Medvjeđi brlog

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Medvjeđi brlog

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma kakva jaja kakvi li bakrači ovo je rađa

Jel ti znas sto je “DEAD CAT BOUNCE”???? [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Kroz neko vrijeme mi medvjedi cemo imati ozbiljan problem! Sto kupiti po ogromnom diskontu!! [thumbsup][thumbsup]

Gdje nam je gazda – Real?

skype - ivek1234

ova godina će proteći u znaku[lol] [lol] [lol]

Posalji ponovno sliku, ne otvara…. [angry]

skype - ivek1234

ČARUGA:

ma kakva jaja kakvi li bakrači ovo je rađa

Jel ti znas sto je “DEAD CAT BOUNCE”???? [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Kroz neko vrijeme mi medvjedi cemo imati ozbiljan problem! Sto kupiti po ogromnom diskontu!! [thumbsup][thumbsup]

Ja sam u tu svrhu pohranio lovu u sef i zagubio ključ ………………kao Odisej, da ne nasjednem na ove kvazi-povoljne cijene

kupujem tek kad crobex dođe do 3.200[proud]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

ČARUGA: ” ova godina će proteći u znaku[lol] [lol] [lol] ” Posalji ponovno sliku, ne otvara…. [angry]

.nešto nije u redu sa serverom

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

U Abacusu su već dulje vrijeme svjesni situacije

Funky:
“Kod Abacusa imam portfelj. Nisam baš zadovoljan njihovim vođenjem mojeg portfelja jer od uložene love rade samo sa cca 40% love, a ostatak mi stoji u cashu na njihovom računu neiskorišteno. I tako to ide već 3 mjeseca.”
Vaš link

a kud idu krznate životinje
Vaš link

Dobar naslov:[color=blue]

Bulls throw in the towel[/color]

http://money.cnn.com/

skype - ivek1234

U Abacusu su već dulje vrijeme svjesni situacije

Funky:
“Kod Abacusa imam portfelj. Nisam baš zadovoljan njihovim vođenjem mojeg portfelja jer od uložene love rade samo sa cca 40% love, a ostatak mi stoji u cashu na njihovom računu neiskorišteno. I tako to ide već 3 mjeseca.”
Vaš link

a kud idu krznate životinje
Vaš link

Da, fondovi bjeze u siguran prinos a bikovi ocekuju konjicu. Pa koliko ja trubim da je promet obveznicama velik samo to ocigledno vecini nista ne znaci….

skype - ivek1234

što to znači…………..daj prevedi…………….ja sam u školi učio ruski…………..harašo[thumbsup]

Pančo:

kupujem tek kad crobex dođe do 3.200[proud]

Pa ti i nisi pravi medo!!!! [shocked][shocked] Nize brate, nize….. [thumbsup][thumbsup][lol] [lol]

ali ivek……………rekao sam da počinje[/u]m kupovati tek na 3.200

ali ivek……………rekao sam da počinje[/u]m kupovati tek na 3.200

A, sorry, onda ok. Iako, i to mi se cini prerano!!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

nema miga moga i ostalih………..odoh spavati…………….laku noć[lol]

sutra će se oni javiti sa svojim UP, UP-teorijama ( a to mi je neophodno da bih mogao trejdati u ponedjeljak )[pray][pray]

nema miga moga i ostalih………..odoh spavati…………….laku noć[lol]

Idem i ja. Laku noc.

skype - ivek1234

New Report

Close