Marušić postao izvršni direktor u T-HT-u (objavljeno 23.07.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Marušić postao izvršni direktor u T-HT-u (objavljeno 23.07.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Postovanje
Zovem se Josip Jagodić iz mjesta Frkljevci PLETERNICA.
Evo javljam se po pitanju DSL-a ili ADSL-a u mjestu Frkljevci-Kadanovci PLETERNICA Požeškoslavonska Županija. Ne mogu vjerovati da je prošlo već 3 godine odkada sam podnio zahtjev za ADSL a da mi je nitko pa ni T-COM nemoze ponuditi tu uslugu.
Da li je moguće da što se više boriš i nazivaš službe za korisnike dotičnih firmi koje su davaoci tih usluga da si tim sve dalje od cilja, da li itko sluša uopće molbe koje su upućene njima tj. da li itko od njih opće sluša samog sebe dok ti daju pusta obećanja.
Dakle kao i sami što vidite radi se o priključku DSL-a kojeg valjda nikada neću dobiti jer dok bude to i izvedivo doći će do promjene u tehnologiji i naravno DSL će se ugasiti i pojavit će se nešto novo što ja opet ne budem mogao imati jer nema interesa od dotičnih firmi da mi to omoguće.
Kada su se pojavile reklame prije 2 godine «prikupi korisnike postani Heroj ulice» ili tako nešto slično, već tada sam se ponovno prijavio skupio 20 korisnika poslao spisak T-COM u. Nadajući se da to nije jedna od poznatih finti za istraživanje tržišta naravno dobio sam odgovor od T- com Po nasoj bazi podataka, lista zainteresiranih korisnika za akciju
“Heroj ulice” nije evidentiran.Lista zainteresiranih potpisnike ne obvezuje, jer listom samo izrazavate interes za ADSL uslugu. Tada sam pokušao da vidim što sam mogu učiniti: nazvao sam čovjeka iz T-Com-a koji radi na razvoju ADSL-a i on mi je rekao da ja nema šanse po mjestu gdje stanujem makar sam imao i ISDN jos 2002.g. ( znači da nije u pitanju prastara centrala ) da dobijem DSL do početka 2007 godine, tada mi je to bilo potpuno nestvarno da je moguće da u Hrvatskoj gdje je do svakog sela došla optika baš nikoga nije briga za svoje korisnike.
Malo poslije toga na scenu dolaze i drugi operatori kod kojih sam se odmah javio ali sam svima njima postavio pitanje što je sa DSL-om.Odgovore sam dobivao uglavnom negativne jer naša centrala je vlasnistvo T-COM a ima Opticki kabel nema ugradjen DSLAM koji omogucuje ADSL uslugu.
Sada mi recite da li je to moguće ne radi se tu sada više o DSL-u ( naravno volio bih ga imati ) već o obmanama i dostojanstvu jednog malog potrošača koji svaki mjesec svoje obveze redovit plaća i to mu je HVALA.
Samo da napomenem da se uredno svi davaoci tih usluga reklamiraju u svim medijima i na TV u za proizvod koji ne mogu ponuditi krajnjem korisniku.
HVALA vam na svakoj POMOCI kako bi ja i moji mjestani konacno dobili ADSL uslugu koji cekamo 3 godine.

Unaprijed se zahvaljujem na pomoci i pozitivnom odgovoru.
Josip Jagodic
Frkljevci 33
34310 Pleternica
tel. 034-262-

New Report

Close