@sumska zvijerad
btw…
ja se nadam da ste spremili rezervne nickove, ako se prognoze ne ostvare.[smiley]
dobro Vam je to savjetovala ona lisica, koja glumi medvjeda, Deimos, a taj zna nanjusit buducnost!
ugledajte se na Pančosa[wink]
koliko đedo, ta Antea?vise ili manje od Fani?[lol] [lol]
A mislim i manje od 1 IGH, evo moje uzdanice:
Srijeda 30.01.
ZAGREB – Institut građevinarstva Hrvatske potpisat će šest ugovora o osnivanju zajedničkih tvrtki i konkretnim projektantskim poslovima s najvećom ruskom građevinskom tvrtkom SKM. Riječ je o suradnji na poslovno-hotelskom kompleksu Dubrovka ukupne površine od 200.000 četvornih metara, za koji će IGH raditi cjelokupnu projektnu dokumentaciju. (11,30 sati, IGH, Janka Rakuše 1)
Još samo Migros i Aluminij, pa da se smijem korekciji [lol] [lol]
Isprike na off topic , ali malo pozitive dobro dođe [thumbsup]
Hehe medvjedi su nam osjetljiva bića i plahe životinje čim se malo zazelenilo već se povlače na rezervni položaj ko uvrijeđene frajle[lol] Ionako će naši medeki završit preparirani u Macoli i pravit će društvo šoferima autobusa dok objeduju [lol] nek se sad malo junače i brundaju, sezona lova uskoro počinje
Nemojte kolega tako iznosit brutalnu istinu [wink]. Kao što sami rekoste medvjedi su jako plahe životinje, a kao što ste i sami vidjeli i zakonom su zaštićeni, pa bi nas opet mogli tužiti gazda Vjeki zbog “verbalnog delikta”[thumbsup]
Gledajte, uživajte još malo dok se možete ovako preplašeni, bijesni, zabrinuti…liječiti živce na ovo par međeda što je ostalo ovdje s vama na forumu. Brzo ćemo se svi razići jer će nam dosaditi. Na koga ćete onda divljati ? Koga ćete onda optuživati za urote ?
Nego se lijepo uhvatite za rukice, hrabrite jedni druge, prizivajte fondove. Možda vam i upali. AP, AP
Gledajte, uživajte još malo dok se možete ovako preplašeni, bijesni, zabrinuti…liječiti živce na ovo par međeda što je ostalo ovdje s vama na forumu. Brzo ćemo se svi razići jer će nam dosaditi. Na koga ćete onda divljati ? Koga ćete onda optuživati za urote ? Nego se lijepo uhvatite za rukice, hrabrite jedni druge, prizivajte fondove. Možda vam i upali. AP, AP
Uobičajan odgovor na sva postavljena pitanja.
Pun samosažaljenja.
Kako vam dosadi izigravati žrtvu u svakoj raspravi koja vam ne ide na ruku?
Šta ti ja ličim na đuboks Čaruga da kad netko ubaci novčić, ja odgovorim na pitanje. No soup for you ! [cool]
Ne smatram se medvjedom. puno više sam trenutno u dionicama nego što imam slobodnog casha. daljnji
pad indexa definitivno me ne bi veselio niti bih želio da se tako nešto dogodi.
usprkos navedenom, mrzim mainstream mišljenja koja guše individualnost i pored svih idiotskih postova koje svakodnevno mogu pročitati na ovom forumu, postove Realbeara smatram poučnim i kvalitetnim te bez
obzira što nam se stavovi razilaze u puno točaka , jako mi je drago da na forumu postoji netko tko on koji
ima oprečne stavove uobičajenim postovima tipa: “ide to up, rast će još 300 % ” i ostalim postovima koje više uopće niti ne čitam kad vidim tko ih je napisao.
Uostalom kome ne paše, ne mora također čitati postove onih forumaša koji ih iritiraju pa tako i Realbeara.
Na kraju ovdje nitko od forumaša nije pozvan da odlučuje o tome tko će, što će i kako pisati, moderator je tu
da daje eventualne opaske na postove.
Pusti Carugu na miru………………..On je zivotinja kao i ti………….malo postovanja[lol]
Febooooo care spizdio si sve pareeeeeeeeeeee
Šta ti ja ličim na đuboks Čaruga da kad netko ubaci novčić, ja odgovorim na pitanje. No soup for you ! [cool]
I gori si od džuboksa kad ti paše tema onda si sveznadar