Masovne otkaze 2013. mogao bi ublažiti novac iz EU

Naslovnica Forum Komentari članaka Masovne otkaze 2013. mogao bi ublažiti novac iz EU

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

…” Moći će, primjerice, otvoriti mali obrt za popravak brodova ili malo brodogradilište…”

…smiješno,da nije tužno…[emo_zloban],eto i ona baka od sinoć može otvorit aerodrom…[emo_namigusa]

“Mogao” bi ublažiti. Samo tako sve treba na nadati se, mogao bi, trebalo bi, vjerojatno itd. Samo polagajte nadu u sve te mogućnosti dok vrijeme prolazi i sve se nade rasprše. A možda će to izazvat cinizam u narodu pa će se sve što uništava male ljude moći lakše sprovesti.
Kako će se aplicirati za EGF subvencije ako se traži da se sve uništi i svi dobiju otkaze prije ulaska u EU a onda aplikacije ne mogu imat prijašnje otkaze na listi uvjeta. Uvjet za EGF je da se prije otkaza traži subvencija.
Mogli bi vratit vrijeme i pokupit subvencije.

Ništa od novca iz EU !

Uvijek ćemo uplaćivati više novca u EU nego što ćemo moći izvući .

Jedino rješenje za izlazak Hrvatske iz krize je (stisnuti zube) i smanjiti sve poreze 50 % i djeliti samo zarađeno , bez zaduživanja !

.

Ne samo da ćemo morati uplaćivati više u EU nego što ćemo moći povući nego će nam sve i uzeti naši EU Kolonizatori :
VODU , MORE …

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/222083/Rat-u-EU-zbog-privatizacije-voda.html#.UIjxDG8xrE0

Strani vlasnici ove godine iz banaka povukli 6 mlrd. kuna

.

Da trebali bi privatizirati Hrvatske vode, da nam kao pomognu.

Gospodo iz Vlade mislim da trebate početi razmišljati o refererendumu nakon što nas prime u EU.

Pitanje bi bilo da li želite da Hrvatska izađe iz EU (Hrvatska da bude financijski neovisna država) ili želite ostati u EU (tzk. EU protektorat).

Ja sam za neovisnu samostalnu Hrvatsku.

Preskupo smo platili slobodu , da se je samo tako odreknemo.

Ove domaće lop-ove ćemo sami srediti.

lp

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

New Report

Close