Medvjeđi brlog

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Medvjeđi brlog

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Walter,

ma za..vam se. što se mene tiče pišite kolko hoćete. s obzirom da nas sad već ovdje ima svakojakih, što ne bi
i vi pisali.
BTW, FYI, Teoriju birokracije izmislio i opisao je Max Weber a Marx je to samo prekopirao. Poznato je da komunistima inovacije nikada nisu bile jača strana.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

nagrizla ih kreditna kriza i onda smislili pričicu za laku noć
Prijevara u Societe Generale – namještena?
Vaš link

a ovaj Kardum…što nije pozivo građane da ulažu na burzu 2005 godine, nego sad se pravi pametan
di su onda bili svi ti vrli analitičari i novinari…
sad vi građani kupujte, a prodaju vam oni koji su tad ulazili, kupujte dvostruko – osobno i preko mirovinskih fondova[lol]

nagrizla ih kreditna kriza i onda smislili pričicu za laku noć Prijevara u Societe Generale – namještena? Vaš link a ovaj Kardum…što nije pozivo građane da ulažu na burzu 2005 godine, nego sad se pravi pametan di su onda bili svi ti vrli analitičari i novinari…

kaj Kardum ima koga zvati na ulaganje, njegovo je samo da komentira rad i trgovanje na ZSE čiji je glasnogovrnik. nije on niti analitičar niti investicijski savjetnik.

kaj Kardum ima koga zvati na ulaganje, njegovo je samo da komentira rad i trgovanje na ZSE čiji je glasnogovrnik. nije on niti analitičar niti investicijski savjetnik.

ma mislio sam na ovo
Vaš link

i onda odgovor između ostalog:
“Poštujemo znanje glasnogovornika ZSE Željka Karduma no,gospodin Kardum dijeli krive savjete u ovom članku,naš je stav da nikada ne treba pitati brokera za savjet gdje uložiti svoj novac”

“Istovremeno cijena dionica tvrtki s katastrofalnim temeljnim pokazateljima rastu do apsurdnih visina,eklatantni primjer je dionica Luke Rijeka,Viadukt i još mnoge druge.Isto tako rast dionica grupe Agrokor i tvrtki koje su povezane uz ovaj koncern a nemaju uporište u poslovanju a pogotovo u troškovima novih i novih akvizicija stvaraju iluzije o realnoj vrijednosti.
To stanje na ZSE traje već više od dvije godine,napominjemo da se situacija bliži kulminaciji i da sama burza može doživjeti veliki potres.
Postoji više signala za to,jedan je povlačenje stranih investitora s tržišta,previsoki prosječni P/E i P/Bv i drugi temeljni pokazatelji.”

Ekonomski analitičar:
Ivan Markovinović

febo: ” kaj Kardum ima koga zvati na ulaganje, njegovo je samo da komentira rad i trgovanje na ZSE čiji je glasnogovrnik. nije on niti analitičar niti investicijski savjetnik. ” ma mislio sam na ovo Vaš link i onda odgovor između ostalog: “Poštujemo znanje glasnogovornika ZSE Željka Karduma no,gospodin Kardum dijeli krive savjete u ovom članku,naš je stav da nikada ne treba pitati brokera za savjet gdje uložiti svoj novac” “Istovremeno cijena dionica tvrtki s katastrofalnim temeljnim pokazateljima rastu do apsurdnih visina,eklatantni primjer je dionica Luke Rijeka,Viadukt i još mnoge druge.Isto tako rast dionica grupe Agrokor i tvrtki koje su povezane uz ovaj koncern a nemaju uporište u poslovanju a pogotovo u troškovima novih i novih akvizicija stvaraju iluzije o realnoj vrijednosti. To stanje na ZSE traje već više od dvije godine,napominjemo da se situacija bliži kulminaciji i da sama burza može doživjeti veliki potres. Postoji više signala za to,jedan je povlačenje stranih investitora s tržišta,previsoki prosječni P/E i P/Bv i drugi temeljni pokazatelji.” Ekonomski analitičar: Ivan Markovinović

i ovom ivanu marinkoviću bi predlozio da se ostavi dionica a uhvati “kičma transporta”[lol]

IDEMO AP AP

Nije mi jasno zasto se svim silama trudite da pisete gluposti . Daj odite molim Vas na ISKON i ISKRICU chat , pa tamo laprdajte te gluposti a pustitie ljude da konstrukrivno raspravljaju o situacijiu kojoj se nalazimo .. NAzalost ocito niste na nivo niti znanjem niti iskustvom a jedin cilj vam je puniti stranice foruma . [angry]

kolega a po čemu ste vi konstruktivni?

oprostite ja to nigdje nisam zapazio

a usput ovo je tema [color=blue]LEŽERNO[/color]

[color=black]i ekipa se za razliku od vas i još nekih zahebaje tamo gdje je mjesto za to[/color]

a primjetio sam da neki od vas pišu gluposti i zahebaju se na ozbiljnoj temi [color=blue]TRŽIŠTE KAPITALA[/color] i idu bezobrazno i iznose iskrivljene činjenice,laži ,neistine i ustraju [color=black]sve dotle dok ih [/color]neko ne dovede istinom pred zid
kao……… naprimjer ovaj post od UVAŽENOG KOLEGE KOJI SE POJAVIO I NA OKUPLJANJU FORUMAŠA Geronima http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2279&pg=959 tada nastaje [color=blue]………………..TAJAC…………MUK……………TIŠINA ………….ZLOKOBNA JEZA U VAŠIM JADNIM SRCIMA TJERA VAS U VAŠU BRLOŽINU I TAMO NASTAVLJTE SA SVOJIM ZLOKOBNIM PLANOVIMA[/color][lol] [lol] [lol] [lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

glupost. kad gubim novce na burzi (kao i večina pretpostavljam), kad me žena za..bava, dijeca gnjave, posla mi preko glave. još mi samo treba da sam smrtno ozbiljan i da se živciram. onda odmah mogu uzeti štrik da se objesim. više humora ne bi bilo na odmet i na tzv. ozbiljnim temama tržišta kapitala a ne da kad na glupa pitanja uzvraćamo za.ebancijom da moderator briše postove ko što je danas bio slučaj s onim drugom Titom.
preko 100 ljudi mi se obratilo ovih dana (rodbina,prijatelji, poznanici ) svi sa tjeskobom u očima pitaju kao i na nekim temama ovdje, kad će ovo završiti, da li će završiti i kaj da rade. ispočetka sam im odgovarao ozbiljno sa suosjećanjem a onda shvatih da su si sami krivi , ..ebiga tko nije sposoban voditi osobne financije i investicije neka da to u ruke profesionalcima koji će ocijeniti u naprijed kolko su spremni na rizike i skladu s time ih savjetovati. individualno vođenje financija i ulaganje definitvno nije za ljude koji nisu spremni preuzeti rizike gubutka novca i oportuniteta. lako je bilo srati dok je sve išlo gore u duljem roku, sad će se tek prepoznat junaci i stvoriti pravi iskusni mali burzovni mešetari.
pozdrav svima.BTW, Čaruga sve me više oduševljavaš svojim istupima, ima da se jednom nađemo na rakiji uz čvarke i hladetinu.

[proud][thumbsup][wink][yawn]

Čaruga, INSAJD te katkad zgubidan10, febo, mig29, pančo i ostali koje mi se ne da navoditi,

Stvarno pretjerujete. Premda je tema na Ležerno, to ne znači da treba na svakoj temi pod Ležerno biti zezancije. Otvorili ste si temu Udri brigu na veselje pa onda tamo se zezajte i ostalo. Uopće ne sumnjam, a što se vidi iz prvih nekoliko stranica ove teme, da joj je namjera da bude ozbiljna tema, a vi tu laprdate.

Pozdrav!

Suricata suricatta

je namjera je bila da bude ozbiljna

[color=black]a šta joj je bio cilj [/color]

i kako se dalje razvijala ,pa nije niko od nas navedenih ovdje prvi spomenuo ni [color=blue]jazovku ni bikovska jaja[/color]

a bome ni [color=blue]škrgut zubiju[/color]?????????????

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Sve to stoji, no ajde pokušajte se držati teme i ako nitko ne piše, nemojte ju onda zatrpavati s zezancijom

Suricata suricatta

Sve to stoji, no ajde pokušajte se držati teme i ako nitko ne piše, nemojte ju onda zatrpavati s zezancijom

stoji [color=blue]stoji kad me prvog prozoveš [/color]a zadnji sam reagirao eto kako i koliko stoji ja sam pokušao ozbiljno ali svi ti sudionici SVETCI rasprava koje nisi naveo na ozbiljan post uzvrate [color=blue]JAZOVKOM[/color]

Čaruga,

Ma nema veze tko je prvi prozvan. Prvo sam vas naveo trojicu, a onda to nadopunio kako sam čitao temu i brisao gomilu toga nepotrebnog i ničim vezanog uz temu. Pa i RealBearove sam postove brisao. Vjerojatno da krenem od prve stranice i gledam tko je gdje malo zastranio, mogao bih komotno navesti još 20-ak ako ne i više drugih korisnika. Da znam, bilo je tu postova i od deimosa za brisanje, iveka123, ali ok, ajmo se sada držati teme s namjerom, ali bez cilja [smiley]

Suricata suricatta

New Report

Close