Medvjeđi brlog

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Medvjeđi brlog

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da nitko ne bi trebao napuštati svoj brlog ako mu je to dom
u kojem je radio s mišlju o svojoj ali i tuđoj dobrobiti.
Nadam se da i vi vidite svjetlo na kraju tunela…..

Dragi medvjedići, recite mi gdje ćete držati pare dok prođe recesija. Sigurno ne u čarapi…

Svim međedima ću uvijek odgovoriti koliko je u mojoj moći. S mnogim forumašima koji tu u brlog dođu ću rado razmjeniti misli (febo, sakai, Tuna, beholder, leon swpr, super, tartufar, asd… sorry ako sam nekog zaboravio). Druge koji u tuđu ‘kuću’ ulete poput padobranaca ne uzimam ozbiljno, a oni s provocirajućim postovima za mene su ‘nevidljivi’.

Moderatori će mi zamjeriti, ali mogu poručiti svima don’t like our way, hit the highway

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

@super nisi u pravu. a kad budem bolje volje objasnit ću ti zašto [smiley][thumbsup]

btw, zaboravio sam epizodu sa dionicama

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Moje pitanje je bilo iskreno, bez provokativne namjere…ispričavam se ako sam padobranac….[sad]

@Silvestar, pročitajte prvu stranicu brloga, četvrti, peti post

leon swpr: ” Eto, otisao nam Medo tko zna gdje. Sa jedne strane mi je zao sto nece vise biti vrlo kvalitetnih postova iz kojih se da mnogo toga nauciti; ali sa druge strane mi nije jasno tko je on ustvari i hoce li se i pod kakvim nickom/likom opet pojaviti na forumu. Sumnjam da je neki mazohist koji bi zelio da sada svi placemo za njim i dozivamo ga, pa da on ‘uskrsne’ i vrati se. [color=blue]Meni se ipak ovaj njegov tromjesecni izlet cini kao pomalo smisljeni cin; sa nekom namjerom (medo, oprosti ako grijesim). Previse je tu znanja i kvalitete da bi on bio samo jedan autsajder i mali ulagac na ZSE. Ne znam tko je bio iza toga nicka; mozda Ilic, ili Mamic, mozda Fajdetic; to su sve ‘vrsnjaci’ nasega virtulanog Mede.[/color] Mozda se i pobojao da ne bude stvarno otkriven njegov identitet; mozda je odao previse podataka kroz svoje pisanje. U svakom slucaju steta da nece vise biti njegovih komentara naseg trzista; a nama ostaje samo jedan veliki ? [wink] ”

slažem se Leone i zanimljiva mi je činjenica da cijenjeni kolega [color=blue]RealBear [/color]pristupio ovom forumu na dan [color=black]05.10.2007 [/color]a to je dan izlistavanja HT-a na burzu. a da je ovu temu pokrenuo [color=black]20.11.2007 [/color]a upravo taj dan je korekcija bila dosegla svoj vrhunac mislim da to nije slučajnost ipak mi je žao što Medo odlazi pisao je jako kvalitetno i konstruktivno

evo mi smo se s medom bili pozdravili oplakali ga a on se opet vratio i sad je ljutit na nas al mi ga ipak obožavamo

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Medo se bez veze napila……………………

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Aj Čaruga pusti teorije urote, nema veze s vezom. Ja sam običan čovjek, evo već godinu i pol poduzetnik, vjerovali ili ne show-business trenutno [wink], to jedino pali u čemernim vremenima (uz škiju, lozu i anksiolitike). Za par mjeseci idem van na duže vrijeme, pa dobijete informacije iz prve ruke kolika je stvarno tuga u svijetu [cool]

Frajeru, medo je samo jedan hvale vrijedan …………………
Ti si kopija BAER-BEAR……….a i tek sam jednom nasao mjesto u zoloskom vrtu gdje cu s drugim[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

drago mi je kad su svi veseli i puni optimizma, a Crobex pao 15%. Sretni i bikovi i medvjedi koliko vidim…
to što se Crobexu sprema možebitni rast u narednima danima, a to vide oni koji gledaju TA, ne znači da slijedi dugotrajniji trend rasta. Tek kad index bude iznad 5300 bodova možete prigovarati medvjedima, a dotle se nećete sjećati ovog posta. [lol]
Puno je lakše bilo dugoročnim investitorima u prošlih 20-30 godina kad nije bilo interneta…sad svi citiraju Buffeta, da je imao internet danas bi bio u cashu bar 70% [lol]
Dugoročnim investitorima svaka čast na strpljenju i sigurno će zaradit, ostalima želim puno sreće u narednim mjesecima. Ne mogu si pomoć da ne budem u cashu zbog cjelokupne političke i gospodarske situacije, pa makar sve raslo 100%. ja u ovom trenutku ne nalazim ni jedan razlog da uložim i 5 kuna u dionice jer više ne vidim na vidiku masu investitora koji će to od mene kupit, svi su ušli sa HT-om i sad se tresu ko šiba na vjetru.
Ukratko, piramida je zatvorena a Rohatinski steže.

sad možda idemo malo gore da bi mogli dublje zaronit slijedeći puta, ili kako je neko napisao zvijer uzima malo zraka.[lol]

ja im to pokušavam objasniti za njihovo dobro , ali me bikovi uvijek napadnu i tjeraju hrvatski puk u ambis!!

Ja se drzim ove poslovice i vise me nista ne moze uzdrmati:

“Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.”

Stavove si iznio korektno. Stvari vidimo skoro identicno. Svatko ce morati naci svoj put i srecu. Nego, otvaraj ti blog pa mi idemo u ilegalu. Previse je frustracija ovdje za moj ukus. Sada treba hladna glava i vidjeti kako izvuci korist iz svega ovoga. Sve ostalo je nepotreban gubitak energije i vremena.

skype - ivek1234

New Report

Close