Ako sada nema kupnje, otkud i zašto će je biti na 3.500 ?!?
ovo je dobar post…….i dobro pitanje……………ako nema sad kupnje, zašto će je biti na 3.500??
e pa neće je biti ……………u tome i je poanta………….što niže padamo sve je manje likvidnih kupaca………. nelikvidnih ima i sada jako puno samo nam oni ne mogu pomoći[lol]
ajde ne cvilite.. pa sto i da padne na 3.500, 2.000. opet ce se dici vise nego sto je bio na prijasnjem vrhuncu. Evo, za ilustraciju. Samo, pitanje je tko od vas moze/hoce cekati….
koliko svađa i živciranja, hajde pogledajte i ljudi koji žive samo od pedviđanja marketa kažu da za ovu situaciju nije bilo primjera u prošlosti. doduše to je istraživanje od 23.1., tj. nakon ona tri dana najgoreg pada daxa, bez četvrtka i petka. a i još se nije znalo za kerviela & co. broj bikova je u srijedu bio u porastu, ali…
Those surveyed by the Frankfurt Stock Exchange did not side with the group which thought it was time to sell. On the contrary, it seems they reacted in a very level-headed way. A number of neutral actors and a smaller number of bears crossed over to the bull camp, but the panel is not overstocked with optimists. But the skeptics of the panel, and that’s whats is most astonishing, remained almost motionless. For them profit-taking is, apparently, not on, despite a huge minus of 20 percent in the short period of three weeks. This group – which still makes up one third of the panel – apparently expect a very bad time, consisting of an extensive period of weakness. In other words, they do not expect the crash to be followed by a quick recovery, but a decline with all the bells and whistles attached to it – long, painful and accompanied by a US recession.
The rest of the traders see only good things ahead. Because of the lack of comparable situations in the past, stock market history offers no advice. But even the new optimists don’t believe they have hit rock bottom. They suspect the next few days or weeks to remain volatile. In other words, they do not expect the stock market to turn around promptly. Neither do they expect an investor’s nightmare. In any case, the first scenario would give the skeptics sleepless nights.
vele bikovi da je sve u redu i u Švicarskoj su zaključili da idemo up, up. to je naravno argumentirano kao i uvijek.
da saznate drugu stranu i sami donosite zaključke pročitajte svježe vijesti i navedene tekstove.
Nouriel Roubini, Professor of Economics and International Business
Stern School of Business, New York University
(A year ago, Mr Roubini had been one of the few economists to predict correctly a slump in the US housing market and subsequent crunch in credit markets.)
vele bikovi da je sve u redu i u Švicarskoj su zaključili da idemo up, up. to je naravno argumentirano kao i uvijek.
da saznate drugu stranu i sami donosite zaključke pročitajte svježe vijesti i navedene tekstove.
Nouriel Roubini, Professor of Economics and International Business
Stern School of Business, New York University
(A year ago, Mr Roubini had been one of the few economists to predict correctly a slump in the US housing market and subsequent crunch in credit markets.)
Kada su bikovi zakljucili da to ide UP, UP, UP, onda je to jamacno tako. [lol]
Ali ja sam kamikaza pa ostajem u cashu. Sve mi se cini dulje nego sam predvidjao. [cry]
Dobri su clanci.
ajde ne cvilite.. pa sto i da padne na 3.500, 2.000. opet ce se dici vise nego sto je bio na prijasnjem vrhuncu. Evo, za ilustraciju. Samo, pitanje je tko od vas moze/hoce cekati….
odličan graf profesore, samo to nije pitanje investirati ili ne, nego shakespeare pitanje[shocked]
to je pitanje biti ili ne biti[lol]
hehe, traderi, ja vam mogu cekati. A vi, sto cete vi?[wink]
hehe, traderi, ja vam mogu cekati. A vi, sto cete vi?[wink]
ja mogu trejdati i na crobexu od 1.200 a vi??? a što ćete vi???[proud]
uf azija skoro sva u crvenom……………nikkei -3,97%, shanghai -7,19%, hang seng -4,25%
a evropa isto loše……………ftse100 – 1,56%, dax -1,90%, cac40 -2,05%
gadno izgleda, mi se još dobro držimo
uf azija skoro sva u crvenom……………nikkei -3,97%, shanghai -7,19%, hang seng -4,25% a evropa isto loše……………ftse100 – 1,56%, dax -1,90%, cac40 -2,05% gadno izgleda, mi se još dobro držimo
amerika bi trebala uskoro gore, u primarketu izgledaju ok, ide to danas gore![thumbsup]