Medvjeđi brlog

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Medvjeđi brlog

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mise99: ” E moj pančo opet ti, tvoja kristalna kugla i negativnosti koje vibriraju iz tebe, mogle bi te skupo stajati. Bolje promjeni vibraciju i ti češ se bolje osjećati. A CROBEX 2800-3000, to bi bilo kada bi se vratili u 1990. i tebe pitali kako se dalje razvijati. Baš me zanima o čemu ti maštaš dok ovakve stvari pišeš. ” Neki su prije par mjeseci nekom tvrdili da Janaf nikada nece doci na 5500. Pogledaj malo na Janaf temi. A danas ga nitko nece niti za 5000! Never say never! [cool]

Pa kada CROBEX bude 2800-3000 neće nitko htjeti nikakvu dionicu, kao ni sada JANAF kao što kažeš, što vi onda čekate, kada ni tada nećete kupovati. Nećete valjda kupiti tada i biti dugoročni ulagaći, a to niste nikad bili. Ne znam što se uopće javljate i upozoravate ovaj narod, kada svi imaju internet i svi sve mogu pročitati i pratiti strane burze i BDI i novosti i planove za budućnost. Dakle, koja je vaša svrha na ovom forumu. Kome vi to pomažete. Znamo čitati isto što i vi pročitate pa ovdje prevodite.

rokoch:

ovako prolaze oni koji podcjenjuju medjede! ne otvaraj ako imas osjetljiv zeludac!

ajd sad nabaci sliku onog mede, iz istpg PPSa, kako je on zavrsio..
na toj slici je vise krvi[thumbsup][thumbsup]

nastavite li tisra sa slikama…………….oblijepiti ću forum sa goveđim polovicama[tongue]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

@pan
čo ajmo sačekat da Ben sreže za dva dana za taj bull run (trap), i ja mislim da je prijeko potreban.

I ja to cekam. [cool][thumbsup] UP, UP, UP!!! [lol] [lol] [lol] Treba i nove margine dignuti da se ovi stignu propisno iskrcati. [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

RealBear:

@pan
čo ajmo sačekat da Ben sreže za dva dana za taj bull run (trap), i ja mislim da je prijeko potreban.

I ja to cekam. [cool][thumbsup] UP, UP, UP!!! [lol] [lol] [lol] Treba i nove margine dignuti da se ovi stignu propisno iskrcati. [lol] [lol] [lol]

tako je…………di su ti bikići da viču UP, UP???[kiss]
imam još nešto sitno u papirima pa reko da ih konvertiram dok su još konvertibilni[rolleyes]

Međedine udrimo po asku, spasimo narod, fondove i državu [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

MiG29: ” pančose, zar nisi ti onomad ‘vatao DLKV, jerbo ne more nikako ispod 1600?[sealed] naj’ se ljutit, jer ko se ljuti..znas dalje[kiss] ” vatao sam puno toga ali sam puno toga i rezao u međuvremenu………..što ti ne znaš a ti si sigurno znao da će atpl na 2.650, jdpl na 600, ingr na 41,5k, ht na 300, ina na 2300 i sl[lol] [lol] [lol]

Nije nitko pretpostavio pa se nitko i ne pravi pametan kao medvjed. Stavite svoje stupice i čekajte. A ostalima savjetujem (vrijedi i za mene) da više ne pišemo ništa pa nek se medvjedi sami sa sobom potuku i sa svojim silnim kešom.

Međedine udrimo po asku, spasimo narod, fondove i državu [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

ide to UP UP UP UP[smiley][smiley] ………..ajmo još malo pa nestalo[shocked]

RealBear: ” @pančo ajmo sačekat da Ben sreže za dva dana za taj bull run (trap), i ja mislim da je prijeko potreban. ” I ja to cekam. [cool][thumbsup] UP, UP, UP!!! [lol] [lol] [lol] Treba i nove margine dignuti da se ovi stignu propisno iskrcati. [lol] [lol] [lol]

Tko će se to iskrcati kada su pametnjakovići već davno u kešu.

Pančo:

MiG29: ” pančose, zar nisi ti onomad ‘vatao DLKV, jerbo ne more nikako ispod 1600?[sealed] naj’ se ljutit, jer ko se ljuti..znas dalje[kiss] ” vatao sam puno toga ali sam puno toga i rezao u međuvremenu………..što ti ne znaš a ti si sigurno znao da će atpl na 2.650, jdpl na 600, ingr na 41,5k, ht na 300, ina na 2300 i sl[lol] [lol] [lol]

Nije nitko pretpostavio pa se nitko i ne pravi pametan kao medvjed. Stavite svoje stupice i čekajte. A ostalima savjetujem (vrijedi i za mene) da više ne pišemo ništa pa nek se medvjedi sami sa sobom potuku i sa svojim silnim kešom.

jedino kaj si previdio je da ti pišeš na temi medvjeđi brlog…………………a iz tvog pisanja dcm metodom bi se dalo zaljučiti da nisi medvjeđeg uvjerenja[lol] [lol] [lol]

E moji medvjedi prozirni ste ne ličite ni na tady bear.

Oni koji se upravo sada iskrcavaju a imaju jos dosta municije. Po meni, tek onda dolazi sapa dolje da bi se mogli ponovno ukrcati. [proud]

Nego, zasto si u brlogu kada su ovdje samo negativci? Ili nisi suguran/sigurna u ono sto radis? [cool]

skype - ivek1234

ivek123:

RealBear: ” @pančo ajmo sačekat da Ben sreže za dva dana za taj bull run (trap), i ja mislim da je prijeko potreban. ” I ja to cekam. [cool][thumbsup] UP, UP, UP!!! [lol] [lol] [lol] Treba i nove margine dignuti da se ovi stignu propisno iskrcati. [lol] [lol] [lol]

strani fondovi kolega……… strani fondovi……………….a i naši ( jer mnogi još čekaju isplatu )[proud]

New Report

Close