Naravno zbog novaca. Pitaj ti Todu zašto je poskupilo voće i povrće u Konzumu pa će ti reći isto što i mi.
SVE JE SKUPO !!!!!!!!!!
OROČITE !!!!
Naravno zbog novaca. Pitaj ti Todu zašto je poskupilo voće i povrće u Konzumu pa će ti reći isto što i mi. SVE JE SKUPO !!!!!!!!!! OROČITE !!!!
Odgovor nije logičan, ako je poskupilo kako to da je cijena pala. Možda netko drugi zna od medvjeda. Pitanje za 0 kuna, jer imam gotovo sve u dionicama, a ono što je u kešu čuvam za plaćanje kamata na podignute kredite.
Naravno zbog novaca. Pitaj ti Todu zašto je poskupilo voće i povrće u Konzumu pa će ti reći isto što i mi. SVE JE SKUPO !!!!!!!!!! OROČITE !!!!
reci gdje da oročim gdje je najpovoljnije?
^DJI DOW JONES INDUSTRIAL AVERAGE IN 12,265.13 4:03pm ET Down 370.03 (-2.93%)
Spremite čiste gaći i pravac banka ( radno vrijeme 07-21.000 ZABA Aerodrom )
Vaša Bubašpara
Laku noć.[bye]
^DJI DOW JONES INDUSTRIAL AVERAGE IN 12,265.13 4:03pm ET Down 370.03 (-2.93%) Spremite čiste gaći i pravac banka ( radno vrijeme 07-21.000 ZABA Aerodrom ) Vaša Bubašpara Laku noć.[bye]
hvala kolega[thumbsup]
Možete li vi medvjedi reći zbog čega ova korekcija. Mislim da sam dotično pitanje uputila najupučenijima u ovu temu.
Ovo polako prerasta u recesiju. To je ipak razlika. Razlog – usporavanje rasta tako da forcasti nece pokriti ocekivanja odnosno multiple koje su bile relativno opravdane na ocekivanjima baziranim na rastu.
nema mi miga21 u zadnje vrijeme …………….valjda je na generalnoj reparaturi u Zmaju[lol]
Samo da ne usfali rezervnih dijelova. Ipak je stari model! [lol] [lol] [lol]
mise99: ” Možete li vi medvjedi reći zbog čega ova korekcija. Mislim da sam dotično pitanje uputila najupučenijima u ovu temu. ” Ovo polako prerasta u recesiju. To je ipak razlika. Razlog – usporavanje rasta tako da forcasti nece pokriti ocekivanja odnosno multiple koje su bile relativno opravdane na ocekivanjima baziranim na rastu.
Reci mi kolega koje je po tebi realno dno crobexa?
ivek123:
Ovo polako prerasta u recesiju. To je ipak razlika. Razlog – usporavanje rasta tako da forcasti nece pokriti ocekivanja odnosno multiple koje su bile relativno opravdane na ocekivanjima baziranim na rastu.
Ulazi nam Pluton u Jarca. O tome se radi [thumbsup]
ivek123: Ovo polako prerasta u recesiju. To je ipak razlika. Razlog – usporavanje rasta tako da forcasti nece pokriti ocekivanja odnosno multiple koje su bile relativno opravdane na ocekivanjima baziranim na rastu. Ulazi nam Pluton u Jarca. O tome se radi [thumbsup]
Ma što se tiće horoskopa mislim da CROBEX ima dobar horoskop, a zaključujem po tome što je meni krasan u 2008. A činjenica je da ovisim o CROBEXu pa prema tome korekcija ili kako kaže ivek recesija (mislim da on zna razliku između korekcije i recesije) nije zbog horoskopa. Sigurno neka druga viša sila. A kada smo kod iveka i on je jučer ušao u neke recesivne dionice. Barem se hvalio da nije mogao izdržati pa je kupio.
Nije ovo korekcija, ovo je bear market.
Svijet se mijenja. Što je najzanimljivije na bolje. Nekoliko milijardi ljudi luđački štedi i krvavo radi ne bi li u nekoliko desetljeća stiglo stoljeća zaostatka, izolacije i bijede. Globalizacija i informatička revolucija im je to omogućila. Zapadne ekonomije, Amerika pogotovo su maštale da će oni biti pobjednici 21. stoljeća. Kao ekonomije će im se zasnivati na znanju, pameti i financijskoj industriji i omogućit im život u blagostanju.
To je hodalo jedno vrijeme dok je sirotinja radila za 1US$ dnevno proizvodeći sve jeftinije i jeftinije proizvode koje su za sitniš izvozili bogatima i tako omogućili nisku inflaciju i ugodan život proteklih nekoliko godina na zapadu. Ali zapad je printanjem love i kreditnom ekspanzijom u ludoj nadi da će potaknuti svoje ekonomije zapravo poticao ekonomije istoka u globaliziranom svijetu.
E onda je sirotinja otkrila meso, aute i druge ‘luksuze’ i tako je nastala utrka za svjetskim resursima. Dogogodišnje pumpanje likvidnosti je završilo pucanjem balona i dovelo svjetski financijski sustav na rub sloma. I sada imamo čišćenje i brisanje tog umjetno stvorenog bogatstva.
Kada će završiti ?
Kad zapad dokraja spozna da mu nekretnine, pamet i mambo-jumbo kreditni sustav precjenjeni. I kad se vrati radu, produktivnosti i štednji i prizna da se svijet promjenio. Onda ćemo imati efikasnije ekonomije i puno će više ljudi u svijetu bolje živjeti nego što živi sada.
Ovo sve vrijedi i za nas, ‘korekcija’ će prestati kad skužimo da nam neće pečeni pilići padat u usta samo zato što smo lijepi, pametni i imamo more.
Drž se Ivek, pusti sve zdravlje je najbitnije [thumbsup]