Medvjeđi brlog

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Medvjeđi brlog

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INSAJD: ”
kaj ti pricas sa šugama? ” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Ti si moj idol!!!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Svaka cast. Najdrazi si mi forumas. Ne zezam se. [thumbsup]

ma IVEK ti si ljudina, 90 % je ovdje ok tipova, al jednog treba pomest i pravac švicarska!!

IDEMO AP AP

kaj ti pricas sa šugama? ” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Ti si moj idol!!!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Svaka cast. Najdrazi si mi forumas. Ne zezam se. [thumbsup]

pa di si ivek jesi li ti živ????[thumbsup]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

ivek123:

pa di si ivek jesi li ti živ????[thumbsup]

A rezuckaju me ko prsut svaki dan. Imam pod pazuhom rupu 8 cm dugacku i oko 1 cm duboku nezasiveno. Mora drenirati rana. Pa svaki dan ciscenje i previjanje. Nije bas neki sex…. [cry] Ali jos sam ziv hvala na pitanju. [thumbsup]

Vjeko, sorry malo OT, necemo vise o bolestinama. [embarass]

skype - ivek1234

ČARUGA: ” ivek123: ” INSAJD: ”
kaj ti pricas sa šugama? ” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Ti si moj idol!!!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Svaka cast. Najdrazi si mi forumas. Ne zezam se. [thumbsup] ” pa di si ivek jesi li ti živ????[thumbsup] ” A rezuckaju me ko prsut svaki dan. Imam pod pazuhom rupu 8 cm dugacku i oko 1 cm duboku nezasiveno. Mora drenirati rana. Pa svaki dan ciscenje i previjanje. Nije bas neki sex…. [cry] Ali jos sam ziv hvala na pitanju. [thumbsup] Vjeko, sorry malo OT, necemo vise o bolestinama. [embarass]

jak si ti izdržat ćeš
[thumbsup]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

ČARUGA: ” ivek123: ” INSAJD: ”
kaj ti pricas sa šugama? ” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Ti si moj idol!!!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Svaka cast. Najdrazi si mi forumas. Ne zezam se. [thumbsup] ” pa di si ivek jesi li ti živ????[thumbsup] ” A rezuckaju me ko prsut svaki dan. Imam pod pazuhom rupu 8 cm dugacku i oko 1 cm duboku nezasiveno. Mora drenirati rana. Pa svaki dan ciscenje i previjanje. Nije bas neki sex…. [cry] Ali jos sam ziv hvala na pitanju. [thumbsup] Vjeko, sorry malo OT, necemo vise o bolestinama. [embarass]

ivek izdrzat ces i ja sam imao preko cijelog trbuha 4 tjedna otvorenu, 2 drena sa svake strane, proci ce[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

IDEMO AP AP

2-3 veća preuzimanja tipa Yahoo bi mogla spasiti stvar u idućih par mjeseci [thumbsup]

2-3 veća preuzimanja tipa Yahoo bi mogla spasiti stvar u idućih par mjeseci [thumbsup]

e tek sad me hvata panika kad ste vi medvjedi počeli širiti optimizam [lol] [lol] [lol]

e tek sad me hvata panika kad ste vi medvjedi počeli širiti optimizam [lol] [lol] [lol]

Ne brini! Ja sam full pesimistican! [lol] [lol] [lol] [lol]

P.S. Hvala decki na dobrim zeljama. [thumbsup]

skype - ivek1234

minus 2,21%………………….nije strašno[lol] [lol]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

minus 2,21%………………….nije strašno[lol] [lol]

Nije strašno za one koji nisu u dionicama. Vidiš da su svi izašli na tvoj nagovor, prema tome nema brige kolega. Sad kada još padne onda tvoj keš stupa na snagu.[yawn]

Analiza: HT na dnu bunaraDopunjeno!
Nikolina Rivosechi

Tijekom današnjeg trgovanja na Zagrebačkoj burzi 114 trgovanih dionica ostvarilo je 63,55 milijuna kuna prometa, a 72 su izgubile na vrijednosti, dok je Crobex izgubio 2,21 posto i pao na 4406 bodova, što je gotovo sto bodova manje od razine na kojoj je završio u ponedjeljak.

Jedino je Ericsson Nikola Tesla premašio deset milijuna kuna prometa, a izgubio je 2,75 posto i dan završio na 2780 kuna. Današnje trgovanje tom dionicom odvijalo se u rasponu između 2761 i 2878 kuna.

Vlasnika je promijenilo 27.335 dionica Hrvatskih telekomunikacija, a ta tvrtka današnje trgovanje završava na 311,23 kune, što je najniža zaključna cijena te dionice od njezinog uvrštenja na burzu 5. listopada prošle godine. Najveći domaći telekom danas je izgubio 2,02 posto na vrijednosti, a njime je trgovano u rasponu od 310,21 do 316,99 kuna.
Nastavi čitati
Oglas:

Atlantska plovidba u zadnjih sat vremena trgovanja spustila se na 2711 kuna, a na toj razini je i završila trgovanje pa bilježi pad od 6,27 posto. Vlasnika je promijenilo 1813 dionica dubrovačkog brodara, a njima je trgovano i po 2852,10 kuna.

Danas je protrgovano i 75 dionica Ingre, pri čemu je ostvareno 3.114.762,24 kune prometa. I ta dionica dan završava na najnižoj današnjoj cijeni koja iznosi 41.000 kuna pa je zagrebački građevinar izgubio 3,19 posto.

Institut građevinarstva Hrvatske dan je završio na 13.300 kuna pa mu dnevni pad iznosi 3,50 posto. Tom dionicom danas je trgovano u rasponu od 13.105 do 13.791 kunu, a vlasnika je promijenilo njih 225.

Zagrebačka Elektroda je jedini dobitnik među deset najlikvidnijih dionica, a ta je industriija ostvarila 2.493.366 kuna prometa i porasla čak 9,71 posto. Veći dio dana tom dionicom je trgovano po 400 kuna, ali neke su transakcije zaključene i po deset kuna nižoj cijeni.

Iako je rast Belišća tijekom trgovanja gotovo dosegao 21 posto, taj proizvođač papira dan završava s rastom od svega 0,38 posto. Tom dionicom danas je trgovano u rasponu od 1032 – što je i zadnja i najniža cijena – do 1171,99 kuna.

Luka Ploče dan je počela prilično impresivnim rastom od 4,54 posto, a završava ga na najnižoj cijeni po kojoj su danas obavljane transakcije tom dionicom i koja iznosi 4120 kuna te upisuje rast od 0,92 posto.

*Autorica posjeduje dionice HT-a
*Pančo također posjeduje dionice HTea[bye]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

ha-ha-ha, uskoro će pisati “Autorica je posjedovala dijonice hateja” a ti Pančo posjeduješ još nekih dijonica osim hateja i ne pravi se blesav nego objavi to na temi Burzovna lutrija[proud][wink][lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close