MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dakle ovako ljudovi dragi!

Dionice Magme su proknjižene na naše račune kod SDA.
One još nisu uvrštene u trgovinski sustav MOSTICH, dakle od trgovanja još niš.
Prva gen. ne daje da se dionice preregistriraju kod njih dok se ne izlistaju na burzi.
Niti ja ne znam je li i drugdje isto tako. Neka netko javi! (Đe ste Abacusovci i ini????)
U svakom slučaju približava nam se veliki dan!!!! [smiley2]

La vita e bella!

Ja sam preko Abacusa i prebačene su na brokerski račun![smiley2]

Evo dobio broj zahtijeva od Abacusa i ćekam u redu na SDA.[smiley10]
SDA -predviđeno vrijeme čekanja 4min.
I gotovo !!!!!!!!!Na mom raćunu su!!!!![smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

a da si otvorio moj-e-račun, ne bi čekao. no, nema veze – radiš profit HTu, a to je ok [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Dakle ovako ljudovi dragi! Dionice Magme su proknjižene na naše račune kod SDA. One još nisu uvrštene u trgovinski sustav MOSTICH, dakle od trgovanja još niš. Prva gen. ne daje da se dionice preregistriraju kod njih dok se ne izlistaju na burzi. Niti ja ne znam je li i drugdje isto tako. Neka netko javi! (Đe ste Abacusovci i ini????) U svakom slučaju približava nam se veliki dan!!!! [smiley2]

Opet prva generacija mora za….avat[smiley9]

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

a da si otvorio moj-e-račun, ne bi čekao. no, nema veze – radiš profit HTu, a to je ok [smiley2]

možda je čovjek prešao na optimu ?
[smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Evo dobio broj zahtijeva od Abacusa i ćekam u redu na SDA.[smiley10]
SDA -predviđeno vrijeme čekanja 4min.
I gotovo !!!!!!!!!Na mom raćunu su!!!!![smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Kad sam zvao brokere, dobio sam taj broj zahtjeva. Sad trebam zvat sda da nalog provedu ili kaj?
Pomoć molim.

Da, sada trebaš nazvati SDA tamo će ti se javiti automat koji će te dalje voditi.Jednostavno je, ne brini.[smiley11]

Posejdone, ti si isto u P. generaciji. Jedino valjda oni zahebavaju. Ajde zovi ih, ja vec jesam…. [smiley6] I kad ce to na burzu, valjda u utorak…

ovak je to bilo u mom slučaju:

ekipa iz hite: izvolite!?
ovo sam ja: ja bih reg’striro!
ekipa iz hite: vaše ime?
ovo sam ja: ovo sam ja.
ekipa iz hite: hvala lijepa, za minuticu stisnite ef pet!
ovo sam ja: hvala lijepa, doviđenja…

i bi tako…
doduše, oni su već imali moje podatke, za prvi put valjda traže pin…

Brokeri Comline iz Siska su najjeftiniji, provizija je 0,6%. Ako neko zna jeftinije neka javi.

Knjige i kava

Posejdone, ti si isto u P. generaciji. Jedino valjda oni zahebavaju. Ajde zovi ih, ja vec jesam…. [smiley6] I kad ce to na burzu, valjda u utorak…

Ne moraš ih zvati.
Evo sadržaj maila koji sam od njih dobio:

Poštovani,

kada dobijemo obavijest od burze kada će MGMA-R-A biti uvrštena na trgovinski sustav burze, staviti ćemo to pod Obavijesti u Moj uspješni portfelj tako da možete reagirati.

S poštovanjem

K. O.

Drugim riječima, biti ćemo pravpvremeno informirani….[smiley7]

La vita e bella!

New Report

Close