Medvjeđi brlog

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Medvjeđi brlog

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

e moj migže dionička inflacija tebi puno brže “jede” cash nego meni[wink]

od početka godine već 15%……………..čini mi se prilično[shocked]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

Crobex ponovo 3000, a rast proizvodnje i napredak ekonomije u zadnje dvije godine, hmm ne ide mi baš skupa, da kažete 4000, imalo bi mi smisla [huh]

e moj migže dionička inflacija tebi puno brže “jede” cash nego meni[wink]

I meni se cini. Sa 6% godisnje se jos da zivjeti ali sa 30% bas i ne. [lol] [lol]

skype - ivek1234

ovako prolaze oni koji podcjenjuju medjede!

ne otvaraj ako imas osjetljiv zeludac!

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ovako prolaze oni koji podcjenjuju medjede!

ne otvaraj ako imas osjetljiv zeludac!

Ma mi smo ti mali Knut medvjedici. Nema brige zbog nas.

skype - ivek1234

čim vidim ovakon nervoznu reakciju bikića…………….odmah mi je jasno da nema ništa od oporavka[lol]

a baš sam se nadao još jednom ( posljednjem ) bull runu[pray][pray][pray]

ovako prolaze oni koji podcjenjuju medjede! ne otvaraj ako imas osjetljiv zeludac!

prije bi rekao da su u pitanju bili lavovi a ne medvjedi s obzirom na put oštečenog

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Nisam ti ja pančo toliko nervozan, štoviše nisam zasad skoro ništa izgubio, a imao odličan prinos, ako će to pomoć sirotinji nek ide crobex na 3500, evo ja ću potpisat, ali bojim se da neće.

pančose, zar nisi ti onomad ‘vatao DLKV, jerbo ne more nikako ispod 1600?[sealed]
naj’ se ljutit, jer ko se ljuti..znas dalje[kiss]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

@pančo ajmo sačekat da Ben sreže za dva dana za taj bull run (trap), i ja mislim da je prijeko potreban. Ajmo AP,AP managerstvo vrag vam sreću pojeo, spasite ovo malo forumaša što je ostalo u dionicama da ne prosipaju bijes po brlogašima.

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

ovako prolaze oni koji podcjenjuju medjede! ne otvaraj ako imas osjetljiv zeludac!

ajd sad nabaci sliku onog mede, iz istpg PPSa, kako je on zavrsio..
na toj slici je vise krvi[thumbsup][thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

pančose, zar nisi ti onomad ‘vatao DLKV, jerbo ne more nikako ispod 1600?[sealed]
naj’ se ljutit, jer ko se ljuti..znas dalje[kiss]

vatao sam puno toga ali sam puno toga i rezao u međuvremenu………..što ti ne znaš
a ti si sigurno znao da će atpl na 2.650, jdpl na 600, ingr na 41,5k, ht na 300, ina na 2300 i sl[lol] [lol] [lol]

New Report

Close