Makar dao ponudu i za milijun, moci ce kupiti kao i onaj koji je dao ponudu za 20k. Obojca ce moci samo 10k. Tako sam ja shvatio…
Makar dao ponudu i za milijun, moci ce kupiti kao i onaj koji je dao ponudu za 20k. Obojca ce moci samo 10k. Tako sam ja shvatio…
I tako je .Bar što se tiće građana koji su je upisali .
trotter ja isto mislim jer sve drugo nema smisla. zamisli ja dao miljun kuna, a netko 10 000. koliko ce on dobiti sto puta manje od mene!!? nema sanse. jedino je logicno svima isto
Od sutra počinje povrat preplaćene love.
Ajde javite kada vam sjedne lova na račune da znamo da je krenulo. [smiley11]
kad sjedne lova ,to ćemo vidjeti na prometima ,fino je preplaćeno……….mislim da će se promet udvostučiti.
živi bili pa vidjeli…………………..[smiley4]
Ajde neka dobra duša neka posta kada je ono prvi dan trgovanja? neda mi se tražiti i kopati a siguran sam da većina pisača na ovoj temi zna napamet….
Mislim da će se dobro dati dejtrejdati na taj dan… [smiley2]
Ajde neka dobra duša neka posta kada je ono prvi dan trgovanja? neda mi se tražiti i kopati a siguran sam da većina pisača na ovoj temi zna napamet…. Mislim da će se dobro dati dejtrejdati na taj dan… [smiley2]
Još se ne zna točno, ali mislim 31.07.
trotter ja isto mislim jer sve drugo nema smisla. zamisli ja dao miljun kuna, a netko 10 000. koliko ce on dobiti sto puta manje od mene!!? nema sanse. jedino je logicno svima isto
Ja sam iznio samo činjenice. Nisam iznosio svoj komentar niti sud o tome…
CEKAM povrat ko ozebli sunce. fakat nek javi, ako netko dobije povrat
Moj frend je dal ponudu za 100 000 znam da mu je proslo izmedu 10 i 20. Iz novina se vidi da je bila velika potraznja, to se moglo skuziti i iz korekcije zbog izlaza za Magmu, sad me zanima da li ce se sva ta silna lova sliti ponovno u Magmu ili vratiti na pozicije gdje je bila?