Prije će policija doći po Jovev nego ovu plasticnjacu…ipak su joj intimusi ministri i predsjednik…Dorh ionako nista ne radi bez politike ipak je pravosudje “neovisno”
jako, jako opasna žena [emo_mrgud]
ako je hdz procesuirao svoje članove za koje su sumnjalo da su se ogriješili o zakon, vrijeme je da SDP sad kad je na vlasti napravi to isto! [emo_palacd]
Ovaj kao i brojni prethodni slučajevi pokazuje da je najveću kriminal u HRV Bajić und Co. Što ti ljudi imaju na raspolaganju i što se tamo događa samo oni znaju ali je sigurno da što rade je sve samo ne ispravno.
po hitnom postupku promjeniti uskok ,dorh, decki nista neraditie na burzu ima ljudi koji zele raditi, kao porezni obveznik koj placa pdv zeli puni odgovornost uskoka i dorha sta su radili godinu dana?????????????????????????????? na sajmu 6 carinski policajaca doslo kontrolirati stand koji cjeli nevrijedi 2000e zamislite 6 carinskih policajaca?????? pa gospodo iz dorha i uskoka mozete mi pojasniti cemu to?????????????”’
milanovicu promjeni uskok i dorh il cemo mi tebe promjeniti, pa decki su vam nis koristi zasto aj placam pdv da MI SE MAMLAZI SMIJU KAK NIS NERADE????”’
@prorok111 – pa drug Kizo je prvi neradnik i štetočina i sad se očekuje da svoj navali na svoje!?
Nevjerojatno. Svaka vuče na svoju stranu…..ova se kune ovako….ova se
prijeti ovako….. pa, baš me zanima gdje je istina.