley2]
Prave akcije su već odrađene.
Ponedjeljak je prvi krešendo. [smiley2]
bi će živo u svakom slučaju.
jer ovakvo trgovanje ko što je danas je stvarno dosadno
Šta mislite kolega Matrix90, dali je moguće da prođe nalog za kupnju po 250kn u ponedjeljak u 10h?
Teško da će proći no ovisi o tome koliko ćete biti brzi,a i koliko ćete imati sreće.
Najvjerojatnije nitko neće prodavati ispod 300, jer bi u protivnom bio debilizam, ja očekujem cijenu ( najmanju ) oko 340-350,a zasigurno će se zaustaviti negdje oko 400. Nezahvalno je to komentirati jer je teško procijeniti trenutačno raspoloženje ulagača ali i dioničara Magme. Nadam se da ćete što jeftinije kupiti Magmu,a kasnije na njoj masno zaraditi ( iako na ovim razinama nije jeftina, ali tržište je to koje određuje cijenu)…
[smiley11]
. Najvjerojatnije nitko neće prodavati ispod 300, jer bi u protivnom bio debilizam, ja očekujem cijenu ( najmanju ) oko 340-350,a zasigurno će se zaustaviti negdje oko 400.
A jeli “debilizam” kupovati po 400?
A jeli “debilizam” kupovati po 400?
Ha čujte kolega Conan
Ako su neki bilispremni dati 470 za uzdanicu hrvatskog tržišta kapitala (CROR-R-A), 400 kunića za dionicu iz prve kotacije je bagatela…..[smiley2][smiley2][smiley2]
Dobro jel vam ja moram svaki FI stavit, ili će te sami uzet, ako ste već kupovali tu Magmu?!
Dobro jel vam ja moram svaki Fi stavit, ili će te sami uzet, ako ste već kupovali tu Magmu?!
Vec sam ga preletio…
SLK:
”
Dobro jel vam ja moram svaki Fi stavit, ili će te sami uzet, ako ste već kupovali tu Magmu?!
”
Vec sam ga preletio…
I ja sam, al me ne zanima pa nisam slao.