U šumi su.
valentine:
”
U šumi su.
”
A možda su ipak u bunaru…?
[huh]
Medo vreba Ledo…[smiley]
Medo vreba Ledo…[smiley]
Ne, nego Ledo je VEC medo a ima ga i u znaku…. [lol] [lol] [lol] [lol]
……..privremeni nerevidirani podaci za poslovne banke na dan 31. prosinca 2007. koje je danas objavila Hrvatska narodna banka……..
Po bruto dobiti prednjače Zagrebačka banka (Zaba) sa gotovo 1,4 milijarde kuna i Privredna banka Zagreb (PBZ) sa 1,1 milijardom kuna bruto dobiti. Tako je udio Zabe u ukupnoj dobiti banaka iznosio 27,2 posto, PBZ-a 22,3 posto, pa se na te dvije vodeće banke odnosi gotovo polovica ukupne prošlogodišnje bruto dobiti svih banaka u Hrvatskoj.
Obje su u odnosu na godinu prije ostvarile rast dobiti – Zaba za 29,4 posto, a PBZ za 10,2 posto.
Oce mi ZABA pobjec MEDI [lol]
Po bruto dobiti prednjače Zagrebačka banka (Zaba) sa gotovo 1,4 milijarde kuna
Bitno da je Njofra istovario sve dionice…..[shocked][shocked]
Bitno da je Njofra istovario sve dionice…..[shocked][shocked]
Treba mu za dokap…[smiley] a možda je u šumi…[smiley]
IVEK pa ti svakom loncu imas poklopac pa covjece statije ima nekoliko ili drukas ili se bunis smiri se malo .EVO JA CU TI DAT SAVJET————ako si u kesu imas jos iducu sedmicu da se ukrcas ako mislis uc jeftino , ja idem u dokup u ponedeljak i utorak . ovo nije nagovor vec moje misljenje a jesam li bijo u pravu pokazace vrjeme u roku od 10 dana.[proud]
zmrklic: ” Po bruto dobiti prednjače Zagrebačka banka (Zaba) sa gotovo 1,4 milijarde kuna ” Bitno da je Njofra istovario sve dionice…..[shocked][shocked]
a možda je ipak riječ o bunaru….možda svake godine za postignuti rezultat dobije izvjestan broj dionica pa
mu tak svejedno, bolje mu je prodat dok god ne plaća porez na to..
[smiley]