Bushmen:
”
Evo još jedno pitanje: kak bude Evropa reagirala na Putinove izjave da bude postavil rakete naDrinu? (NIS su prodali već) Pa pod hitno Srbe i nas u EU ne? Bas je Swoboda jucer nekaj prisapnul u tom stilu, da bi mogli skupa s Srbima u EU, nije rekel kad, ali imao Prodija koji je nekaj spomenul da bi mogli vrlo brzo, right? Hoće li nam EU pomoći ilu budemo još više pali? Ja se još uvjek hrabo držim.[undecid]
”
aj ne kukaj Đuro će radit nosače raketa i eto para
todorić će ranit gladne baćuške
a badel neće moć naštancat votke
[color=blue]šta je tebi pa ameri ratuju 280 godina pa su i sad u zelenom[/color]—[color=black]žalosno ali istinito[/color]
hja, čuj sinek…………….uoči jednu notornu činjenicu…………..ameri ratuju po svijetu i po tuđim državama…………..a trebalo im je godina i godina dok su se oporavili od rata na svom teritoriju………………tak da ti hipoteza ne drži vodu[lol] [lol] [lol]
eno meni Ljerkice na prvom..
kaze kako ce Todex jos gore[lol] [lol] [lol]
ali kako ce to vama pomoci?
nasdaq 2%+..
previse[cool]
ČARUGA: ” : ” ……tak da ti hipoteza ne drži vodu[lol] [lol] [lol]
ti dobro znaš da o ratu ko ratu nisam govorio ali eto uzmi kako oćeš
ko da su malo naši brodari uzeli para na trgovini oružja
i malo su nam luke profitirale od raznih ratova žalosno ali istinito
MiG29: ” eno meni Ljerkice na prvom.. kaze kako ce Todex jos gore[lol] [lol] [lol] ali kako ce to vama pomoci? nasdaq 2%+.. previse[cool] ” pa kaj je tebi nezasitni nesite…………..morali buju svi smanjit marže………..kaj nisi slušal…………….sutra jazovka na trgovcima……..pazi kaj ti ja velim[bye][bye] J A Z O V K A
budu..za 1%, a ulje oslo gori 50%, pa ti racunaj, majstore!
[tongue]
a koliko ce to biti + na političkoj zastiti?
pa da vidimo oćel se Adlešićka opet dirat Todexa[lol] [lol] [lol]
AKĆTVP?[kiss]
ČARUGA: ” : ” ……tak da ti hipoteza ne drži vodu[lol] [lol] [lol]
ti dobro znaš da o ratu ko ratu nisam govorio ali eto uzmi kako oćeš
ko da su malo naši brodari uzeli para na trgovini oružja
i malo su nam luke profitirale od raznih ratova žalosno ali istinito
ti si potpuno u pravu ali ni ja nisam u krivu[lol] [lol]
Hmm, da, dosta ove korekcije, velikim shoratnjem u dva dana sam spasio vecinu prinosa, samo 3% u minusu od 5100 crobexa, ali činjenica da sam više na forumu nego na facebooku i pracenje US burzi mi govori da ne gubim samo novce [angry] [angry]
Zato dosta te korekcije [pray]
Zlato na 913 $, inflacija, raste cijene zlata i dionica, neko će opet škrgutat.
Ako Vlada ne poduzme ništa zbog inflacije, pa će situaciju opet morati spašavati Središnja banka, najavljenim smanjenjem likvidnosti na tržištu gospodarski rast bit će i znatno niži od prognoziranoga. Naravno, manja likvidnost značit će i veću potražnju za kunama, što može pojačati aprecijacijske pritiske
– Smanjenje likvidnosti utjecalo bi i na tržište kapitala daljnjim rastom kamatnih stopa, što implicira daljnji pad cijena obveznica, pogoršano vrednovanje domaćih dionica i mogući hod prema recesiji, odnosno daljnji pesimizam na tržištu kapitala – kaže predsjednik Uprave mirovinskog fonda PBZ CO-a Dubravko Štimac. No nada se da jedini instrument borbe neće ostati politika visokih kamatnih stopa, nego da će se u borbu protiv inflacije uključiti i druge nadležne institucije.
U Nadi je znači spas[lol]
Zlato na 913 $, inflacija, raste cijene zlata i dionica, neko će opet škrgutat. Ako Vlada ne poduzme ništa zbog inflacije,
kolega sve ovo što si napisao stoji ali ti si to napisao već 10 puta nemoj se ponavljat
INSAJD ja pišem uglavnom na brlogu, misllim da svaki post u brlogu pročita otprilke 15-20 ljudi i to uglavnom istih, a na korekciji možda 30-50, uračunavajući i one koji nisu članovi foruma. OK, ako izazivam tolikom broju ljudi čir neću više pisati ali to mi mora reći više ljudi .
33000 gostiju čita a ovo je [color=blue]najlikvidnija[/color] tema jesi li sad sretan medo
33000 i više zna biti u jednom momentu a kroz 24 sata možda ih se izvrti i 100000
mora da ti evo laska e pa neka uživaj[proud]
33000 gostiju čita a ovo je [color=blue]najlikvidnija[/color] tema jesi li sad sretan medo
33000 i više zna biti u jednom momentu a kroz 24 sata možda ih se izvrti i 100000
mora da ti evo laska e pa neka uživaj[proud]
Cek, cek, ti hoces reci da u brlog dolazi 33.000 ljudi!!!! [shocked][shocked][shocked] Gdje to vidis? Malo mi se cini puno! Ne kazem da nije istina ali fakat mi se cini malo previse. Da ne broji connections? Jel onda moze biti puno puno manji broj stvarnih korisnika. Ili je to za cijeli site? To mi je puno vjerojatniji info. Sumnjam da do brloga netko stigne jer ga nije lako naci, svi citaju trzista kapitala HR uglavnom.
Iako, svi ce zavrsiti u brlogu prije ili kasnije!!! [lol] [lol] [lol] (Sorrry ali nisam mogao ne biti zlocest) [lol] [lol]
pitao svojeg softveraša o broju korisnika na internet stranici, rekao da je broj putpuno irelevantnan jer on broji tagove i konekcije (kako je rekao Ivek) tj. to uopće ne znači da toliko ljudi čita forum u tom trenutuku. stvaran broj je vjerojatno 10-ostruko manji.