Metković srezao dug za 6,5 mil. kuna: ‘Zahvaljujući oštrim mjerama napravili smo čudo!’

Naslovnica Forum Komentari članaka Metković srezao dug za 6,5 mil. kuna: ‘Zahvaljujući oštrim mjerama napravili smo čudo!’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

poznavajuci mentalitet svih nasih politicara, nagarit ce oni tebe samo da se “ova bolest” ne pocne siriti.
Inace svako dobro i svaka cast!

Ovo je za svaku pohvalu . Bilo bi dobro kad bi se mnogi ugledali na grad Metković i njihovog gradonačelnika i sve koji su prihvatili te restrikcije.Na taj način pokazuju da im je stalo do grada u kojem žive i da se bore za dobrobit svih svojih građana.Odricanje je uvijek teško ali dugoročno će se isplatiti ako ništa drugo djeci će biti bolje ,neće biježeti iz grada u kojem nema budućnosti kao što je u većini današnjih gradova u Hrvatskoj.Lijepo je čuti da tako nešto postoji, samo budite uporni i dokažite mnogima kad se nešto hoće ,to se i može.

budalaština, umjesto da se otpuste nesumnjivi viškovi ljudi, kojih ima u svim javnim strukturama, minimalac, uravnilovka na najnižoj razini, najbolji je put da se potpuno uruši neko poduzeće, ako se uopće ima što urušiti.

doktori koji pojma nemaju o ekonomiji, menadžmentu, rukovođenju, guraju se rukama i nogama u političke strukture gdje svima pokazuju potpuno neznanje, kakav li ih kompleks tjera da se u to uopće upuštaju.

ne znam nijedan slučaj u hrvatskoj da iza doktora nisu ostali ogromni dugovi. tek treba vidjeti što će uravnilovka donijeti metkoviću, zna se što je donijela sovjetskom savezu.

S ovim se hvaliti može samo neuk čovjek, ili političar što u Hrvatskoj dođe kao istoznačnica za demagoga. Dosljedan čovjek koji zna znanje i ne očekuje politikantske probitke postupio bi samo i isključivo na način kako to kaže kolega osi3 samo za takvo što treba i znanja i cojones.

Ono što je gore napisano tiče se isključivo CCCP uravnilovke. Što se tiče programa za EU fondove to je već druga stvar za koju je apsolutno prerano izreći bilo kakvu ocjenu. Ukoliko se projektima povuku sredstva onda je palac gore, u protivnom opet ostaje ništa, tj. prazna populistička demagogija. Pričekajmo, nadam se da će Metkovci u tome uspjeti i da ću biti među onima koji će čestitati.

Neka je uranilovka, ali čovjek misli na svoj grad. Troši se koliko se ima i svaka mu čast. Ovo što bi pišete je preslika razmišljna sadašnje vlasti. Ovaj će dobiti i sljedeće izbore, ali vladajuća garnitura neće proći…

Komentari su tipični za našu kratkovidnost ili kratko pamćenje i zlobu! Svi se referiraju na uravnilovku,a nitko nije ustao i protestirao kada isti godinama nisu zarađivali svoje plaće i gurali glavu u pijesak pred kriminalom!
Držim da bi sve jasličare trebalo prvo staviti na minimalac i onda evaluirati te vjerojatno veliku većinu otpustiti.Zatim kvalitetan kadar platiti i motivirati! Ali to nama demagozima i sveznadarima ne odgovara….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

baš bam je genijalna ideja “sve jasličare staviti na minimalac pa ih onda evaluirati”. na minimalcu ljudi mogu ili obavljati najprimitivnije poslove i sastavljati kraj s krajem ili pak trošiti rezerve novca zarađene u boljim vremenima. kakvog smisla ima u takvom slučaju “evaluirati” ako već unaprijed znate da ćete minimalcem sviju slomiti?

i zašto ne zagovarate otpuštanje ako sami kažete da mnogi godinama nisu ništa radili?

vama je glava duboko u religiji zvanoj marksizam, gdje je smrtni grijeh bilo koga otpustiti, a plaća nije protuvrijednost za ostvarenu korist, nego mana s neba dobivene s crvenog neba od svetog marksa i engelsa preko svojih posrednika na zemlji hrvatskoj, partijskih sekretara sdp-a i hdz-a i njihovih prirepaka/klona.

ne može vam nikako ući u glavu da se plaća zarađuje a ne poklanja, i ako nekom unaprijed srežete plaću, time implicite podrazumijevate da ne očekujete nikakav učinak. isto tako mora se otpustiti tko ništa ne radi, sasvim svejedno je li riječ o osobnoj lijenosti ili jednostavno o prekobrojnosti koju opseg posla nikako ne može opravdati.

kao što se mora bolje platiti onog od koga se očekuje neki učinak, tako isto se ne smije poklanjati plaća onome koji ne radi, pa ni minimalac, to su shvatili svi osim fidel castra, kim-jong-una i njihovih jugoslavenskih sljedbenika.

@osi-ajde još jednom čitanje posta s razumijevanjem, pa će bit manje pjene i tipičnog hrvatskog la.prdanja

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close