MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vec sam ih prebacio brokeru i izdao nalog na prodaju… spremno cekam izlistavanje na ZSE

ajde prodaj ih meni prije izlistavanja.
evo, plaćam 280 kn na neviđeno.
ozbiljno [smiley4]

hate red

superhero: ” vec sam ih prebacio brokeru i izdao nalog na prodaju… spremno cekam izlistavanje na ZSE ” ajde prodaj ih meni prije izlistavanja. evo, plaćam 280 kn na neviđeno. ozbiljno [smiley4]

282[smiley2][smiley2][smiley2]

Čekam HEP....

Moja čarobna kugla kaže da tvoj nalog za prodaju počinje sa brojem 4XX ???[smiley2]

hehehe… odlican 5 [smiley11] ovo mi vise lici na bozju providnost, nego na kristalnu kuglu

ajde prodaj ih meni prije izlistavanja.
evo, plaćam 280 kn na neviđeno.

dajte kolega… ozbiljno… pa ja mislim pobrati koliko mogu do 3xx
slusajte sum oceana… morske dubine skrivaju razne tajne [smiley2]

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

Registrirao u PG dionice, uredno se vide na pregledu stanja racuna,spremni za poljetanje[smiley1]

Stigla mi potvrda…ipak!

Čekam HEP....

Ja stavio na kupnju po 200 kunića, ak neće proći sad proći ći će najvjerojatnije prije IPO-a HT-a.[smiley2]

Nema sanse po 200 🙂

Ja stavio na kupnju po 200 kunića, ak neće proći sad proći ći će najvjerojatnije prije IPO-a HT-a.[smiley2]

Mogao si staviti i po nominali….vjerovatno će proći kada dođe do nuklearno-međugalaktičkog rata 2123. godine.

[smiley1][smiley1][smiley1]

Čekam HEP....

Nema sanse po 200 🙂

Zašto ne, svi prodaju samo ja kupujem.[smiley2]

Magma se neće prodavati ispod 300kn( a ako je prodate ispod đaba ste ju kupovali) [smiley2]

Pozdrav,

ima li tko informaciju (datum), barem slutnju dali ce trgovanje krenuti ovog tjedna???

Magma se neće prodavati ispod 300kn( a ako je prodate ispod đaba ste ju kupovali) [smiley2]

potpisujem!

Čekam HEP....

New Report

Close