otvoren je bull run[lol]
ma vidio sam, loša tema…….. i u krivo vrijeme otovorena………osim mog navlakačkog posta nema ništa pametno[lol] [lol] [lol] [tongue]
NVSNK, eto na novoj prvi hipnotizer kokosi u Hrvatskoj. [lol]
MiG29: ” RealBear: ” @Pančo ti krvavo i junački zarađuješ na tuđem strahu, odnosno pohlepi. Svaka čast [thumbsup] ” hehehe, druze, Pančo je veci bik od mene! [thumbsup] ja sam samo umjereno optimistican[smiley] ” daj otvori tu temu ( Bull Run, hebemu bigulicu )[rolleyes]
sto ce mi??
ja sam homo sapiens, Dinarid,ako vi sebe smatrate bestijama, i poistovjecujete se s njima, vas problem[kiss]
INSAJD: ” otvoren je bull run[lol] ” ma vidio sam, loša tema…….. i u krivo vrijeme otovorena………osim mog navlakačkog posta nema ništa pametno[lol] [lol] [lol] [tongue]
plakat ces prijatelju, bolje dod tamo dok je jos vrijeme, ovdje nema više leba[lol]
oklen si ti mig issa ti [wink]
mislim da je obratno[cool]
kresanje vojnog budzeta, otpis naoruzanja i stare opreme, jel i avijaciju ukidaju?zaboravio sam..
a povecanje sigurnosti?[tongue]
ma kaj god…………pa to kaj mi imamo za otpisati vrijedi sve skupa koliko jedan F-16 ili Eurofighter……………..par migova 21 ( kante obične, čak niti ne lete po noći jer im štop svjetlo ne radi )…………… dakle totalno korektivna vijest……………….izdaci se procjenjuju na desetak milijardi kuna najmanje…………………a sigurnost………….pa grčka i turska su članice pa su ratovale……………..ne znam kako će to nama pomoći ako nas momčilo napadne………….. a sklon je tome[lol] [lol] [lol]
NVSNK, eto na novoj prvi hipnotizer kokosi u Hrvatskoj. [lol]
PeDe-rčino![lol]
gledaj OTV i uci se, jadan ne bi..eno ti Miodraga tvog[tongue]
MiG29: ” mislim da je obratno[cool] kresanje vojnog budzeta, otpis naoruzanja i stare opreme, jel i avijaciju ukidaju?zaboravio sam.. a povecanje sigurnosti?[tongue] ” ma kaj god…………pa to kaj mi imamo za otpisati vrijedi sve skupa koliko jedan F-16 ili Eurofighter……………..par migova 21 ( kante obične, čak niti ne lete po noći jer im štop svjetlo ne radi )…………… dakle totalno korektivna vijest……………….izdaci se procjenjuju na desetak milijardi kuna najmanje…………………a sigurnost………….pa grčka i turska su članice pa su ratovale……………..ne znam kako će to nama pomoći ako nas momčilo napadne………….. a sklon je tome[lol] [lol] [lol]
nije, on je fin..i zato voli Finvest..
dakle crno nam se pise?
[lol] [lol] [lol]
PS-nisu ratovale, malo su se bratski dohvatile..ko mi i “braca”[lol] [lol]
Evo još jedno pitanje:
kak bude Evropa reagirala na Putinove izjave da bude postavil rakete naDrinu? (NIS su prodali već)
Pa pod hitno Srbe i nas u EU ne?
Bas je Swoboda jucer nekaj prisapnul u tom stilu, da bi mogli skupa s Srbima u EU, nije rekel kad, ali imao Prodija koji je nekaj spomenul da bi mogli vrlo brzo, right?
Hoće li nam EU pomoći ilu budemo još više pali?
Ja se još uvjek hrabo držim.[undecid]
Dok je nama ministar obrane koji je pobjego iz karlovca za vrijeme rata (navodno), ne bojim se. Taj bjezi od kavge ko vrag od tamjana. [lol]
Evo još jedno pitanje: kak bude Evropa reagirala na Putinove izjave da bude postavil rakete naDrinu? (NIS su prodali već) Pa pod hitno Srbe i nas u EU ne? Bas je Swoboda jucer nekaj prisapnul u tom stilu, da bi mogli skupa s Srbima u EU, nije rekel kad, ali imao Prodija koji je nekaj spomenul da bi mogli vrlo brzo, right? Hoće li nam EU pomoći ilu budemo još više pali? Ja se još uvjek hrabo držim.[undecid]
aj ne kukaj Đuro će radit nosače raketa i eto para
todorić će ranit gladne baćuške
a badel neće moć naštancat votke
[color=blue]šta je tebi pa ameri ratuju 280 godina pa su i sad u zelenom[/color]—[color=black]žalosno ali istinito[/color]
Evo još jedno pitanje: kak bude Evropa reagirala na Putinove izjave da bude postavil rakete naDrinu? (NIS su prodali već) Pa pod hitno Srbe i nas u EU ne? Bas je Swoboda jucer nekaj prisapnul u tom stilu, da bi mogli skupa s Srbima u EU, nije rekel kad, ali imao Prodija koji je nekaj spomenul da bi mogli vrlo brzo, right? Hoće li nam EU pomoći ilu budemo još više pali? Ja se još uvjek hrabo držim.[undecid]
imam ja bolje, sta ako dodju Rusi i kupe INU?
i napune fondove cashom..
[wink]
Real, jel to whiteswan?[lol] [lol] [lol]