P.S.
…volio bih ako bi se netko osvrnuo na moj zadnji tekst…i ako bi me netko pokušao razuvjerit i poučiti da nisam u pravu…
…volio bih jer još trebam dosta toga naučiti…
Ljudi,
Vama udovoljiti je gotovo pa nemoguće. Tema je prebačena na TK – Hrvatska zato jer su tu sve teme na moderiranju i da se može lakše pratiti dok neki ljudi zastrane (Alienov post o razlozima zaključavanja teme). Nema tu nikakve skrivene namjere, želje za dodatnim plašenjem ljudi ili kajgod. Jednostavno, nije mogla opstati na nemoderiranom dijelu i stoga je prebačena ovdje i to je to. Na vrh foruma je stavljena isključivo da bude isprva uočljivija korisnicima koji su pisali na temi. Budući je sada postala već i trn u oku ostalim, maknut ću je s vrha,a na kojoj će stranici završiti ovisi o sudionicima teme.
Pozdrav!
P.S. Mislim spomeni nekih conspiracy theories? Doista ste u stresnom razdoblju života. Napomena: autor teksta je i sam vlasnik nekih dionica pa ipak mirno spava noćima [smiley]
P.S.
…volio bih ako bi se netko osvrnuo na moj zadnji tekst…i ako bi me netko pokušao razuvjerit i poučiti da nisam u pravu…
…volio bih jer još trebam dosta toga naučiti…
@coyote.sk
možeš li ponoviti pitanje pa ću ti ja odgovoriti ( samo ga definiraj )
zmrklic: ” U stvari ne bi htio popit margin call, pa sam racunao sto bi se trebalo dogodit: ATPL 1800, INGR 27000, LEDO 12000, ZABA 7000, DLKV 800, IGH 9000 da li je to realno [bye][bye] ” mislim da je vrlo vrlo realno… …mnoge od tih dionica su ne tako davno i bez prisustva krize bile na tim vrijednostima… LEDO prije samo 5 mjeseci ATPL prije 7 mj IGH na 6000 prije 9 mjeseci INGR prije 10 mjeseci ZABA prije godinu mislim da svi zaboravljaju na te činjenice…
—stari, vrlo vrlo realno[thumbsup]
Pazljivo procitah zadnje 3 stranice i nadem si spas – ono, burza u Bahrainu, jedino tamo index dovoljno dobar! Samo zadnjih dana nesto bilo sa internetom, zato valjda nisu trgovali on-line[lol]
P.S. Mislim spomeni nekih conspiracy theories? Doista ste u stresnom razdoblju života. Napomena: autor teksta je i sam vlasnik nekih dionica pa ipak mirno spava noćima [smiley]
hehe i ja bi spavao na tvom mjestu…[thumbsup]
poslovni pokrenuo ovu korekciju i sad je kontrolira…mislili ste da vas nećemo razotkriti…eh…[bye]