Medvjeđi brlog

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Medvjeđi brlog

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@sumska zvijerad

btw…
ja se nadam da ste spremili rezervne nickove, ako se prognoze ne ostvare.[smiley]
dobro Vam je to savjetovala ona lisica, koja glumi medvjeda, Deimos, a taj zna nanjusit buducnost!
ugledajte se na Pančosa[wink]

@zmrklic

koliko đedo, ta Antea?vise ili manje od Fani?[lol] [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Manje od 1 INGR , više od 1 DLKV [lol]

A mislim i manje od 1 IGH, evo moje uzdanice:

Srijeda 30.01.

ZAGREB – Institut građevinarstva Hrvatske potpisat će šest ugovora o osnivanju zajedničkih tvrtki i konkretnim projektantskim poslovima s najvećom ruskom građevinskom tvrtkom SKM. Riječ je o suradnji na poslovno-hotelskom kompleksu Dubrovka ukupne površine od 200.000 četvornih metara, za koji će IGH raditi cjelokupnu projektnu dokumentaciju. (11,30 sati, IGH, Janka Rakuše 1)

Još samo Migros i Aluminij, pa da se smijem korekciji [lol] [lol]
Isprike na off topic , ali malo pozitive dobro dođe [thumbsup]

Hehe medvjedi su nam osjetljiva bića i plahe životinje čim se malo zazelenilo već se povlače na rezervni položaj ko uvrijeđene frajle[lol] Ionako će naši medeki završit preparirani u Macoli i pravit će društvo šoferima autobusa dok objeduju [lol] nek se sad malo junače i brundaju, sezona lova uskoro počinje

Nemojte kolega tako iznosit brutalnu istinu [wink]. Kao što sami rekoste medvjedi su jako plahe životinje, a kao što ste i sami vidjeli i zakonom su zaštićeni, pa bi nas opet mogli tužiti gazda Vjeki zbog “verbalnog delikta”[thumbsup]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Gledajte, uživajte još malo dok se možete ovako preplašeni, bijesni, zabrinuti…liječiti živce na ovo par međeda što je ostalo ovdje s vama na forumu. Brzo ćemo se svi razići jer će nam dosaditi. Na koga ćete onda divljati ? Koga ćete onda optuživati za urote ?

Nego se lijepo uhvatite za rukice, hrabrite jedni druge, prizivajte fondove. Možda vam i upali. AP, AP

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

http://www.index.hr/vijesti/clanak/swoboda-europskom-parlamentu-predstavio-izvjesce-o-napretku-hrvatske/372551.aspx

Gledajte, uživajte još malo dok se možete ovako preplašeni, bijesni, zabrinuti…liječiti živce na ovo par međeda što je ostalo ovdje s vama na forumu. Brzo ćemo se svi razići jer će nam dosaditi. Na koga ćete onda divljati ? Koga ćete onda optuživati za urote ? Nego se lijepo uhvatite za rukice, hrabrite jedni druge, prizivajte fondove. Možda vam i upali. AP, AP

Uobičajan odgovor na sva postavljena pitanja.

Pun samosažaljenja.

Kako vam dosadi izigravati žrtvu u svakoj raspravi koja vam ne ide na ruku?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Šta ti ja ličim na đuboks Čaruga da kad netko ubaci novčić, ja odgovorim na pitanje. No soup for you ! [cool]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Ne smatram se medvjedom. puno više sam trenutno u dionicama nego što imam slobodnog casha. daljnji
pad indexa definitivno me ne bi veselio niti bih želio da se tako nešto dogodi.
usprkos navedenom, mrzim mainstream mišljenja koja guše individualnost i pored svih idiotskih postova koje svakodnevno mogu pročitati na ovom forumu, postove Realbeara smatram poučnim i kvalitetnim te bez
obzira što nam se stavovi razilaze u puno točaka , jako mi je drago da na forumu postoji netko tko on koji
ima oprečne stavove uobičajenim postovima tipa: “ide to up, rast će još 300 % ” i ostalim postovima koje više uopće niti ne čitam kad vidim tko ih je napisao.
Uostalom kome ne paše, ne mora također čitati postove onih forumaša koji ih iritiraju pa tako i Realbeara.
Na kraju ovdje nitko od forumaša nije pozvan da odlučuje o tome tko će, što će i kako pisati, moderator je tu
da daje eventualne opaske na postove.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Pusti Carugu na miru………………..On je zivotinja kao i ti………….malo postovanja[lol]
Febooooo care spizdio si sve pareeeeeeeeeeee

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Šta ti ja ličim na đuboks Čaruga da kad netko ubaci novčić, ja odgovorim na pitanje. No soup for you ! [cool]

I gori si od džuboksa kad ti paše tema onda si sveznadar

New Report

Close