RealBear
Svijet se mijenja. Što je najzanimljivije na bolje. puno će više ljudi u svijetu bolje živjeti nego što živi sada.
Na zalost se ne bi slozila. Najprije nadrapat ce niza srednja klasa, nima rikne ustedevina, poslije radnici nastradaju od inflacije pa umirovljenici kojima mirovinci spusili lovu.Trzista u nastajanju koja ni izbliza nisu precijenjena kao mi isto se ruse ko kula od karata ( znam sto govorim), a njih ce to pogoditi puno jace nego cak i nas. Dok prava bogatstva vec pospremljena na sigurno i opet iz svega izici ce jaca nego ikad prije i jedina sposobna apsolvirati nove prilike u novim uvjetima.
Evo što vam je RealBear: Kad sam počeo studirati bilo je nekih profesora koji su jako lijepo predavali, objašnjavali studentima na razumljiv način, naravno stvari na nivou prve godine fakulteta, tako da su ih studenti najviše voljeli i mislili su da najviše znaju. Neki drugi su bili mrzovoljni, nije im se dalo objašnjavati, naravno studenti ih nisu baš cijenili. Kasnije kad sam radio kao asistent na fakultetu, i kad je došla revizija radova, neki od ovih prvih su skoro dobili otkaze zbog loših znanstvenih radova, a neki za neke od ovih mrzovoljnih se ispostavilo da su svjetski priznati stručnjaci s revolucionarnim znanstvenim radovima u području. Sad mi vi recite što vam se čini, koji je Real Bear.
Ma ništa ne razumijem može li pojašnjenje? Ali stvarno nerazumijem. Tko je bolji? A tko je Real Bear?
E ti si mise sad druga krajnost. No evo postat cu samo dio iz toga, vec jesam Volatility will stay high in the immediate term, possibly with some downward excursions. At current valuations, however, the risk of a bear market similar to the one seen in 2001-2002 is limited. We believe the situation will more likely prove to be similar to 1990, when a marked and sudden drop was followed by a stabilisation phase and a subsequent rapid recovery. Dakle ništa nije sigurno, ali tvrditi da će biti Bear Market …
Ma nisi me razumio. To je bio odgovor Real Bear-u na njegov post o blagostanju koje će nastupiti kada se burza korigira. Pa sam neke od filozofija blagostanja navela. Naravno nisam sve ima ih još mnogo. Dakle osnovne su 1. raj na Zemlji, 2. raj na drugoj planeti (materijalno stanje) 3. raj na duhovnoj razini (nematerijalno stanje) znači nešto kao što sada gledamo na duhove. Eto o tome medo priča u svojim postovima, to će po njemu biti kada se burza spuza pa ponovo naraste. Dakle, po njemu- narasti će kada bude doživimo raj.
Kada postoji sumnja na ozbiljnu bolest, tada se po savjet ide kod liječnika specijalista, ne kod seoskog liječnika opće prakse. Manja je mogučnost pogreške, iako uvijek postoji …..
jer će neki mali investitori donijeti odluku na osnovu takvih postova.
kakvi su to investitori koji donose odluke na temelju nečijih postova? postovi mogu služiti da vam eventualno skrenu pažnju na nešto što ćete dalje sami proučiti, a ne da idete u financijske investicije na temelju nečijih postova…inače ste brzo završili karijeru. ako ne vjerujete sebi, kako vjerovati nekom drugom.
ČARUGA: ” jer će neki mali investitori donijeti odluku na osnovu takvih postova. ” kakvi su to investitori koji donose odluke na temelju nečijih postova? postovi mogu služiti da vam eventualno skrenu pažnju na nešto što ćete dalje sami proučiti, a ne da idete u financijske investicije na temelju nečijih postova…inače ste brzo završili karijeru. ako ne vjerujete sebi, kako vjerovati nekom drugom.
oni na koje se ti trudiš utjecati naravno [thumbsup]
Prema Real Bearu se neki nisu odnosili u redu na ovom forumu, prije je pisao u redu stvari. Sad je opravdano ljut, ali ovo čita i tisuće drugih, tako neka piše kao i prije, ali neka ne piše da bi provocirao tih nekoliko ljudi.
trude se utjecati oni koji pišu na 3 foruma i to na svim temama i sve znaju, svaki dan imaju novi kredit i samo dokupljuju i nikad nisu prodali ni jednu dionicu.
takvi će upropastit neke male investitore na žalost. a ova tema koja je postavljena 20.11.2007. mogla je samo pomoć takvim malim investitorima, da su uzeli u obzir i makar 5% ovdje napisanog i da su provjerili neke navode i linkove.
Centurion:
”
ČARUGA: ” jer će neki mali investitori donijeti odluku na osnovu takvih postova. ” kakvi su to investitori koji donose odluke na temelju nečijih postova? postovi mogu služiti da vam eventualno skrenu pažnju na nešto što ćete dalje sami proučiti, a ne da idete u financijske investicije na temelju nečijih postova…inače ste brzo završili karijeru. ako ne vjerujete sebi, kako vjerovati nekom drugom.
”
dobra!
[thumbsup]
ČARUGA: ” oni na koje se ti trudiš utjecati naravno [thumbsup] ” trude se utjecati oni koji pišu na 3 foruma i to na svim temama i sve znaju, svaki dan imaju novi kredit i samo dokupljuju i nikad nisu prodali ni jednu dionicu. takvi će upropastit neke male investitore na žalost. a ova tema koja je postavljena 20.11.2007. mogla je samo pomoć takvim malim investitorima, da su uzeli u obzir i makar 5% ovdje napisanog i da su provjerili neke navode i linkove.
a ko ti si samo na jednome
šta ti to treba
sutra na moju zalost i radost od ovih “mracnjaka” potvrdjujemo medvjeda[cry]
pozdrav Pancose i sjeti se dalekovoda na 1650..kad si onomad govorijo kako je svaki relej ispod te cijene poklon.¸
nu ga sad[tongue]
a necu ove tvoje ostale miljenice navodit, da onaj zli Znanac-Spara sto je otvorio stedno-kreditnu zadrugu, popularnu “kamataru”, ne navali, ako ti osjeti krv[lol] [lol]
pusa, tebi i Iveku[kiss][kiss] i Armaniju[kiss]
sutra na moju zalost i radost od ovih “mracnjaka” potvrdjujemo medvjeda[cry] pozdrav Pancose i sjeti se dalekovoda na 1650..kad si onomad govorijo kako je svaki relej ispod te cijene poklon.¸ nu ga sad[tongue] a necu ove tvoje ostale miljenice navodit, da onaj zli Znanac-Spara sto je otvorio stedno-kreditnu zadrugu, popularnu “kamataru”, ne navali, ako ti osjeti krv[lol] [lol] pusa, tebi i Iveku[kiss][kiss] i Armaniju[kiss]
[color=black]Dobra Dobra[/color]