rokoch:
”
ovako prolaze oni koji podcjenjuju medjede! ne otvaraj ako imas osjetljiv zeludac!
”
prije bi rekao da su u pitanju bili lavovi a ne medvjedi s obzirom na put oštečenog
febo grizli je u pitanju!
Pančose, moj, dakle kupovao na 1600, pa nadokupljivao na 1500, pa na 1400, jer, jebiga nize ne moze, a rezao na 1300??
dobar pos’o!!
zivio!
ti i Ivek na penale odlucujete ko je bolji trejder[lol] [lol] [lol] [lol]
atpl sam odrezao na 3400-3500, ingru na 55, ht na 347, inu jos ljetos na 3000, ne sacekavsi nagradne..
na JDPL skrgucem zubima..
[tongue]
Međedine udrimo po asku, spasimo narod, fondove i državu [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
A posebno Janeze, Avstrijance i ostale strance koji su sirotinja i krscanski je da ih spasavamo mi koji imamo puno!!!! [lol] [lol] [lol] [lol]
Ne treba napadat one koji argumentirano pišu, niti slučajno, hvala RealBearu i Iveku, ali ti pančo si danas napisao na DLKV ovo će još dolje, znam zašto i neću vam reć, aj mi molim te reci da su takvi postovi uredu?
Ovdje je bilo jako dobrih rasprava, i nadam se da će ih bit još !
atpl sam odrezao na 3400-3500, ingru na 55, ht na 347, inu jos ljetos na 3000, ne sacekavsi nagradne..
na JDPL skrgucem zubima.. [tongue]
Pa ti si skriveni medvjed! Sto se zalis? Pa izisao si super van! Ne budi polhelpan. Pridruzi se nama! Mi smo buducnost! [thumbsup][thumbsup]
za vecinu toga sam kupio ledo, zadnje na 17500.vecinu po 9900
a da budem sikren kupio sam i IGH po 14000 i ZVZD po 19 000, za BLJE po 345 zasad ne zalim..
a imam i LPLH otprije po 620[angry] i VDKT po 3800[angry] malo doduse..
al dok je Todexa, dobro je..sad vrebam da otresem BLJE i ZVZD skratim..ove sto sam na 19 kupovao, ostale cu ostavit.[wink]
ne mogu se ja buraz, vama nikako pridruzit, iako imam i casha, jednostavno nije moj stil zazivat patnju i nesrecu i navijati da se desi zlo!a pogotovu da najebu moji prijatelji, susjedi, rodbina i poznanici, e da bi RearBearova americka ekipa mogla kupovati i uzivati na suzama mojih sunarodnjaka, kako taj mračnjak sam reče
MiG29:
”
a kako ce to pomoci onima kojima inflacija trenutno jede cash, pitam ja vas?[wink]
”
Ja se vratio kamatarenju!!! [cool][lol] Kada ne daju banke daje Ivek. For a small fee! [thumbsup]
Ahaa! Tako se opstaje u bear marketu! [thumbsup]
(bilješka sebi: kamatarenje)
ne mogu se ja buraz, vama nikako pridruzit, iako imam i casha, jednostavno nije moj stil zazivat patnju i nesrecu i navijati da se desi zlo!a pogotovu da najebu moji prijatelji, susjedi, rodbina i poznanici, e da bi RearBearova americka ekipa mogla kupovati i uzivati na suzama mojih sunarodnjaka, kako taj mračnjak sam reče
Sorry, ovo me jako razalostilo. Ali iskreno. [cry] Ja nisam takav a ne vjerujem da su niti drugi. Od toga da netko upadne u gabulu fakat nemam nista. Jada i sirotinje je i previse tako da se stvarno i iskreno ne veselim tome. Prosao sam i na svojoj kozi vise puta osjetio rezove na burzi i ovo sto pisem pisem upravo zato da sirotinja ne na@ebe a upravo ce oni ovdje na@ebati. Mali investitori koji pokusavaju skucati neku paru za neki stancic ili auto ili da mogu nesto priustiti djeci. Oni su na zalost vecina u ovom krdu koje trenutno “kolje” copor VELIKIH lavova koji se iskrcavaju. Pa ako je ta telad jos takva da ulazi u kredite u ovoj situaciji meni je to ISKRENO ZAO. Na zalost, ti isti ljudi u nama gledaju negativce. Market ide smjerom kojim ide i mi tu nista ne mozemo promijeniti. Ja bi osobno volio da je Crobex na 10K i da sam full unutra. Medjutim, realnost je ovoga trenutka drugacija. Da ti budem iskren cak me niti cash vise ne svrbi. Gledam ovih niti 50K trgovanja danas, gledam transakcije i jasno mi je da vecinom mali ulecu u zamke uz pokoji OMF koji kupuje od prijatelja najvjerojatnije za small fee.
I na kraju zivot je brutalan. Dok jednom ne smrkne drugom ne svane. Ovdje je problem da ce velikom broju malih morati smrknuti da bi jednom velkom dobro upeklo sunce. [cry] Jedan dio medvjeda ovdje vjerojatno je sve to prosao i osjetio na svojoj kozi. Sto da ti kazem nego da ne zelim kroz to prolaziti ponovno. Zato sam iskreno ovdje pisao sto mislim i na zalost do sada u velikom postotku bio u pravu ali ne zato sto sam jako pametan nego sam vec res prepecen i pun oziljaka.
Jos jedan puta mi je fakat zao da si dobio utisak da mi/ja priziivanmo nesrecu. To jednostavno nije istina. [cry]
Mislim da neki malo preozbiljno shvaćaju forum(aše). Ne vjerujem da je ikom (pametnom) u interesu slom i krah burze i ne vjerujem da su ovi međedi tako bezdušni da bi likovali kada ljudi gube (teško stečeni) novac na burzi. Mislim da ne bi trebali sve što pročitamo shvaćati tako ozbiljno. Evo, i amerika je UP [wink]
Pozdrav ljudima i međedima dobre volje [bye]
zbog iskazane netolerancije na drugačije mišljenje neću neko vrijeme pisati…………….čujemo se za godinu dana[bye]
sad će vas sigurno krenuti čim ja prestanem pisati[thumbsup]
arevoar kervie[tongue]
zbog iskazane netolerancije na drugačije mišljenje neću neko vrijeme pisati…………….čujemo se za godinu dana[bye] sad će vas sigurno krenuti čim ja prestanem pisati[thumbsup] arevoar kervie[tongue]
ma eto tebe natrag najkasnije sutra ujutro
[rolleyes]