ivek,
druze moj, ne mislim da si ti zao, bar ne koliko ovi drugi, ti samo dosta ulazes u oprez, ne znam jel pratis amerikance trenutno??
consumer reports i futuresi u masnom plusu, mogli bi danas 2% gore otici, vidjet cemo..
sve mi se cini da ce ispast da si prodao na dnu, ali lako meni za tebe, znam da si pun ko brod, Pančos isto, on samo za’ebava posten radni narod, ali sta je s ostalom sirotinjom koju su opet osisali ko u 11.mj. [yawn]
opet kazem, nikad ne reci nikad za sve opcije, iako malo sam si poslozio sta se desava oviha dana kod nas, napista cu kad uhvatim vremena.pa cemo zajedno pratiti jesu li informacije tocne.[thumbsup]
Evo isprike kolega pančo, malo možda puca nervoza ovih dana, žao mi naroda. Još uvijek mislim da postoji šansa da je situacija takva da se stvar može obraniti na 4300-4400, naravno da u ovakvoj situaciji fondovi nisu smjeli ni slučajno napucavat gore tržište, već se pripremit za obranu zadnje crte, e sad …..
Ajmo oklade koji fond se izvrce prvi. Moj favorit je Prospectus G. Eqity.
OTP indexni – tek otvorio, zviznuo preko 15%, usko vezan za Crobex, a kako se situacija s Crobex-om odvija i razvija zviznut će još.
ivek123:
”
Ajmo oklade koji fond se izvrce prvi. Moj favorit je Prospectus G. Eqity. ”
OTP indexni – tek otvorio, zviznuo preko 15%, usko vezan za Crobex, a kako se situacija s Crobex-om odvija i razvija zviznut će još.
Oštra konkurencija. Ne znam… Moj glas ide za Platinum JIE
Ne trebate se nikome izvinjavati, samo rekla sam ono što vidite vi vidimo i mi. Znamo čitati, imamo internet, pratimo svjetske burze i tko vas ozbiljno shvaća lud je. Ali ipak kočte realna razmišljanja. Ipak ni najveći analitičari ne prognoziraju to što vi prognozirate medonje, a ako ste vrsni analitičari onda radite taj posao, a ne na forumu pisati takve negative. Nitko ih ne voli, a nadam se ni vi.
Ljudi su ipak otvorili forum na ležerno, nazvali ga medvjeđi brlog. Ali bome imam dojam da ljudi dosta odluka donose na temelju foruma, što je zabrinjavajuče.
MiG29: ” ne mogu se ja buraz, vama nikako pridruzit, iako imam i casha, jednostavno nije moj stil zazivat patnju i nesrecu i navijati da se desi zlo!a pogotovu da najebu moji prijatelji, susjedi, rodbina i poznanici, e da bi RearBearova americka ekipa mogla kupovati i uzivati na suzama mojih sunarodnjaka, kako taj mračnjak sam reče ” Sorry, ovo me jako razalostilo. Ali iskreno. [cry] Ja nisam takav a ne vjerujem da su niti drugi. Od toga da netko upadne u gabulu fakat nemam nista. Jada i sirotinje je i previse tako da se stvarno i iskreno ne veselim tome. Prosao sam i na svojoj kozi vise puta osjetio rezove na burzi i ovo sto pisem pisem upravo zato da sirotinja ne na@ebe a upravo ce oni ovdje na@ebati. Mali investitori koji pokusavaju skucati neku paru za neki stancic ili auto ili da mogu nesto priustiti djeci. Oni su na zalost vecina u ovom krdu koje trenutno “kolje” copor VELIKIH lavova koji se iskrcavaju. Pa ako je ta telad jos takva da ulazi u kredite u ovoj situaciji meni je to ISKRENO ZAO. Na zalost, ti isti ljudi u nama gledaju negativce. Market ide smjerom kojim ide i mi tu nista ne mozemo promijeniti. Ja bi osobno volio da je Crobex na 10K i da sam full unutra. Medjutim, realnost je ovoga trenutka drugacija. Da ti budem iskren cak me niti cash vise ne svrbi. Gledam ovih niti 50K trgovanja danas, gledam transakcije i jasno mi je da vecinom mali ulecu u zamke uz pokoji OMF koji kupuje od prijatelja najvjerojatnije za small fee. I na kraju zivot je brutalan. Dok jednom ne smrkne drugom ne svane. Ovdje je problem da ce velikom broju malih morati smrknuti da bi jednom velkom dobro upeklo sunce. [cry] Jedan dio medvjeda ovdje vjerojatno je sve to prosao i osjetio na svojoj kozi. Sto da ti kazem nego da ne zelim kroz to prolaziti ponovno. Zato sam iskreno ovdje pisao sto mislim i na zalost do sada u velikom postotku bio u pravu ali ne zato sto sam jako pametan nego sam vec res prepecen i pun oziljaka. Jos jedan puta mi je fakat zao da si dobio utisak da mi/ja priziivanmo nesrecu. To jednostavno nije istina. [cry]
ma ivek ti si skroz ok tip i vecina je medvjeda ok, Mig je sigurno mislio na onog americkog placenika koji pokusava sijat strah i koji se veseli tudjoj nesreci!!
Ne trebate se nikome izvinjavati, samo rekla sam ono što vidite vi vidimo i mi. Znamo čitati, imamo internet, pratimo svjetske burze i tko vas ozbiljno shvaća lud je. Ali ipak kočte realna razmišljanja. Ipak ni najveći analitičari ne prognoziraju to što vi prognozirate medonje, a ako ste vrsni analitičari onda radite taj posao, a ne na forumu pisati takve negative. Nitko ih ne voli, a nadam se ni vi.
Ha, čuj – nitko te ne tjera da dolaziš u medvjeđi brlog i čitaš te gluposti, ne? Sloboda izbora, sloboda izražavanja i te stvari.
Znači kriv sam ja koji je govorio i upozoravao a ne ovi koji iskrcavaju milione po bidu. Zanimljiva logika.
Ušutkat svakog koji misli drugačije i to je spreman iznijeti, opravdavajući se da je druga strana zla i mračna i po mogućnosti unutarnji neprijatelj i izdajnik. Bio sam se povukao s foruma i nekoliko ljudi me pozvalo nazad. Pišem zbog njih a i što se forumskim sileđijama i licemjerima mogu i želim
suprostaviti.
ima ovdje stvarno ok ljudi, IVEK 123 je dobronamjeran covjek, deimos je cirkusant i saljivđija, centrium, preplašeni bik, al isto nije zlonamjeran, ali ima i pravih pravcatih pokvarenjaka, pogledajte im potpis samo, uzas, naslađuju se tudjom nevoljom, ja jesam sileđija al se ne sramim i javno kazem, al bolje tako nego bit svetica koja “pomaze” ljudima s ex kurva karijerom, UZAS!!!
sorosovi placenici i jataci naših neuspjelih poslovnjaka koji su tu samo s jednim razlogom, a to je da uruse trziste, da ukrcaju svoje poganike, i zarade na nama!!!
nedajmo takvima JA sam spreman suprotstaviti se njima, u svakom smislu rijeci!!!