Medvjeđi brlog

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Medvjeđi brlog

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

rokoch:

ovako prolaze oni koji podcjenjuju medjede! ne otvaraj ako imas osjetljiv zeludac!

prije bi rekao da su u pitanju bili lavovi a ne medvjedi s obzirom na put oštečenog

febo grizli je u pitanju!

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Pančose, moj, dakle kupovao na 1600, pa nadokupljivao na 1500, pa na 1400, jer, jebiga nize ne moze, a rezao na 1300??
dobar pos’o!!
zivio!

ti i Ivek na penale odlucujete ko je bolji trejder[lol] [lol] [lol] [lol]

atpl sam odrezao na 3400-3500, ingru na 55, ht na 347, inu jos ljetos na 3000, ne sacekavsi nagradne..
na JDPL skrgucem zubima..

[tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Međedine udrimo po asku, spasimo narod, fondove i državu [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

A posebno Janeze, Avstrijance i ostale strance koji su sirotinja i krscanski je da ih spasavamo mi koji imamo puno!!!! [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Ne treba napadat one koji argumentirano pišu, niti slučajno, hvala RealBearu i Iveku, ali ti pančo si danas napisao na DLKV ovo će još dolje, znam zašto i neću vam reć, aj mi molim te reci da su takvi postovi uredu?
Ovdje je bilo jako dobrih rasprava, i nadam se da će ih bit još !

atpl sam odrezao na 3400-3500, ingru na 55, ht na 347, inu jos ljetos na 3000, ne sacekavsi nagradne..
na JDPL skrgucem zubima.. [tongue]

Pa ti si skriveni medvjed! Sto se zalis? Pa izisao si super van! Ne budi polhelpan. Pridruzi se nama! Mi smo buducnost! [thumbsup][thumbsup]

skype - ivek1234

Ajmo oklade koji fond se izvrce prvi. Moj favorit je Prospectus G. Eqity.

skype - ivek1234

za vecinu toga sam kupio ledo, zadnje na 17500.vecinu po 9900

a da budem sikren kupio sam i IGH po 14000 i ZVZD po 19 000, za BLJE po 345 zasad ne zalim..
a imam i LPLH otprije po 620[angry] i VDKT po 3800[angry] malo doduse..
al dok je Todexa, dobro je..sad vrebam da otresem BLJE i ZVZD skratim..ove sto sam na 19 kupovao, ostale cu ostavit.[wink]

ne mogu se ja buraz, vama nikako pridruzit, iako imam i casha, jednostavno nije moj stil zazivat patnju i nesrecu i navijati da se desi zlo!a pogotovu da najebu moji prijatelji, susjedi, rodbina i poznanici, e da bi RearBearova americka ekipa mogla kupovati i uzivati na suzama mojih sunarodnjaka, kako taj mračnjak sam reče

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

MiG29:

a kako ce to pomoci onima kojima inflacija trenutno jede cash, pitam ja vas?[wink]

Ja se vratio kamatarenju!!! [cool][lol] Kada ne daju banke daje Ivek. For a small fee! [thumbsup]

Ahaa! Tako se opstaje u bear marketu! [thumbsup]
(bilješka sebi: kamatarenje)

ne mogu se ja buraz, vama nikako pridruzit, iako imam i casha, jednostavno nije moj stil zazivat patnju i nesrecu i navijati da se desi zlo!a pogotovu da najebu moji prijatelji, susjedi, rodbina i poznanici, e da bi RearBearova americka ekipa mogla kupovati i uzivati na suzama mojih sunarodnjaka, kako taj mračnjak sam reče

Sorry, ovo me jako razalostilo. Ali iskreno. [cry] Ja nisam takav a ne vjerujem da su niti drugi. Od toga da netko upadne u gabulu fakat nemam nista. Jada i sirotinje je i previse tako da se stvarno i iskreno ne veselim tome. Prosao sam i na svojoj kozi vise puta osjetio rezove na burzi i ovo sto pisem pisem upravo zato da sirotinja ne na@ebe a upravo ce oni ovdje na@ebati. Mali investitori koji pokusavaju skucati neku paru za neki stancic ili auto ili da mogu nesto priustiti djeci. Oni su na zalost vecina u ovom krdu koje trenutno “kolje” copor VELIKIH lavova koji se iskrcavaju. Pa ako je ta telad jos takva da ulazi u kredite u ovoj situaciji meni je to ISKRENO ZAO. Na zalost, ti isti ljudi u nama gledaju negativce. Market ide smjerom kojim ide i mi tu nista ne mozemo promijeniti. Ja bi osobno volio da je Crobex na 10K i da sam full unutra. Medjutim, realnost je ovoga trenutka drugacija. Da ti budem iskren cak me niti cash vise ne svrbi. Gledam ovih niti 50K trgovanja danas, gledam transakcije i jasno mi je da vecinom mali ulecu u zamke uz pokoji OMF koji kupuje od prijatelja najvjerojatnije za small fee.

I na kraju zivot je brutalan. Dok jednom ne smrkne drugom ne svane. Ovdje je problem da ce velikom broju malih morati smrknuti da bi jednom velkom dobro upeklo sunce. [cry] Jedan dio medvjeda ovdje vjerojatno je sve to prosao i osjetio na svojoj kozi. Sto da ti kazem nego da ne zelim kroz to prolaziti ponovno. Zato sam iskreno ovdje pisao sto mislim i na zalost do sada u velikom postotku bio u pravu ali ne zato sto sam jako pametan nego sam vec res prepecen i pun oziljaka.

Jos jedan puta mi je fakat zao da si dobio utisak da mi/ja priziivanmo nesrecu. To jednostavno nije istina. [cry]

skype - ivek1234

Mislim da neki malo preozbiljno shvaćaju forum(aše). Ne vjerujem da je ikom (pametnom) u interesu slom i krah burze i ne vjerujem da su ovi međedi tako bezdušni da bi likovali kada ljudi gube (teško stečeni) novac na burzi. Mislim da ne bi trebali sve što pročitamo shvaćati tako ozbiljno. Evo, i amerika je UP [wink]
Pozdrav ljudima i međedima dobre volje [bye]

zbog iskazane netolerancije na drugačije mišljenje neću neko vrijeme pisati…………….čujemo se za godinu dana[bye]

sad će vas sigurno krenuti čim ja prestanem pisati[thumbsup]

arevoar kervie[tongue]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

zbog iskazane netolerancije na drugačije mišljenje neću neko vrijeme pisati…………….čujemo se za godinu dana[bye] sad će vas sigurno krenuti čim ja prestanem pisati[thumbsup] arevoar kervie[tongue]

ma eto tebe natrag najkasnije sutra ujutro
[rolleyes]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close