Merzel organizirala konferenciju zbog optužbi u ‘Nedjeljom u 2’

Naslovnica Forum Komentari članaka Merzel organizirala konferenciju zbog optužbi u ‘Nedjeljom u 2’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

pa, baš me zanima gdje je istina.

@ miami,

očekujemo da će o tome riječ reči neovisne institucije sistema koje već godinu dana proučava dokaze.

.

Najslabija karika u borbo protiv visokopolitičke korupcije je Dorh.
Ako, svojim nečinjenjem, i sam njegov sastavni dio.

Ne raditi ništa godinu dana, ili glumiti da radiš, za tako jednostavan slučaj.
Žena kaže, plaćena privatna zabava umjesto domjenka za dan Branitelja.
U tjedan dana se sve može rasčistit.
Jeli bila privatna zabava?
Jeli bio domjenak za dan branitelja?
Jeli postoji račun i tko ga je izdao?

Sve skupa, jedan istražitelj, tjedan dana.
Ali ne Uskoku treba godina dana i ne napravi ništa, nadajući se da će gospođa odustati.
Dorhu je definitivno potrebna debela čistka.
Svojim nečinjenjem potiču visokopolitički kriminal u RH.

Meni je ovo nevjerojatno da osoba protiv koje je dignuta kaznena prijava organizira konferenciju za novinare i daje odgovore novinarima umjesto da daje odgovore istraziteljima u prostorijama ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala. Ovo samo ima u nas.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Vidim da većina vas sve opet po starom gleda samo politički. Po tome bi mogao zaključiti da ima i istine što priča županica. Ove gluposti što priča gospođa Jovev da je ostala samo zato da prikuplja dokaze je za mene naivno. Netko joj je dao savjet što reći u javnost koja to nije ni primijetila kada eto, županica troši novce od branitalja za svoj privatni provod. Koliko vidim ti računi su iz 2011-2012 god., a to znači da je mogla sa time u javnost daleko prije, odnosno prije lokalnih izbora. Isto tako i ja znam da je Jojevica bila u HDZ-ovom taboru i baš zato ovdje meni nešto smrdi. Mi smo čudan narod. Tražimo žrtveno janje u ova teška vremena i dovoljno je da ti netko pokaže prstom i eto ti krivca za sve, a da pritom ne želimo čuti drugu stranu. Ne znam da li netko od vas gleda, šluša i prati suđenje protiv Sanadera. Vjerojatno ga je većina ljudi odavno osudila, isto kao što će osudit Vidoševića. Boli ljude briga što oni pričaju. Krivi su i gotovo. A gdje su drugi. Nema ih. Svi su čisti ko suza. Mo’š mislit. Koliko je samo “pokajnika”. Svi cinkaju da bi sebe spasili i onda hajde okrivite jednog, ili dvojicu jer je to za javnost i EU dovoljno. Kada smo kod EU, zar mislite da je tamo “banja”. Pa tamo ima 10 puta više lopovluka nego kod nas i nikom ništa.
Zato na kraju ponavljam, treba slušati obje strane, a ne unaprijed nekog osuditi. Ne pada mi braniti nikog, ali dok se nešto nekom ne dokaže, on je nevin. Tako bi bar trebalo biti.

Slažem se da bi svatko trebao biti nevin dok mu se ne dokaže suprotno, isto tako svatko bi trebao imati pravo na žalbu i pošteno suđenje.

Sada ono što nije baš jasno:

1.) DORH je prije godinu dana zaprimio prijavu (očito postoji i pisani trag jer se DORH vrlo brzo pojavio u medijima sa izjavom kako oni istražuju i eto odavno su već i porezni nadzor zatražili).

Tu se postavlja pitanje…A gdje je zapelo?

2.) Činjenica je da žviždači u Hrvatskoj jako loše prolaze osim ako imaju neku političku stranku iza sebe (jasno da i HDZ-u ovo odgovara, ali da je gospođa potpuno sama krenula u ovu avanturu ne bi imala nikakve šanse).

Tu se postavlja pitanje…A što radi DORH sa takvim svjedocima/žviždačima?

3.) Ako je istina što gospođa Jovev govori, onda je DORH imao godinu dana vremena da prikupi cijelu hrpu dokaza, ili istražitelji godinu dana istražuju a nisu apsolutno ništa otkrili? Ili glasnogovornik DORH-a laže, ili su istražitelji nesposobni… Nekako sumnjam u onog prvog.

Vidim da većina vas sve opet po starom gleda samo politički. Po tome bi mogao zaključiti da ima i istine što priča županica. Ove gluposti što priča gospođa Jovev da je ostala samo zato da prikuplja dokaze je za mene naivno. Netko joj je dao savjet što reći u javnost koja to nije ni primijetila kada eto, županica troši novce od branitalja za svoj privatni provod. Koliko vidim ti računi su iz 2011-2012 god., a to znači da je mogla sa time u javnost daleko prije, odnosno prije lokalnih izbora. Isto tako i ja znam da je Jojevica bila u HDZ-ovom taboru i baš zato ovdje meni nešto smrdi. Mi smo čudan narod. Tražimo žrtveno janje u ova teška vremena i dovoljno je da ti netko pokaže prstom i eto ti krivca za sve, a da pritom ne želimo čuti drugu stranu. Ne znam da li netko od vas gleda, šluša i prati suđenje protiv Sanadera. Vjerojatno ga je većina ljudi odavno osudila, isto kao što će osudit Vidoševića. Boli ljude briga što oni pričaju. Krivi su i gotovo. A gdje su drugi. Nema ih. Svi su čisti ko suza. Mo'š mislit. Koliko je samo "pokajnika". Svi cinkaju da bi sebe spasili i onda hajde okrivite jednog, ili dvojicu jer je to za javnost i EU dovoljno. Kada smo kod EU, zar mislite da je tamo "banja". Pa tamo ima 10 puta više lopovluka nego kod nas i nikom ništa.
Zato na kraju ponavljam, treba slušati obje strane, a ne unaprijed nekog osuditi. Ne pada mi braniti nikog, ali dok se nešto nekom ne dokaže, on je nevin. Tako bi bar trebalo biti.

Mene zanima Tomcat kako to ti sve tako znaš i svima govoriš kako bi trebalo razmišljati? Mene to podsjeća na “Pipl mast trast as”. Misliš da mi svi ovdje izmišljamo pa ne vidimo da se ne istražuje kriminal kojeg ima na svakom koraku ili ti misliš da ga nema? Da DORH radi svoj posao ne bi izlazila imena u novinama PRIJE nego se sve istraži ima li ili nema kriminala. Upravo to što informacije cure je siguran znak da ga ima tamo gdje ga nikako ne bi trebalo biti. I ono najvažnije, nije posao DORHA da istražuje kad netko podnese prijavu nego da sam uočava nesklad između primanja i imanja i istražuje otkud i kako? Ovako takvi poput tebe koče procesuiranje pa nam i jest tako kao je.

Aleksandar Stanković,

urednik emisije ‘Nedjeljom u 2’ koji je ugostio bivšu predstojnicu ureda županice Sisačko-moslavačke, a koja je na račun bivše šefice izrekla niz ozbiljnih optužbi, objavio je žestoku poruku na Facebooku nakon što su pojedini mediji objavili da nije naveo da je njegova sugovornica radila kampanju za HDZ.

“Mene HRT treba kazniti zbog jučerašnje emisije, a Jasminu Jovev vjerojatno treba zavezati za auto i vući po ulicama Siska kao primjer kako prolaze izdajice.
To bi vjerojatno zadovoljilo urednike Novog lista koji su me maloprije nazvali s pitanjem hoću li snositi kakve posljedice jer jučer u emisiji zviždačicu Jasminu Jovev nisam pitao je li radila u kampanji HDZ-a.
Od mojih nadređenih tražit će da me kazne.

E pa dečki iz Novog lista, sram vas bilo!
Eto, samo to.
Frano Supilo se vjerojatno okreće u grobu kada vidi kakvi mu poltroni i vlastolisci vode novine.
Nije važno što netko upozorava na ukradene milijune, važno je je li 15 dana u svom životu radio za HDZ???
Nevjerojatno je dokle ide obožavanje Zorana Milanovića.
Kakav HDZ, kakvi bakrači!
Gdje su pare gospodo, to je pitanje!

.

Kad se kod SDP ukaže na neki potencijalni kriminal uvijek vrlo brzo SDP mašinerija skreće pozornost na sasvim drugu stranu. Sada je glavno pitanje je li Jovev radila u kampanji HDZ a ne više je li županica koristila novac građana u privatne svrhe? Ono što meni nije jasno kako to uvijek prolazi i zašto građanima nije cilj da se kriminal rasčisti do kraja?

jedino će biti važno što kaže Uskok, a ne Mazalica, samo je zabrinjavajuće što nema njihovog postupanja, što se može opravdati jedino sakupljanjem dodatnih podataka i informacija, praćenjem aktivnosti ostalih suradnika, koji su potencijalno uključeni u “praonicu domjenaka”, jer nitko takve stvari ne može obaviti bez druge strane i pomoći partijskih pokrovitelja, ili je stvarno koristila prvorazrednu zaštitu, te će na kraju ipak ispasti nevina i PravDa će biti zadovoljena

Zašto ovaj pokvareni babac ne zvrši u istražnom zatvoru privedena u lisicama? Još okupira i medijski prostor! Do kada teroriziranje javnosti takvih i sličnih spodoba? Neće iz nas sluganski mentalitet….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Zašto ovu prepariranu Marinu Lovrić s lisicama ne sprovedu u Remetinac na mjesec dana da istragu zaštite od utjecaja na svjedoke kao i da sačuvaju dokumentaciju od otuđenja dotične ?

.

E pa dečki iz Novog lista, sram vas bilo!
Eto, samo to.
Frano Supilo se vjerojatno okreće u grobu kada vidi kakvi mu poltroni i vlastolisci vode novine.
Nije važno što netko upozorava na ukradene milijune, važno je je li 15 dana u svom životu radio za HDZ???

Novi list je nekada bio naš ponos. Nezavisne i kvalitetne novine. Ali nešto se jako gadno dogodilo zadnjih godina, izgleda da je došlo do promjena na vrhu koji diktira prema dolje i čisti poduzeće od kvalitetnih i karakternih novinara.

Ali hajde, dobro dođe, za potpaliti vatru u kaminu…

New Report

Close