…” Moći će, primjerice, otvoriti mali obrt za popravak brodova ili malo brodogradilište…”
…smiješno,da nije tužno…[emo_zloban],eto i ona baka od sinoć može otvorit aerodrom…[emo_namigusa]
“Mogao” bi ublažiti. Samo tako sve treba na nadati se, mogao bi, trebalo bi, vjerojatno itd. Samo polagajte nadu u sve te mogućnosti dok vrijeme prolazi i sve se nade rasprše. A možda će to izazvat cinizam u narodu pa će se sve što uništava male ljude moći lakše sprovesti.
Kako će se aplicirati za EGF subvencije ako se traži da se sve uništi i svi dobiju otkaze prije ulaska u EU a onda aplikacije ne mogu imat prijašnje otkaze na listi uvjeta. Uvjet za EGF je da se prije otkaza traži subvencija.
Mogli bi vratit vrijeme i pokupit subvencije.
Ništa od novca iz EU !
Uvijek ćemo uplaćivati više novca u EU nego što ćemo moći izvući .
Jedino rješenje za izlazak Hrvatske iz krize je (stisnuti zube) i smanjiti sve poreze 50 % i djeliti samo zarađeno , bez zaduživanja !
Ne samo da ćemo morati uplaćivati više u EU nego što ćemo moći povući nego će nam sve i uzeti naši EU Kolonizatori :
VODU , MORE …
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/222083/Rat-u-EU-zbog-privatizacije-voda.html#.UIjxDG8xrE0
Da trebali bi privatizirati Hrvatske vode, da nam kao pomognu.
Gospodo iz Vlade mislim da trebate početi razmišljati o refererendumu nakon što nas prime u EU.
Pitanje bi bilo da li želite da Hrvatska izađe iz EU (Hrvatska da bude financijski neovisna država) ili želite ostati u EU (tzk. EU protektorat).
Ja sam za neovisnu samostalnu Hrvatsku.
Preskupo smo platili slobodu , da se je samo tako odreknemo.
Ove domaće lop-ove ćemo sami srediti.
lp