Medvjeđi brlog

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Medvjeđi brlog

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jest puno palo, ali nalozi na kupnji su ogromni. ima se para…[thumbsup]

Kako se ovaj Crobex računa. Pa majku mu staru svi u minusu ( najmanje HT i INA -2.4% ) a Crobex na -2.10%.

Koga oni to LAŽU ?????? [bye]

Kuna po kuna do milijuna

ako laže koza ne laže rog..
[sad]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

evo što kaže kolega ( a nedavno se rugao medvjedima …da su oni paničari )[shocked][shocked]

ZSE uživo: “Racionalna” jutarnja panikaDopunjeno!
Tomislav Petrov
tomislav.petrovatcharbusiness.hr 06.02.2008 08:43
Promijenjeno 06.02.2008 10:42
Pročitaj komentare(28)
Nakon prvih nešto više od pola sata trgovanja na Zagrebačkoj burzi Crobex je zaronio 2,49 posto u negativan teritorij. Cijena 28 dionica u sastavu Crobexa potonula je, dok niti jedna dionica ne bilježi rast cijene u odnosu na jučerašnju zadnju cijenu. Slatinska banka zaronila je na 340 kuna, a Ingra na 38.000 kuna.
Vezane vijesti

Radić najavio nove IGH-ove akvizicije arhitektonskih biroa
ZSE: Analitičari predviđaju nastavak klizanja cijena dionica uz slab promet
Croatia Airlines liniju Zagreb-Podgorica prepušta strancima
Pristojan rast prihoda Istraturista

U skladu s olujom novih poražavajućih makroekonomskih statistika i padom cijena dionica na globalnom tržištu kapitala, analitičari Business.hr-a danas su u očekivanju početka trgovanja najavili nastavak pada Crobexa.

Strah od recesije globalnog gospodarstva srušio je cijene dionica na svim burzama i u svim sektorima. Nitko nije pošteđen gubitaka, pa tako ni investitori na domaćem tržištu kapitala čiji Crobex još i dobro podnosi čvrsti zagrljaj medvjeda.

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

evo što kaže kolega ( a nedavno se rugao medvjedima …da su oni paničari )[shocked][shocked] ZSE uživo: “Racionalna” jutarnja panikaDopunjeno! Tomislav Petrov tomislav.petrovatcharbusiness.hr 06.02.2008 08:43 Promijenjeno 06.02.2008 10:42 Pročitaj komentare(28) Nakon prvih nešto više od pola sata trgovanja na Zagrebačkoj burzi Crobex je zaronio 2,49 posto u negativan teritorij. Cijena 28 dionica u sastavu Crobexa potonula je, dok niti jedna dionica ne bilježi rast cijene u odnosu na jučerašnju zadnju cijenu. Slatinska banka zaronila je na 340 kuna, a Ingra na 38.000 kuna. Vezane vijesti Radić najavio nove IGH-ove akvizicije arhitektonskih biroa ZSE: Analitičari predviđaju nastavak klizanja cijena dionica uz slab promet Croatia Airlines liniju Zagreb-Podgorica prepušta strancima Pristojan rast prihoda Istraturista U skladu s olujom novih poražavajućih makroekonomskih statistika i padom cijena dionica na globalnom tržištu kapitala, analitičari Business.hr-a danas su u očekivanju početka trgovanja najavili nastavak pada Crobexa. Strah od recesije globalnog gospodarstva srušio je cijene dionica na svim burzama i u svim sektorima. Nitko nije pošteđen gubitaka, pa tako ni investitori na domaćem tržištu kapitala čiji Crobex još i dobro podnosi čvrsti zagrljaj medvjeda.

to bi trabala biti dobra vijest za bikove

Petrov uvijek pila naopako[lol] [lol] [lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Jure pazi na svoje dionicare, svaka cast [thumbsup]

evo što sam vam rekao…………..europa up a mi down[pray][pray]

Glavni europski indeksi probili pozitivan teritorij uprkos vijestima iz SAD-a
Igor Prstec, igor.prstec@business.hr
06.02.2008 12:54
Pročitaj komentare(0)
U novom naletu loših makroekonomskih vijesti iz SAD-a, ali ovog puta i eurozone, te poraznih godišnjih izvješća nekih od najvećih svjetskih kompanija koja su uvatila najgori mogući tajming burze diljem svijeta su reagirale vrlo negativno spuštajući dioničke indekse uvjerljivo u negativan teritorij.

Najveći pad indeksa sa Wall Streeta u gotovo godinu dana potaknut najvećim padom poslovne aktivnosti u uslužnim privrednim sektorima od kobnog 11. rujna 2001. godine, raširio je paniku na globalnim financijskim tržištima. Od globalnog pesimizma danas pati i domaće tržište kapitala čiji je Crobex na početku trgovanja zaronio oštro ispod 4300 bodova.

No, svježi news flow koji govori o povećanoj vjerojatnosti spuštanja ključnih kamatnih stopa i Bank of England i ECB-a već na sljedećem sastanku preokrenuo je sentiment u Europi gdje su najpoznatiji nacionalni indeksi zaokrenuli u pozitivan teritorij.

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

ivek123:

mise99: ” Možete li vi medvjedi reći zbog čega ova korekcija. Mislim da sam dotično pitanje uputila najupučenijima u ovu temu. ” Ovo polako prerasta u recesiju. To je ipak razlika. Razlog – usporavanje rasta tako da forcasti nece pokriti ocekivanja odnosno multiple koje su bile relativno opravdane na ocekivanjima baziranim na rastu.

Reci mi kolega koje je po tebi realno dno crobexa?

Jako tesko reci. To bi bilo fakat ono nagadjanje bez imalo osnova. Jednostavno nemam ideju pa eto bas da ne lupam neke cifre ovdje.

skype - ivek1234

Naravno zbog novaca. Pitaj ti Todu zašto je poskupilo voće i povrće u Konzumu pa će ti reći isto što i mi.

SVE JE SKUPO !!!!!!!!!!

OROČITE !!!!

Slazem se da je jos uvijek skupo. Ali obzirom na inflaciju nisam siguran da je orocenje najbolji izbor. 6,5% godisnje ako se ne varam. A sto ako to inflacija probije a moglo bi se lako desiti. Ja radje cekam da ovo jos pojeftini pa ulupam u dionice jer kolicina (broj) dionica je inflatorno rezistentan. [lol] [lol]

skype - ivek1234

bubašpara: ” Naravno zbog novaca. Pitaj ti Todu zašto je poskupilo voće i povrće u Konzumu pa će ti reći isto što i mi. SVE JE SKUPO !!!!!!!!!! OROČITE !!!! ” Slazem se da je jos uvijek skupo. Ali obzirom na inflaciju nisam siguran da je orocenje najbolji izbor. 6,5% godisnje ako se ne varam. A sto ako to inflacija probije a moglo bi se lako desiti. Ja radje cekam da ovo jos pojeftini pa ulupam u dionice jer kolicina (broj) dionica je inflatorno rezistentan. [lol] [lol]

Koliko bi tebi odprilike bilo jeftino kolega ?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Crobex: 4304.23 Promjena: -2.38%

sad nastupa konjica

karojka bi ti odgovorila: sve po 12 kn, a onaj armani: kad je drugima prekasno za izać, meni je još rano za ući [lol] [lol] [lol]
e to su međedi…ovi kod nas na forumu su više pande [cool]

New Report

Close