MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1. PREININGER FIŽULIĆ BISERKA 1.484.310 30,45 Osnovni račun
2. FIŽULIĆ GORANKO 1.476.290 30,29 Osnovni račun
3. EAST EUROPEAN FOOD FUND SICAF 259.140 5,32 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 197.950 4,06 Skrb. račun
5. TEMPLETON STRATEGIC EMERGING MARKETS FUND II LDC 169.140 3,47 Osnovni račun
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 125.000 2,56 Skrb. račun
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 103.000 2,11 Skrb. račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 77.000 1,58 Skrb. račun
9. MAGMA D.D. 67.330 1,38 Osnovni račun
10. PBZ D.D./HSBC BANK PLC CLIENTS ASSETS 65.000 1,33 Skrb. račun

Posejdon: ” UPISANE DIONICE MAGME U SDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2] ” Da li to znaci da sutra ujutro mogu nazvat svog brokera i reci mu da ih registrira na sebe?

Upravo tako kolega, upravo tako! [smiley11]

La vita e bella!

Izgleda mi ko dobra ekipa u TOP 10 [smiley2][smiley2]

Kolega “magare007” ovo je post za neka bivša vremena, možda su ovo preteške teme za Vas. Mislim ničim izazvani pošaljete imformaciju ne staru već za pohranit u muzej. Neka neka treba nama i takvih ulagača da kupuju po 400 ili više[smiley8]

Kolega LookaBorna,
ako pogledate datum uvidjet ćete da je kolega “Magare007” prenio najnoviju vijest.
To što je ona podosta priglupa nije do kolege Magarca [smiley2], već do gospode u SDA. [smiley7]

La vita e bella!

Znaći od sutra se trguje?

Kolega “magare007” ovo je post za neka bivša vremena, možda su ovo preteške teme za Vas.
Mislim ničim izazvani pošaljete imformaciju ne staru već za pohranit u muzej.
Neka neka treba nama i takvih ulagača da kupuju po 400 ili više[smiley8]

Kolega LookaBorna, treba malo pažljivije čitati, a ne se izrugivati iz kolega.
Ovak izgleda da su za Vas preteške teme [smiley7]

Koliko je dionica upisala pojedinačno svaka osoba? I koji je iznos bio po jednoj dionici. Hvala.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Jel to znači da me tetka koja radi u MGMA krivo informirala kada je rekla da će trgovanje krenuti vjerovatno početkom idućeg mjeseca? Znači li to da bi danas trebala krenuti trgovina?[smiley10]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ja sam u Prvoj generaciji i kazu mi ondje da tek kada se dionica izlista na burzu mogu je registrirati na svoj korisnicki racun u toj brokerskoj kuci? Je li to tako svagdje ili… [smiley6]

Opet sam sam sebi pomogao i zvao ZSE. Kažu da danas sigurno neće biti uvrštene na burzu, te da ćemo na njihovim stranicama na vrijeme biti obavješteni o danu uvrštenja. Kaže vjrerovatno idući tjedan.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Opet sam sam sebi pomogao i zvao ZSE. Kažu da danas sigurno neće biti uvrštene na burzu, te da ćemo na njihovim stranicama na vrijeme biti obavješteni o danu uvrštenja. Kaže vjrerovatno idući tjedan.

Ne znam što to znači, ali ja sam prije 1 minute zvao automat SDA i saznao da su mi dionice magme proknjiženje na račun. Što još treba čekati?

[i]"Čovjek - to je naše najveće blago"[/i] Ljudožder

Ja sam isto zvao SDA i meni su na računu.
I onda sam zvao brokersku kuću u kojoj sam da ih registriram kod njih i nešto mi nije jasno.
Zvao sam, rekao što trebam i trebao pročitati samo oznaku investitora, bez pina. To je normalno ili? Gospođa je rekla ok,to je to,hvala.
I rekla mi je da si zapišem broj transakcije. Što će mi to?

New Report

Close