Medvjeđi brlog

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Medvjeđi brlog

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

budu..za 1%, a ulje oslo gori 50%, pa ti racunaj, majstore! [tongue] a koliko ce to biti + na političkoj zastiti? pa da vidimo oćel se Adlešićka opet dirat Todexa[lol] [lol] [lol] AKĆTVP?[kiss]

Kakva sad politicka i ina zastita, kolega?

Mislio sam da toga nema i da je g. T. jedan sposoban i dobrohotan gospodarstvenik?

Ulazite u dosljednost,

S postovanjem

S.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Facebook skočio višestruko na burzi a Microsoft za par sto milujuna $ kupio udjel od 1,6 posto

Novi balončić se puše… Mislim da ljudi precjenjuju vrijednost internet reklamiranja. Većina te reklame:
1. ne vidi
2. ne obraća pozornost na njih
3. idu im na živce
4. a pametniji ih blokiraju

Tako da stvarno ne razumijem zašto jubito vrijedi milijarde $ i razni fejsbukovi i štotijaznam?

febo: ” Facebook skočio višestruko na burzi a Microsoft za par sto milujuna $ kupio udjel od 1,6 posto ” Novi balončić se puše… Mislim da ljudi precjenjuju vrijednost internet reklamiranja. Većina te reklame: 1. ne vidi 2. ne obraća pozornost na njih 3. idu im na živce 4. a pametniji ih blokiraju Tako da stvarno ne razumijem zašto jubito vrijedi milijarde $ i razni fejsbukovi i štotijaznam?

potpuno krivo poimlješ stvari. što misliš odkud onda ovakav skok Google-a među Top 10 kompanija u svijetu
a to je tek početak. Osim toga reklamirat se može na puno načina a ne samo preko pop up prozora.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

potpuno krivo poimlješ stvari. što misliš odkud onda ovakav skok Google-a među Top 10 kompanija u svijetu
a to je tek početak. Osim toga reklamirat se može na puno načina a ne samo preko pop up prozora.

Lako moguće da podcjenjujem vrijednost toga. Ipak to kupuju malo ozbiljniji igrači za vrlo ozbiljne novce, pa vjerujem da znaju što rade. Ali isto tako je i bilo u .com eri… Miješanje Googlea i Facebooka je miješanje krušaka i jabuka. A što se reklama tiče – jasno mi je da postoje razni načini reklamiranja, samo što do sada nisu pronašli ni jedan koji nije iritantan. Jesam li u pravu? [wink]

Google je najveća virtualna kompanija na svijetu i po MCapu jedna od najvećih uopće. Njihova vrijednost mjeri se u desecima mlrd US$. Face Book je ostvario također značajan rast. Ono što je bitno to je da su takve kompanije tek na početku svojeg uspona. Udio elektroničkog poslovanja baziran na internet tehnologijama značajno će porasti u cjelokupnom gospodarstvu u budučnosti te će tvrtke poput Google-a nastaviti ubirati vrhnje. To su tvrtke kod kojih se većina imovine zasniva na intelektualnom kapitalu. Znanje je Goodwill, znanje je imovina, znanje je i kapital.
Ne govorim tu samo o banalnom reklamiranju koje svakog normalnog usera iritira već o sofisticiranim tehnikama na kojima se zasniva marketing i prodaja budučnosti.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ČARUGA: ” 33000 gostiju čita a ovo je [color=blue]najlikvidnija[/color] tema jesi li sad sretan medo 33000 i više zna biti u jednom momentu a kroz 24 sata možda ih se izvrti i 100000 mora da ti evo laska e pa neka uživaj[proud] ” Cek, cek, ti hoces reci da u brlog dolazi 33.000 ljudi!!!! [shocked][shocked][shocked] Gdje to vidis? Malo mi se cini puno! Ne kazem da nije istina ali fakat mi se cini malo previse. Da ne broji connections? Jel onda moze biti puno puno manji broj stvarnih korisnika. Ili je to za cijeli site? To mi je puno vjerojatniji info. Sumnjam da do brloga netko stigne jer ga nije lako naci, svi citaju trzista kapitala HR uglavnom. Iako, svi ce zavrsiti u brlogu prije ili kasnije!!! [lol] [lol] [lol] (Sorrry ali nisam mogao ne biti zlocest) [lol] [lol]

neka ivek razumijem ja tebei ja bi bio zločast da sam se prekjuče istresao[bye]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Febo,
za Google je jasno zašto je tu gdje je – hrpa (ali stvarno hrpa) usluga i stalno širenje u svim pogledima. Pod “balon” definitivno nisam mislio na GOOG. Ali malo sam skeptičan u svezi vrijednosti ostalih servisa i cijelog web2.0 hype-a. Radim u IT-u, pa sam po sili posla uronjen u te stvari, ali sve mi se to čini kao prodavanje magle. Ili sam možda kratkovidan? Tko će ga znat…

nema danas bikića………….svi su otrčali u zamku[wink]

Preselili se na temu koju sam JA otvorio – bull trap. A nije da im nismo rekli. Ovo je jos borba ali ispuhuje se. Ako netko misli da mi je drago – NIJE! [cry]

skype - ivek1234

Mirovinci bi mogli pomoc ako hoce [pray]

@leon

odnosi multipli nekad i sad, ne znace nuzno da su dionice sad precijenjene, nego da su onda bile debelo potcijenjene!![thumbsup]

Potpuno se slazem da su bile potcijenjene, i to debelo. Medjutim isto tako su donedavno bile debelo precijenjene (ne govorim za sve), ukljucujuci Todex koji je to netom postigao.
Moje misljenje je da cijene dionica dolaze na neke realne parametre, ali negativno raspolozenje (isto kao i pozitivno) ‘na zna zakociti’ rast/pad kad su dodirnute realne razine.
Nisam ni ciljao doslovno na povrat razina prije 3-4 godine, ali sam ciljao na srozavanje trzsita ispod realnih razina. Krize diktiraju cijene bez obzira na realne parametre, volili mi to ili ne.

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Ovaj medvjed se ucashiro kad je crobex bio oko 5.300. Jos sam vam to i napisao… Od tad lovi u mutnom. A kako je to vama pomoglo? Bojim se nikako…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Bravo!! deimosu!! onda si zasluzio skijanje nego kako mi komentirate aziju sa prosijekom od +5,europu sa +5 i amere sa + 2.Jeli to po naređenju međedina išlo “up” “up”

New Report

Close