Marić tvrdi da ne pomaže bankama već dužnicima: Loši krediti iznose oko 40 mlrd. kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Marić tvrdi da ne pomaže bankama već dužnicima: Loši krediti iznose oko 40 mlrd. kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

… j.ebeš ovu državu

Potpisujem
[/quote]

ovu državu hebu doslovce svi…slovenci, srbi, bosanci, crnogorci, mađari, brisel i eu, hag, raznorazni domaći hoštapleri, 500k učmarenika na proeačunima… samo mi ne i zato uredno i konstantno dobijamo šamare kroz poreze, prireze, naknade, kazne, represiju, pušenje, autoceste, tunele, porez na nekretnine…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

… j.ebeš ovu državu

Potpisujem
[/quote]

ovu državu hebu doslovce svi…slovenci, srbi, bosanci, crnogorci, mađari, brisel i eu, hag, raznorazni domaći hoštapleri, 500k učmarenika na proeačunima… samo mi ne i zato uredno i konstantno dobijamo šamare kroz poreze, prireze, naknade, kazne, represiju, pušenje, autoceste, tunele, porez na nekretnine…
[/quote]

sami smo si krivi. razmaženi smo svi do zadnjega. zato i je tako. i jako umišljeni. ovo je posljedica toga.

...povijest se ponavlja...

@delboy – potpisujem! I dodao bih da smo pritom kao ovce! Evo ja ne plaćam rekete od HGK, Šuma i Turističke zajebnice i među poduzetnicima sam iznimka!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Mene više brinu uhljebi Platforme 112 i neznam kako im stati na rep.

“Platformu 112 čine udruge: B.a.B.e., Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (CESI), Centar za LGBT ravnopravnost, Centar za mirovne studije (CMS), Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek, Documenta – Centar za suočavanje s prošlošću, GONG, Kuća ljudskih prava, Pravo na grad, Srpski demokratski forum, Transparency International Hrvatska, Udruga za društvenu afirmaciju osoba s duševnim smetnjama – Sjaj, Udruga za nezavisnu medijsku kulturu, Udruga za promicanje inkluzije, Udruga za promicanje istih mogućnosti, Udruga roditelja djece s posebnim potrebama “Put u život – PUŽ”, Udruga za samozastupanje, Zbor istraživačkih novinara, Zelena akcija.”

.

New Report

Close