Dokle god bikovi vicu UP, UP, i ukrcavaju se, pogotvo na ovakvim prometima i ovakvoj situaciji, dokle god se dizu margini da bi se sada uslo ja ostajem vani. [bye]
I još nešto svim medvjedima: Idi bre leči se. Držite keš i ne javljajte se po forumu. Možda više zaradite ako se uhvatite nekog posla. Tako ćete skupiti keš za ono vaše vrijeme, jer neće biti ni kredita ,ni trgovanja ,ničega, samo smak svijeta, a medvjedi neće morati ni ubijati, jer svi će biti ubijeni i ucrvani. Leševe ćete žderati, a sline će vam curiti od slasti jer je CROBEX 2800. U slast.
Kod tebe Febo zbilja nema ničeg mračnog,već samo iskrenost i želja da pomogneš.
Odgovoriti mogu samo oni koji pišu jer im je to posao za koji su plačeni.
Tako da ga niti ne očekujem.
E moj pančo opet ti, tvoja kristalna kugla i negativnosti koje vibriraju iz tebe, mogle bi te skupo stajati. Bolje promjeni vibraciju i ti češ se bolje osjećati. A CROBEX 2800-3000, to bi bilo kada bi se vratili u 1990. i tebe pitali kako se dalje razvijati. Baš me zanima o čemu ti maštaš dok ovakve stvari pišeš.
Neki su prije par mjeseci nekom tvrdili da Janaf nikada nece doci na 5500. Pogledaj malo na Janaf temi. A danas ga nitko nece niti za 5000! Never say never! [cool]
I još nešto svim medvjedima: Idi bre leči se. Držite keš i ne javljajte se po forumu. Možda više zaradite ako se uhvatite nekog posla. Tako ćete skupiti keš za ono vaše vrijeme, jer neće biti ni kredita ,ni trgovanja ,ničega, samo smak svijeta, a medvjedi neće morati ni ubijati, jer svi će biti ubijeni i ucrvani. Leševe ćete žderati, a sline će vam curiti od slasti jer je CROBEX 2800. U slast.
E sada, tko treba lijecenje to nije cak niti diskutabilno! NHF! Zar je vec toliki minus da se pise ovako out of control? [shocked][shocked]
Ako crobex bude na 2800, bit će još jako puno ružnih stvari, i neće samo oni u dionicama nastradat [bye]
Ako crobex bude na 2800, bit će još jako puno ružnih stvari, i neće samo oni u dionicama nastradat [bye]
Ma nece biti 2800! Mislim, jesam malo darkerskog pogleda ali ovo mi ipak zvuci kao SF!
CROBEX je recimo 14.11.2006 bio 3080, pa ne znam da je neki smak svijeta prije godinu dana bio. Neće se previše toga u ekonomiji promijeniti samo će oni koji su kupovali na ATH razinama plakati i prosipati žuč okolo.
mise99:
”
E moj pančo opet ti, tvoja kristalna kugla i negativnosti koje vibriraju iz tebe, mogle bi te skupo stajati. Bolje promjeni vibraciju i ti češ se bolje osjećati. A CROBEX 2800-3000, to bi bilo kada bi se vratili u 1990. i tebe pitali kako se dalje razvijati. Baš me zanima o čemu ti maštaš dok ovakve stvari pišeš.
”
Neki su prije par mjeseci nekom tvrdili da Janaf nikada nece doci na 5500. Pogledaj malo na Janaf temi. A danas ga nitko nece niti za 5000! Never say never! [cool]
dobar primjer ivek………………ti papci se nisu usudili kupovati na 4.600 i 4.800 janaf………….a ja sam ga morao ( iako mislim da ima još prostora za pad ) braniti na 4.600 i 4.200…………..i umjesto zahvalnosti što doživljavam?? napade i omalovažavanja………….blah[tongue]
ovog časa spuštam naloge na kupnji janafa na 3.800[proud]
CROBEX 3000 ne znači ništa, sada je crobex isti kao i u proljeće 2007, tada je LEDO bio 6000, IGH 6000, sada je LEDO 19000, IGH 13000 [thumbsup]
evo ja sam bas dosao sa skijanja koji su mi platile dionice van Crobexa
[thumbsup]
a sto se tice crobexa na 3000, pa bio je on vec tamo,prije nesto vise od godinu dana, tada je trebalo kupovati te bonbončiće[kiss]
kad bude na 6000, onda ce ga opet cekati na 4400 da kupuju te iste bonboncice..i tako u krug.
a kako ce to pomoci onima kojima inflacija trenutno jede cash, pitam ja vas?[wink]
pozdrva svim ljudima dobre volje[kiss]
Zašto netko misli da je ok pumpati cijene i uvaliti ih većim naivcima od sebe, a nije u redu argumentirato govoriti da bi moglo dolje ?
a kako ce to pomoci onima kojima inflacija trenutno jede cash, pitam ja vas?[wink]
Ja se vratio kamatarenju!!! [cool][lol] Kada ne daju banke daje Ivek. For a small fee! [thumbsup]