mise99: ” E moj pančo opet ti, tvoja kristalna kugla i negativnosti koje vibriraju iz tebe, mogle bi te skupo stajati. Bolje promjeni vibraciju i ti češ se bolje osjećati. A CROBEX 2800-3000, to bi bilo kada bi se vratili u 1990. i tebe pitali kako se dalje razvijati. Baš me zanima o čemu ti maštaš dok ovakve stvari pišeš. ” Neki su prije par mjeseci nekom tvrdili da Janaf nikada nece doci na 5500. Pogledaj malo na Janaf temi. A danas ga nitko nece niti za 5000! Never say never! [cool]
Pa kada CROBEX bude 2800-3000 neće nitko htjeti nikakvu dionicu, kao ni sada JANAF kao što kažeš, što vi onda čekate, kada ni tada nećete kupovati. Nećete valjda kupiti tada i biti dugoročni ulagaći, a to niste nikad bili. Ne znam što se uopće javljate i upozoravate ovaj narod, kada svi imaju internet i svi sve mogu pročitati i pratiti strane burze i BDI i novosti i planove za budućnost. Dakle, koja je vaša svrha na ovom forumu. Kome vi to pomažete. Znamo čitati isto što i vi pročitate pa ovdje prevodite.
rokoch:
”
ovako prolaze oni koji podcjenjuju medjede! ne otvaraj ako imas osjetljiv zeludac!
”
ajd sad nabaci sliku onog mede, iz istpg PPSa, kako je on zavrsio..
na toj slici je vise krvi[thumbsup][thumbsup]
nastavite li tisra sa slikama…………….oblijepiti ću forum sa goveđim polovicama[tongue]
RealBear:
”
@pančo ajmo sačekat da Ben sreže za dva dana za taj bull run (trap), i ja mislim da je prijeko potreban.
”
I ja to cekam. [cool][thumbsup] UP, UP, UP!!! [lol] [lol] [lol] Treba i nove margine dignuti da se ovi stignu propisno iskrcati. [lol] [lol] [lol]
tako je…………di su ti bikići da viču UP, UP???[kiss]
imam još nešto sitno u papirima pa reko da ih konvertiram dok su još konvertibilni[rolleyes]
Međedine udrimo po asku, spasimo narod, fondove i državu [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
MiG29: ” pančose, zar nisi ti onomad ‘vatao DLKV, jerbo ne more nikako ispod 1600?[sealed] naj’ se ljutit, jer ko se ljuti..znas dalje[kiss] ” vatao sam puno toga ali sam puno toga i rezao u međuvremenu………..što ti ne znaš a ti si sigurno znao da će atpl na 2.650, jdpl na 600, ingr na 41,5k, ht na 300, ina na 2300 i sl[lol] [lol] [lol]
Nije nitko pretpostavio pa se nitko i ne pravi pametan kao medvjed. Stavite svoje stupice i čekajte. A ostalima savjetujem (vrijedi i za mene) da više ne pišemo ništa pa nek se medvjedi sami sa sobom potuku i sa svojim silnim kešom.
Međedine udrimo po asku, spasimo narod, fondove i državu [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
ide to UP UP UP UP[smiley][smiley] ………..ajmo još malo pa nestalo[shocked]
RealBear: ” @pančo ajmo sačekat da Ben sreže za dva dana za taj bull run (trap), i ja mislim da je prijeko potreban. ” I ja to cekam. [cool][thumbsup] UP, UP, UP!!! [lol] [lol] [lol] Treba i nove margine dignuti da se ovi stignu propisno iskrcati. [lol] [lol] [lol]
Tko će se to iskrcati kada su pametnjakovići već davno u kešu.
Pančo:
”
MiG29: ” pančose, zar nisi ti onomad ‘vatao DLKV, jerbo ne more nikako ispod 1600?[sealed] naj’ se ljutit, jer ko se ljuti..znas dalje[kiss] ” vatao sam puno toga ali sam puno toga i rezao u međuvremenu………..što ti ne znaš a ti si sigurno znao da će atpl na 2.650, jdpl na 600, ingr na 41,5k, ht na 300, ina na 2300 i sl[lol] [lol] [lol]
”
Nije nitko pretpostavio pa se nitko i ne pravi pametan kao medvjed. Stavite svoje stupice i čekajte. A ostalima savjetujem (vrijedi i za mene) da više ne pišemo ništa pa nek se medvjedi sami sa sobom potuku i sa svojim silnim kešom.
jedino kaj si previdio je da ti pišeš na temi medvjeđi brlog…………………a iz tvog pisanja dcm metodom bi se dalo zaljučiti da nisi medvjeđeg uvjerenja[lol] [lol] [lol]
Oni koji se upravo sada iskrcavaju a imaju jos dosta municije. Po meni, tek onda dolazi sapa dolje da bi se mogli ponovno ukrcati. [proud]
Nego, zasto si u brlogu kada su ovdje samo negativci? Ili nisi suguran/sigurna u ono sto radis? [cool]
ivek123:
”
RealBear: ” @pančo ajmo sačekat da Ben sreže za dva dana za taj bull run (trap), i ja mislim da je prijeko potreban. ” I ja to cekam. [cool][thumbsup] UP, UP, UP!!! [lol] [lol] [lol] Treba i nove margine dignuti da se ovi stignu propisno iskrcati. [lol] [lol] [lol]
”
strani fondovi kolega……… strani fondovi……………….a i naši ( jer mnogi još čekaju isplatu )[proud]